Siden 1997 er vi blevet mere moralske... overskud og moral hænger sammen..Forskere: Dårlig moral er medfødt


Dog er vores moral steget siden 1997 viser dansk statistik!

Lærer livet os at snyde og bedrage, eller bliver vi ganske enkelt født med en dårlig moral?

Det er et spørgsmål, mange har diskuteret gennem tiden, både når det kommer til kriminalitet, spil og bedrageri. Men nu har forskere fundet ud af, at mennesker instinktivt snyder, når de har muligheden.

Det betyder også, at mennesker i udgangspunktet har en dårlig moral. Det skriver
The Economist. (dette er fra http://www.etik.dk/)


Det er også mange mennesker som har et (for at bruge mine egne ord) lavt morale-kodeks. Eller morale-barometer.

Men mon ikke det hænger lidt sammen med hvilken opvækst vi har haft?

Min egen var da en kamp for overlevelse pga vold m.m. og dette er vi mange der kender til (en utryg barndom),- så min moral har faktisk gennem hele livet været aaalt for høj, fordi jeg er vokset op i "uretfærdighed" med lav moral, så at sige. 

Men andre som er vokset op i et trygt hjem kan sagtens have et lavt morale-kodeks.

For mig eget vedkommende har dette medført at folk der ikke levede op til mine høje moralske standarder, - UD af mit liv røg de så snart deres indre morale-barometer ikke matchede mit. Når de løj, ikke lovede det de holdte eller ikke VAR det de sagde. Efterhånden er mit indre morale-barometer op og jeg bliver mere og mere rund og blid i personlighedskanterne hehe griner kærligt ♥ Til glæde og gavn for mig og for mine omgivelser.

Men vores indre morale-barometer er forskelligt

Mange er af den opfattelse, at går den så går den. Vi bruger mange undskyldninger. Vi siger et og gør det modsatte. 

Vi peger fingre af andre, men hvor er vi egentlig selv?

Har vi helt styr på OM vi kan leve op til de høje moral-standarder vi sætter for andre?

Er vi heeeelt ned på mikro-makro plan det vi forventer af andre eller det vi siger vi er?


Spiritualitet og morale - hænger langt fra sammen:
Er de mennesker der er spirituelle mere moralske end andre? Nej, laaangt fra! Bør vi være det, ja bestemt! Men få er det desværre.

Der er dem der siger de spiser lys (energi) men er disse mennesker mere moralske end andre? Næh ikke hvis du spørger mig, fordi mange forveksler spiritualitet med det at prædike. Frem for at være en person andre henvender sig til,- og SÅ kan man dele ud af sin viden.

Moral handler når det kommer til spiritualitet, om at tie når vi bør. Være støttende som menneske. Mærke efter hvornår tiden er den rette eller OM den er det. At formå at tie, selv om vi ser noget umoralsk foregår og lade andre være hvor de er.

Vi er ikke sat her på jorden som spirituelle guddommelige mennesker for at "brage igennem" med ild og sandheds klinge, som jeg selv troede for år tilbage, men at lære at tie og først tale, når tiden er den rette. For ellers bliver kløften mellem de spirituelle og ikke spirituelle større. Og den kløft er prædikanterne/morale-betjentene desværre med til at øge, fordi spiritualitet tror mange er noget man gør og siger. Men det er noget vi er, indefra ♥

Vi vil så gerne ytre vores mening til andre - men vil ikke høre andres mening tilbage.

Vi vil så gerne andre det godt, men får andre lov til det det den anden vej?

Og dog blev det i sidste uge nævnt i TV at vores moral er steget siden 1997.

Sådan ser jeg det intuitivt - samt baseret på mine over 2.500 klienter gennem de sidste par år:
Når vi er under pres fordi der sker meget i vores liv, så er der en tendens til at vores moral er lille.

Når det går godt i vores liv, så bliver vi også mere moralske.

Mere hensynsfulde, mere bevidste, mere høflige.

Det er lidt det samme når det kommer til vejret.

Med smukt solskin bliver alle oftest mere glade, mere overskud kommer til og moralen stiger samtidig. 

Det var interessant at se dette program om morale, fordi mange er dobbeltmoralske uden at vide det.

De er det nok uden de ved det.

Siger et, men gør selv noget mindre moralsk.

Påpeger det umoralske hos andre, i samfundet og overalt i verden- men er vi egentlig selv til fulde moralske?

Det interessant er, at når vi vi gang på gang lægger mærke til noget umoralsk hos andre,- så sker dette fordi vi "karmisk" selv er umoralske når det kommer til et område i eget liv.

Så er du altid ærlig over for dig selv, heeelt inde i dit hjerte Kære kære du som læser?

Er vi ikke ærlige og moralske over for os selv, hvilket kan gøre ondt og have omkostninger forbundet hermed, så tiltrækker vi "umoralske mennesker og situationer" for at minde os om at vi ikke er "helt ægte eller tro over for os selv" - i eget liv.

Det er super såre simpelt og gælder os alle, -vi vi dømmer os selv bag øjnene eller hvordan andre lever, så får vi vi det serveret tifoldig tilbage fra omgivelserne!

Som der står på billedet kan moral ikke fremtvinges, for det skal komme indefra.


Nogen vil gerne være moralske mennesker, men ender med ikke at kunne overholde dette,- fordi de ikke har bevidsthed nok på sig selv til at se, at de ikke kan leve op til disse "standarder".

Både fordi de er for styret af deres frygt. Andre gange fordi de ikke har overskud til det og andre igen fordi de tror de har en høj moral.

Så mange har de rette intentioner, men er ikke der hvor de kan yde den "moralske service" som de gerne vil.

Så hvordan kan vi ændre på vores indre morale-barometer OG det til det gode?
Ved at blive bevidst om vores frygt.

For det er frygten der styrer mange mennesker.

Frygt for os til at GØRE det rette, men vende om!

Frygt får os til at kaste omkring os med undskyldninger.

Frygt får os til at have gode intentioner, men hindrer os i at kunne efterleve dem.

Vores frygt, egoet og vores indre lille ubevidste jeg er en og samme og sammen "danner de" vores ubevidste selvsabotør. Det er denne jeg gør dig bevidst omkring, som medlem i klub "SLUT med selvsabotage".

Frygten får os til at tvivle på os selv. Spise for meget. Straffe os selv, finde på undskyldninger eller holde os tilbage. Frygt får os til at gå på kompromis. Vi siger et men hele vores indre siger det modsatte pga frygt. Det er også frygt der får os til at lyve for os selv og får os til at råbe og brage derudaf for at komme igennem med vores budskab, fordi vi ikke tror på at vi er gode nok.

Inde i min klub "SLUT med selvsabotage" bevidstgør jeg dig omkring hvad er lægger bag din selvsabotage. Jeg går det også intuitivt ud fra "hvor er vi lige nu". F.eks. er det fælles tema for denne uge "nyttesløshed...opgivenhed" og hvordan vi håndterer når disse føleler kigger frem.

Onsdag får medlemmerne tilsendt den video-kanalisering jeg sendte ud til min klub "Fri AF Selvsabotage" lørdag - det ved de bare ikke endnu hehe griner kærligt. Og medlemmerne i denne gruppe fik her til morgen en fiiiin og skøn lydkanalisering tilsendt til deres tlf (de får dem altid i deres indbakke OG tilsendt til telefonen). Denne lydfil er stærkt healende og fremmer deres connection til deres Guddommelige Spirituelle jeg, så det ikke altid er kampen mellem jegérne.

Den 1. marts 2014 trådte vi alle ind i en ny æra:
Jeg vil næsten kalde det en ny LYS-æra men det er stadig Den Gyldne Æra, blot et gearskifte op. Således bliver der endnu kortere mellem alt, lys og mørke, nyt og gammelt. Energierne omkring os er sååå fine, højt vibrerende, lyse, transformerende og rene. Og de i den grad sætter "det gamle" i os under pres, fordi dette skal væk.

Derved kommer alt vores gamle skidt og psykiske møg frem, idet det bør skiftes ud. F.eks vaner, afhængigheder, frygt, mindreværd, sorg, trished og alt det vi har med fra tidligere liv som hindrer os i at leve frit i dette nu. Vi skal også skille os af med de "gamle" måder at agere og være på  alt sammen der har haft overskredet sidste salgsdato. Vi skal blive mere bevidst om os selv, - også selv om det gør ondt. Men det som gør ondt, er blot "løg-lag" vi piller af af frygt, for at komme ind til vores Sande Guddommelige OG spirituelle kerne. 

Og så skal vi alle lade være med at benægte den vi virkelig er, et igen, spirituelt Guddommeligt væsen. OG dog stadig et menneske hehe...

Sådan er vi alle født og denne del i os viiiil mere ud. Og når vi ikke lader den dette vil vi mærke afmagt, magtesløshed, nytteslyshed, trished, frustration og vil vil føle at vi mangler noget. Føle os afskåret. Føle os magtesløse. Føle os oversete.. Fordi vi har mistet forbindelsen til vores Sande jeg. Det er denne del i dig, jeg sætter fri med mit ny aura koncept. eller via mine "SLUT med selvsabotage-sessioner".


Snart 200 mennesker har købt min "VÆK MED STRESS -healende CD". Jeg taler uafbrudt i ca 30. minutter hvor jeg clearer, renser og healer din aura, din psyke, dit underbevidste jeg, kroppen, ånden og sjælen OG får dem alle til at slutte fred og samarbejde. Mange falder i søvn når de lytter til denne cd som
grounder dem og giver stor indre klarhed. Prisen stiger snart fordi det er næsten
en healingssession du køber adgang til. Lige nu er prisen 550kr.


Når du køber medlemskab i klub "SLUT med selvsabotage" får du også
en tilgivelsesøvelse samt det kostprogram tilsendt, som jeg har levet efter i ja det er10 år faktisk! Som har fjernet allergier, ustabilt blodsukker m.m. Prisen er 50 kr for mails på alle hverdage i 30 dage. Det er mails
som healer og løfter dig og gør dig klogere på hvad der lægger bag
din indre ubevidste selvsabotørså denne ikke har magten over dig.


Skal vi dele indtægterne på mine CDer m.m. når du sælger dem på mine vegne - klik lige HER og læs mere om det at være affiliate.

Med ønsket om en dejlig uge til dig - kærlige knus og kram
Sanne

Tlf  22 41 11 55 www.SannePhilipson.dk  & www.IntuitivMentor.dk ♥   Youtube    -       Facebook   -     Instagram


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)