Du har reddet mit liv... (april måneds intuitivt horoskop)


Hvordan har du det i dag Kære kære du som læser?

Jeg er selv sååå sløj fordi jeg var sløj i går og spise slik hehe - OG har kun fået det værre. MEN jeg har dog alligevel lavet april måneds intuitivt horoskop og det er nederst i mailen her.

Flere gange ugentlig får jeg dejlige mails fra medlemmer, modtagere af nyhedsbrev og fra andre som "blot" ser mine youtubevideoer. Flere har skrevet at jeg har reddet deres liv fordi alt pludselig giver mening. Fordi jeg har lært dem at tage ansvar for dem selv, har indgydet mod hos dem. Eller fordi jeg har lært dem at de er okay som de er. 

Jeg kan stadig forundres over den forskel jeg gør for folk -for det eneste jeg har for øje er at dele ud af al den viden jeg har. Og at dele det jeg ser med mine klienter, så brikkerne i deres livs puslespil falder på plads. OG så eeeelsker jeg jo bare mennesker. Vores forskellighed, det at komme dybere ned i/blive klogere på os. OG at det at komme dybere ned i os. Vi er sQu fantastiske alle sammen og det er det jeg elsker!! At få mine klienter og medlemmer i mine klubber til at indse at de er fantatiske, hvilket de også formår at se, når de bliver mere bevidste omkring den de er og hvorfor de gør som de gør.


Et medlem i min klub "Fri AF Selvsabotage skrev":

Hvor er jeg bare evigt taknemmelig for at være en  del af denne klub.


Det giver så meget mening i hvad jeg gennemgår. Og ja jeg kan godt se at jeg selv har skabt problemerne omkring mig, griner. Men kan også se at jeg rykker og det takke være dig Sanne. Set i bakspejlet har jeg villet alle andre mere end mig selv og nu er det slut.... Jeg tager styringen (magten over eget liv) tilbage til mig...

Nu er det mig. der har første position. Og hvor er det fedt. Kan kun sige at jeg personlig kan mærke hvordan alt begynder at vende til min fordel. Så tak igen. Ville ikke være hvor jeg er idag uden dig. ❤️
En klient efter sin "SLUT med selvsabotage-session" skrev:

Kære Sanne - først og fremmest tusinde tak for sessionen og din tid og hjælp i tirsdags.

I dag, er en dejlig dag :) vågnede med kriller i maven og let i hovedet - ingen spor af snot og slim... men havde for en gangs skyld faktisk lyst til at står op... måske ligefrem lyst til at lave et par små dance mooves!

Hele formiddagen har jeg oplevet at jeg bare har taget beslutninger meget nemt og talt frit... fordi jeg ikke var bange for at vælge det forkerte eller sige det forkerte... og jeg har ikke ondt i benene eller skuldrene selvom jeg har siddet et par timer ved computeren!

Det kriller i min mave - jeg ved ikke helt hvorfor, jeg har en meget dyb følelse af taknemlighed og af glæde mig til noget... jeg ved faktisk ikke helt hvor jeg er på vej hen... jeg har en meget god fornemmelse af det - men jeg aner ikke hvordan jeg skal komme derhen.

Men det er ok, det er faktisk bare helt ok - because i've got my faith back and it's gonne be a damn fantastic journey.

TAK :)

Jeg giver nok lyd om noget tid.


Klik på blå knap for at se video horoskopet:Kærlige knus og viiiink herfra
Sanne


SLUT med selvsabotage - få sat din indre Guddommelige Kraft fri  ♥Jeg hjælper modige ambitiøse mennesker der vil ud i verden og gøre en forskel for andre, fri af den indre selvsabotage.

For du er fantastik, unik og NØJAGTIG som du skal være! Og dit livsformål, det er DIG - den du er i dit hjerte ♥

tlf 22 41 11 55 info@sannephilipson.dk  & www.IntuitivMentor.dk ♥   Youtube    -       Facebook   -     Instagram


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)