UNDSKYLD fra mig til dig ♥ Et så lille ord men med SÅ stor betydning.


Livsformåls-foredraget afholdes i København den 22/10 og selv om jeg er meget presset ift flytning til Norge, så vil jeg gerne afholde et sidste foredrag inden jeg tager afsted.

Undervejs hvor jeg kommer ind på hvorfor du har smerter (så du kan blive fri af dem), angst, overvægt m.m. Jeg nævner hvorfor ting er som de er, hvad du skal lære af ALT og guider dig gennem din indre rejse, på vej mod den næste som er dit livsformål - det kan du læse mere om HER

Eller gå direkte til betaling ved at klikke på den grønne knap:

Jo UNDSKYLD kære kære du som læser for at lave tilbud på medlemskab i klub V.I.P FRI AF SELVSABOTAGE og så ikke indsætte det rigtige link.

Derfor udløb er dette tilbud ikke til midnat, men først midnat fredag og link er lige her;
Jeg har også tilbud frem til fredag midnat på ½ års "Livsformåls-mentorforløb" hvor du kan spare hele 11.000kr.
Og og  kanalierings-sessioner, dem jeg optager og sender til din indbakke -
også prisen på denne udløber her ved midnat (natten til torsdag).
Oktober måneds intuitive videohoroskop er udkommet - klik på billedet:

Det er en fantastisk opløftende tid -men vi er samtidig også i knæ. Sidder lidt fast. Er lidt fysisk tunge og trætte. Rystede og ekstra sårbare. Ja lidt "flosset i kanterne" og stadig er alt perfekt ♥

Det er som om at mange ting i vores liv og ved den vi er, - hænger os ud af halsen og der er så mange ting vi gerne vil ændre på - MEN hvordan du gør det og hvordan ting hænger sammen, -kan du høre mere om i videohoroskopet fra oktober 2014 ♥

Klik på videoen for at se den.Vil du VÆKSTE NU?!

Vil du have værktøjerne til at ændre på hvordan ting er i dit liv?

Vil du være mere livsglad, selvsikker og robust?

Så håber jeg at jeg har æren af at få dig som medlem i klub V.I.P FRI AF SELVSABOTAGE

Når jeg intuitivt coacher dig via feks de healende lydfiler jeg sender ud til din mobiltelefon 1-2X ugentlig, - så taler jeg ikke til dig som den du er her i dette nu, på godt og ondt.

Nej jeg taler fra mit Højere Selv (højeste potentiale) til dit Højere Selv og derved DIT højere potentiale Kære kære du som læser!!

OG derfor vil du opleve at vækste som aldrig nogen sinde før. Og du vil mærke en øget livsglæde, indre ro og robusthed, - som kommer til kva de værktøjer og intuitive updates jeg deler.

Fredag den 3. oktober kl 23:59 udløber dette tilbud:

399kr for 2 måneders medlemskab.

Dette er en besparelse på 199kr.

Du betaler ikke mere end dette, -selv om du med det samme får tilsendt gaver (til din indbakke) til en værdi af 6.000.

Så snart du har gennemført dit køb -finder du med det samme masser af healingsøvelser, CDer, værktøjer m.m. til en værdi af over 6.000kr - i din indbakke.

Copyright© 2014 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved  - intet må deles videre andet end billedet herover ♥Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)