NØJ der sker meget resten af april - energimæssigt overordnet.. (påske kanalisering)

Maaaaanner Kære kære du som læser

UNDSKYLD for endnu en mail fra mig. Men MANGE har det svært og jeg ved at MANGE får det værre hen over påske, fordi så meget sker.

Fuldmåne den 15. april som også samtidig er en måneformørkelse som fortsætter frem til 22. april OG som så bliver til en solformørkelse den 29. april.

Planeterne har stået "skævt" i nogen dage hvor mars har haft stor stor indflydelse på os, som står for maskulin energi - den vi alle skal have balanceret/normaliseret i os, så vi alle er 50/50 feminin og maskulin. Vi kvinder skal være feminine udaftil, - milde blide, hjertelige, imødekommende og omfavnende og maskuline i vores indre. Stærk. Robust. Turde stå ved den vi er i hjertet og for mænd er det lige omvendt.

  

Den går mere i dybden omkring det som sker her i april som er en ÅBNE måned og hvorfor.

Jeg har en løsning ift. at du ikke kommer til at stå så meget "for skud" de næste 2 uger,  nemlig at lytte til min "Healende mindfulness CD" for der frigører jeg dig fra ALT udefrakommende:

Kunne du tænke dig RO og indre Mindfulness i påsken?
Jeg Sanne kan et UTAL af mantraer med mit talte ord der frigører OG renser dig for planet-energier, elektromagnetiske stråler, udefrakommende energier, andres forhåbninger, energier m.m. PLUS jeg balancerer, healer og normaliserer dine nervesystemer, hormonsystemer, alle dine Jeger, auraen m.m. så du kommer heeeelt i ro. Jeg har indtalt alle disse remser på min "VÆK MED STRESS  healende mindfulness CD" som du kan spare penge på her frem til efter påsken.

Læs mere HER eller køb CDen her og spar 171kr i påsken.


Gooood påske til dig Kærekære du som læser ♥

Kærlige varme knus og kram
Sanne

(som du snart hører fra igen pga den kampagne jeg kører for "Lær at forstå, håndtere OG heale dit indre barn" kursus-forløb. Jeg søger endnu 2 bloggere som vil blogge herom mod kurset som honorar - kig forbi min facebook profil og læs mere).


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)