Kan det passe at der er mere indre selvsabotage i december?Frygt for at miste sig selv. Frygt for at blive overset og følelsen af svigt er fremme ♥


Derfor bliver mange ekstra krævende. De kan ikke få nok. De bliver lidt krigeriske..

For ikke både testes mange på den aller værste frygt i form af økonomi som står for overlevelse.

Og vi glemmer også at have fokus på det nære og det vi har -men fokuserer mere ubevidst på det vi ikke har. (dette er ubevidst selvsabotage)....

Da det også går stærkt med de mange aftaler -stiger kravene i kølvandet på førstnævnte.. Og endnu mere prikker til vores frygt frygt for at slå til..

Nogen forældre spekulerer så meget over hvordan det skal gå med pengene at de slipper fokus på børnene som så fylder lidt ekstra og er ekstra krævende.

Andre forældre har så meget at se til at de slipper fokus på børnene -som så fylder ekstra meget -igen fordi børnene føler sig overset.

Mange er sååå meget i proces (pga den frygt de ikke mærker rumsterer i deres indre) at de på facebook (hehe griner kærligt) bliver som små børn der kappedes om opmærksomheden ....

Hos mange af os fylder det indre barn nu også liiiidt mere denne måned.

For gammel gammel "overlevelses-frygt" er fremme og viser sig ved at vi står ekstra sårbare og sensitive. For denne frygt skal vi have sluppet før vi går ind i år 2014.

Hvorfor?
Vi har hen over foråret sluppet en masse forbehold OG (tænker vores lille ubevidste jeg i form af frygten) hvem er jeg så? Uden mine forbehold. Uden mine undskyldninger? Vi står så at sige lidt nøgne og sårbare.. Hvem er jeg. Hvad kan jeg. Hvor skal jeg hen. Tør jeg. Må jeg..

OG derfor bliver vi ekstra krævende,- ekstra "stakkels lille mig"- se mig og hør mig. Vi fylder lidt mere.

Som ved påske finder der også i december "den indre lille død" sted Det gør der hvert år idet vi alle "genfødes på ny" her den 1. januar og igen til påske.

MEN - det som det hele handler om - det er faktisk at overgive os. Men saaak suseme Kære kære du som læser- det er ikke let!! Hehe griner kærligt!

Men det er det som er nøgleordet! Jo mere jeg spekulerer og du med kære du som læser- desto sværere bliver det at "trække de fisk ind - som allerede er landet i vores net"! For vi ER voksne! Vi har hvad vi har brug for! Vi tror vi skal præstere mere end vi gør! Vi tror vi skal være bedre/dygtigere/klogere og stærkere end vi er! Vi tror så meget -frem for bare at være.

Og det er netop al denne mentale rumsteren som er selvsabotage i stooor stil hehe griner kærligt... Hør mere i december måneds videohoroskop HER

Tiden lige nu handler om at vokse op og overgive os!


kære du som læser jeg er jublende glad! Jeg har knækket "koden" ift. det med "Loven om tiltrækning og det at manifestere"!! Denne lydfil fik medlemmerne i min lille klub "SLUT med selvsabotage" i lørdags og et medlem skrev dette:

Kære Sanne. Nu har jeg læst en hel del bøger, været til foredrag, fået undervisning mm. men først da du fortæller mig i din lydfil om Loven om tiltrækning FORSTÅR JEG DET !!! Nu forstår jeg hvorfor min lærer syntes at jeg var tung bag i...pga frygten som jeg nu hører dig fortælle om.! Hold op hvor giver det mening. jeg arbejder hele tiden modsat vej og blander det hele i en stor pærevælling.

TUSIND TAK FOR LYDFILEN !!!

Nu kan jeg ændre mine vibrationer, så jeg kan komme derhen jeg gerne vil og ikke omvendt med fokus på det dårlige og det jeg vil væk fra.

Prisen er 199kr for ca 30 min. healende lydfil med masser af info, råd og eksempler samt 3 A4 sider med konkret "what to do".


Gavekort - JEPS - de er HER


Med ønsket om en dejlig dag til dig Kære kære du som læser

Sanne Otilia

Ekspert i personlig udvikling og i fjernelse af selvsabotage som Intuitiv Mentor.dk

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)