8/12 Har dit indre og tænderne det godt?


HUSK at skrive hvilken konkurrence du deltager i, -for ellers sletter jeg din mail og du er ikke med i konkurrencen ♥

Det skal stå i EMNE-feltet for jeg får MANGE mails jeg sidder og sorterer i.


Det var fuldmåne lørdag Kære kære du som læser -årets sidste og meget powerfuld.

Mærkede du det også?

ALLE kampene vi har haft med os selv gennem året var fremme.

Måske du stadig sidder fast i alle dine kampe - men så læs hvad billedet siger:

Og pludselig giver du slip og indser at livet er ikke altid perfekt, men det er fuld af velsignelser.


MEN vi kan først se de gode i det dårlige,- når vi ryster på skuldrene og siger "okay - det er hvad det er"..... Jeg skal nok gå mere i dybden med dette i morgen ♥

Dette fører mig til dagens emne "tænder" som du kan læse mere om længere nede.

Problemer med tænderne er blot et symptom på at noget er galt.

Når kroppen af forskellig art driller os, -er det fordi vi er ude af samklang med os selv.

Når vi ikke siger fra, når vi glemmer os selv, når vi overhører/overser os selv og vores naturlige behov, når vi er hårde ved os selv - osv osv, - så reagerer kroppen!!

Det gør den først med små signaler,- som bliver større og større - desto længere væk fra os selv vi kommer. Og når vi virkelig sk... vores indre et stykke og har sat vores indre helt og aldeles på lydløs -så kommer sygdom og cancer til.

Ja jeg tror på at cancer opstår af uforløst følelsesmæssig smerte..dyb dyb sorg og smerte ♥


Dorte Bredgaard er holistisk tandlæge og har konceptet www.Tandlæsning.dk "kan man bide fra sig uden tænder" og skriver:
Kender du følelsen, når du skal til tandlægen? Det er lidt ligesom en eksamen. Eller for nogen, væsentlig værre end en eksamen. Har jeg nu børstet godt nok? Åh den der tandtråd, har jeg ikke været flittig med…! Og tandlægens primære fokus er da også på det negative og (potentielle) sygdomme.

Men hvis jeg nu fortæller, at det slet ikke står så galt til? At dine tænder med garanti er bedre, end du tror? At tandbørstning og tandtråd slet ikke er afgørende for tandsundheden?

Et tandbørstehår er 60-80 gange større end bakterierne, som det prøver at fjerne. Dvs hvis vi forstørrer en bakterie til 10 cm, vil et enkelt tandbørstehår være 6-8 meter! Det siger sig selv, at man ikke kan fjerne bakterierne. Og hvis det var altafgørende for tandsundheden, ville vi alle have mange flere huller. Faktisk ville vi have huller i alle hjørner og svære kroge. At tandbørstning er vigtig er en fiks ide, som tandlægerne har fået, men den afspejler ikke virkeligheden. Børst tænder fordi du kan lide smagen eller en følelse af at have en ren mund. Men tro ikke, at det gør nogen forskel i forhold til tandsygdommene.

Nogen siger at sygdomme kommer indefra og jeg er enigJeg har været tandlæge i 29 år og jeg har været så heldig at se en anden (mere konstruktiv) sammenhæng. Jeg har opdaget at tandsygdomme kommer, når vi ikke melder klart ud. At der er en sammenhæng med følelser og kommunikation. Når vi bider i os, i stedet for at bide fra os. Faktisk er der en grundlæggende følelse bag hver tandsygdom eller symptom.

Det højst interessante er, at hver tand repræsenterer et livsområde. Det giver en enestående mulighed for selvudvikling. Hvis fx tandkødet bløder, giver det et fingerpeg om, at man går på kompromis med sig selv. Er man i tvivl om hvor, cheker man området. Er det overmunden, er det i de nære relationer. I undermunden, de fjerne. Højre side er (som regel) den maskuline, rationelle energi, den venstre, den feminine, følelsesmæssige, kreative energi.

Der er en gave i hver tandsygdom – hvis man har modet til at se på sig selv. Og foretage nogle væsentlige ændringer. Jeg skal være den første til at indrømme, at det kan være svært og jeg har mødt masser af modstand, når jeg præsenterede mine patienter for disse tanker. For gu’ er det svært at ændre indgroede vaner og mønstre. De er som en gammel, velkendt ven. Men hvis samværet med denne ven ikke længere nærer os, så må vi sige farvel. Jeg har set parodontose forsvinde, jeg har oplevet forbedret tandsundhed, blot ved at ændre vores egen opfattelse af tingene.

Lyder det ikke forjættende? Er du blevet nysgerrig efter at høre mere?
Du kan fx bruge 25 minutter af dit liv på at se denne youtube video -

Du kan læse min bog: ”Kan man bide fra sig – uden tænder?”. Bogen findes på flere biblioteker, men måske vil du hellere eje den. Så fås den både som e-bog og papirudgave her: www.m-brace.dk længere nede kan du deltage i lodtrækningen om at vinde denne bog som en E-bog.

Du vil have forskellige muligheder for at stille spørgsmål og få indsigt omkring dine tandproblemer. Det kan du også læse om på min hjemmeside.

Så vil jeg bare ønske dig en rigtig dejlig jul. Og husk nu at melde klart ud  ♥


Ps ALLE kan få 20% rabat på en konsultation hos Dorte hvis man bestiller tid hos hende i januar. For at Dorte ved at du får den nævnte rabat skal du i email-feltet skrive "julekalender" eller nævne det, når du ringer og bestiller en tid.Normalprisen er 1.000kr og din pris er derfor 800kr for en konsultation hos Dorte.Lodtrækning vind e-bogen "kan man bide fra sig uden tænder" 


Vil du vinde bogen kære kære du som læser så sender du en email til dorte@tandlaesning.dk

I emne-feltet skriver du "lodtrækning E-bog".

Du kan deltage i lodtrækningen en uge frem.


Hvis det er dig der vinder, hører du fra Dorte.

Copyright© 2014 All rights reserved Sanne Otilia Philipson. INTET må tages ud af denne tekst og deles - INTET. Kun kalenderen i dens fulde længde må deles.


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)