Hvorfor kun eeet skridt af gangen? Om at skifte ham og overgive os.Åh ved gud der sker meget lige nu hehe griner kærligt! Kan du mærke det Kære kære du som læser?

Vi giver slip og renser ud! Vi vokser op! Vi skifter ham som en slange og står derfor noget "flosset" i kanterne!

I den ene ende af landet er der smuk smuk solskin der stråler fra en skyfri himmel -mens at det skifter om til sort himmel og sneslud det næste hehe!

I Kbh områder er der lidt mørkt og tungt gennem nogen dage.

Og jeg kan høre at på Bornholm er der stærk vind og regn!

Når viden skifter hele tiden, sååå er der altså også nogen planeter der omrokerer OG lige så påvirker det dine og mindre indre poler Kære kære du som læser.

Så hvis du føler dig lidt .... skizofren, så er du ikke ene om det!...hehe griner kærligt.. Men bare grin af det.. Ikke?! Bare registrer og giv slip.

Tro ikke at du gør noget forkert! For vi er ALLE i proces og det kan vi flygte fra og derved få det værre ved,- eller vi kan bare sige "det ægte består, resten forgår" OG give slip!!.


Det ene øjeblik mærker vi forår og er lidt forelskede og wauuu ALT er bare såre godt. Så titter lidt frygt for hvordan ting og økonomi skal gå, frem! Så kommer skuffelsen og opgivenheden og får os til at sige "jaaamen det nytter heller intet". kommer nye ting til og vi glædes og frydes og igangsætter en masse! Og når så energierne står BUM STILLE,- så panikker vi igen og tror at vi gør noget forkert og skaber derfor en masse indre skudder mudder og går i selvsabotage mode!

Det handler om lige nu at overgive os! Og bare være! Go with the flow og give os selv ro. At tage ting som de kommer. Hvile os når vi kan og bære over med os selv ♥


Videoen her over til højre hedder WHY (på engelsk) og handler om hvad det ER der får os til at være hårde ved os selv! Får os til at spise usundt, spekulere, træne hårdt, for lidt eller slet ikke! Hvad der gør at vi foragter os selv og konstant er over os selv!
Februar måneds intuitivt horoskop lægger HER


Herunder er den mail jeg i morges sendte ud til medlemmerne i klub "SLUT med selvsabotage".

Medlemmerne i denne gruppe modtager mails med råd og støtte som denne her, alle hverdage (kl 06:00) i 30 dage for kun 50kr. Det er samtidig også healende mails med indhold der giver stof til eftertanke

Tag et skridt af gangen - især lige nu:

Løfter vi hovedet for at se op til toppen af verdens største trappe, -så kan du og jeg kære du som læser -let blive overvældet.

Til dette billede vil jeg give dig et intuitivt kanaliseret budskab:

Kun at have eet for øje -hele tiden:
Ingen kan få succes med alt på en gang.

Alt skal starte eet sted.

Med en ting af gangen.

Således vil det opnåede ønskede, være vedvarende.

Så er succes et ønske for dig, så fokuser på at føle dig som en succes først.

Er det kun succesen eller et andet mål (f.eks. toppen af bjerget) du har for øje ud i horisonten, - glemmer du at nyde udsigten undervejs.

Og undervejs vil du møde såkaldte udfordringer, - i form af opgaver, som skal teste og styrke dig ift. det endegyldige sted du ønsker at være, men dem ser du ikke hvis du kun har målet/toppen for øje!

Så fokuser ikke på mere end du kan håndtere.

Tag et skridt af gangen.

Søsæt ikke flere projekter, mål eller skibe end dit indre kan håndtere, for husk du også skal leve, nyde og tage livet ind, undervejs ♥

Det vi gerne vil minde dig om med dette budskab, er at være til stede i nuet.

Kun at gøre en ting af gangen. Så ting gøres med nærvær.

Du kan ikke både fokusere på at ville flytte, søge en partner og vækste med virksomhed (samtidig peger de på mig Sanne heeehe!!)

En ting af gangen så i ikke overloader jeres system. (det indre ubevidste jeg, kroppen, sindet og ånden).

Begyndelser er ikke svære nej,- men de skal foregå i et tempo hvor alle jeres indre jegér kan være med, for ellers som tidligere nævnt, - kommer i for langt væk fra jer selv og derved sætter jeres indre jeg sig, i form af frygten, - på barrikaderne.

Så inden året kommer for godt igang, så hav fokus på det nære. På dig. På dine behov. Så du har hele dit JEG med dig ♥

Vil du gerne et sted hen? Så spørg dig selv "hvad har jeg brug for at komme derhen"  og giv således dig selv dette og tur bede om hjælp ♥

Klik på den mørke fremhævede tekst for at blive medlem i klub "SLUT med selvsabotage".


Vil du vide mere om dit Livsformål?

  • Ved du at dit livsformål ser lidt sådan her ud:     A + B + C = DIT Livsformål kære kære du som læser?

    • A er det du skal lære af dine forældre, din livs-læringsproces og hvorfor du er her igen (forståelse)

    • B er din "livssmerte" og erfaring. Som så førte til et STOR erkendelse!  (accept)

    • C er det du har fået ud af livet. Lært af det. (som har før til en forandring)

      Dette bliver til gode ord og følelser der er kommet ud af alt det du har lært! Disse bliver til din tagline der skal sælge dig. Du har nu indset ud fra a, b og c, at du har nogen områder du har stor stor viden og erfaring omkring. Dette bliver til din titel og ekspertise OG - så har du dit Livsformål!

Læs mere om dette i det nyhedsbrev jeg sender ud HER en af dagene. Dette nyhedsbrev er til dig som er nysgerrig på dit livsformål -og ER selvstændig eller på vej hertil.

Kærlige knus og kram til DIG Kære kære du som læser -fra mig

Sanne

Copyright© 2014 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved. Det er MIT jeg deler med dig og det må ikke deles videre ♥

NO more self-sabotage, your Life-Purpose is YOU ♥

The world is READY for you - but are YOU ready for the world?
I help you find your Life-Purpose ♥

As a intuitive mentor I can see all your capacity spiritual and mentally. And I can permanently remove all that is "blocking" you  and holding you back (all your inner self-sabotage), in order for you to fully live your FULL potential and live the life you deserve.

I can even see your previous life's, children, partners, through your body ect. and balance/correct anything that is out of balance.

Phone +45 22 41 11 55 info@sannephilipson.dk  & www.IntuitivMentor.dk ♥   Youtube    -       Facebook   -     Instagram

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)