22. juni lidt om solhverv OG så er der super fuldmåne søndag.


God hjertelig lørdag OG weekend til dig kære du som læser

Denne her mail herunder (som vedrører det som sker lige nu inkl. lidt øvelser) sendte jeg ud i går, til min store luxus forkælelses-gruppe som hedder "Klub Mindfulness Flow LUXUS". Den mail sender jeg dig i dag, for at du kan danne dig et indtryk af disse mails jeg sender ud til medlemmerne 1-2 gange ugentlig udover de 30 mails i 30 dage de også får da de er medlemmer i min medlemsgruppe "Autencitet og Mindfulness i hverdagen"

(dette er min lille gruppe som koster 50kr pr måned)

Her lørdag formiddag kl 10 den 22. juni ser det energimæssigt sådan ud:
Tunge energier er fremme. Der lægger energimæssigt et højtryk over os som presser os ned og gør os tunge i hovedet. Lidt anspændthed kan jeg mærke lægger og lurer. For mit vedkommende passerer en masse gamle situationer/oplevelser frem som diasshow/Billeder bag mine øjne, men jeg lader dem blot passere som bier der flyver forbi, som først driller og stikker når jeg blander mig i deres færd.

Samtaler med nogen som ikke har ageret pænt, -jeg konstaterer det blot. Der er nemlig noget inde i os som vokser op i denne tid, - en erkendelsestid OG transformationstid. At gøre status, at regne efter, er det gået som forventet, men læs mere om det længere nede ♥


Fra fredag den 21. juni skrev jeg dette til medlememrne i "Klub Mindfulness Flow LUXUS":
Har jeg lært dig at brusebade gør dig fri af dagens indtryk og energier som "klistrer" til dig? Det ligesom nulstiller dig! Ja og hovedet skal også bruses med. Så er man opkørt og har fået overstimuleret sit indre system med f.eks. for mange indtryk - sååå hjælper et brusebad. Såvel som at skylle hænder og håndlede (et godt stykke op) med riiiindende IS-koldt vand også afstresser ♥

Jeg vil lige give dig en freeeeesh UPDATE ift. hvad der sker ift. solhverv lige nu.

Solhverv er transformation og forvandling - en ny æra vi går ind i ♥


FOR med solvhverv følger også et skifte ooog en masse gammel sump og alger som suser op fra havets bund, for at rense vandet. DVs en masse gamle usunde mekanismer, barrierer og trygheds-mønstre tunger vores rumper, fordi vi skal se at vi skal altså have fornyet vores liv på alle planer nu!

Aaal den anstrengelse vi har "lagt i vores liv" siden januar - jamen belønningen herfor, høster vi lige nu! OG det gør også at vi kommer lige nu kørende med vores trillebør og er blevet sååå mange erfaringer OG indsigter rigere. OG de lægger alle på trillebøren, -lidt tung er den ikke? Heeehe griner kærligt og håber det smitter!

Så lige nu skal vi gøre op "hvad ska med fremover" resten af året? Hvad har du lært? Hvad skal fra, for at der er fuuuldstændig rent bord fremover? Så vi har lige nu vores erfarings-trillebør som er RET tung og den skal vi så rydde ud i, så vi kun har det med fremover som gavner os! Det vi har lært af, skal vi jo give slip på - og så videre!

OG er det så ikke pudsigt at jeg på denne dag er på et "bliv klar i spyttet - find dit særlige budskab" kursus"?!

Og nøøøj du kan tro kære du som læser at jeg virkelig har fået sat ord på det jeg tilbyder og giver DIG og mine kommende kunder af værdi! Så jeg bliver mere klar i spyttet ift mine produkter og kunder!

OG er det ikke sjovt at jeg i går ser at måden klub Spirituel FLow har kørt på, - har mindet meget om DIT medlemskab her i Klub Mindfulness FLow, hvilket ikke er meningen og derfor har "det været gået lidt i stå"! Så jeg har i går i den grad simplificeret OG omdøbt Klub Spirituel FLow til Autenticet og Mindfulness i hverdagen som i stedet er blevet til 30 mails i 30 dage med super enkle budskaber!

Og det er der sker i mit liv lige nu, som du skal tage og spejle ift. dit liv?! Hvor skal du ændre på noget? Hvor trænger dit liv eller du til et løft? Hvor er der noget som kører i cirkler og ikke længere taler til dit hjerte? Hvor lyver du for dig selv, fordi du ikke ved bedre? Hvad skal væk ja eller hvem, for at der er plads til at du kan folde dit hjertets sande længsler uuuuud for syv søren sQu? ♥

Men for lige at opsummere det som sker lige nu:
 • Ting som ikke kører som de skal i vores liv, får hele vores liv til at være tungt!
  Et sted i vores liv kører et tandhjul ikke i det tempo det bør OG hæmmer derved tandhjulene i resten af vores liv. Vi skal lige lave en "føler" hele vejen rundt ift. vores liv og se hvor noget ikke er som det skal være, ja og inde i os selv, så tandhjulene igen kan glide og køre perfekt rundt.

 • Flere af os har løjet for os selv, ubevidst OG jeg med indtil i går hehe!
  Så vi ser at andre lyver, fordi vi selv lyver for os. Jeg løj for mig selv ift. at jeg ikke vil have en spirituel mand! MEN vil jeg gerne have en mand som lever et autentisk liv OG lever et liv fra hjertet, -SÅ ergo VIL jeg gerne have en mand som lever et bevidst liv OG det er også en spirituel mand! Hehe griner kærligt -og mit hoved har og bør ikke have noget at skulle have sagt, kun hjertet OG en som lever fra hjertet er også et bevidst menneske og derved spirituel bevidst eller ubevidst.

 • Folk er lidt tunge i rumpen. Tilbageholdende, usikre. Liidt i offerrollen. Dig med?
  Jamen det er lige noget gammelt der er oppe og få luft for så at slippe igen. OG det er netop her vi lige nu er OG bør spørge "skal jeg blive ved med at sidde i denne rille". HVad jer jeg tilfreds med og hvad er jeg utilfreds med. Og så ellers gøre os fri af sidstnævnte OG holde fast i førstnævnte!

 • OG der er stadig en "tendens" til øget sårbarhed og sensitivitet idet noget nyt i os blomstrer Som gør at vi er liiidt flossede i kanterne, men ikke nødvendigvis på en dårlig måde. Mere på en "opblomstrende måde". OG der er også stadig en eeenorm træthed, alt imens vi ligger vågne om natten! Men husk at indhylle dig i et sølvfarvede æg i disse dage så ofte du kan, især ved sengetid og når du er ude blandt andre. For mange har ikke megen krudt på benzintanken og leder efter nogen af læne sig op af.Mange har ubevidst forladt dem selv og går lidt rundt som zombier og siger en masse, taler og taler -uden at det giver mening det de siger. Afbryder og er i "se mig moode" hehe :)

  Men bare konstater og giv slip ♥

Så gode råd lige nu:
Tuuuungen lige i munden og hænderne på rettet hvilket betyder at du bør fokusere kun på dig selv og bare lade de andre køre "slinger i valsen"-kørsel! Og nej ikke anstrenge dig for at være dig! SLip tungens spænding på tænder og slip nakken, løft hagen (så du står rank og ikke lukker af for den energi som skal ned i din krop. Få åbnet de 4 indre hulrum så energierne frit kan flyde ind og ud af din krop og Ja den er her den reminder fra den 10. juni som minder dig om hvordan det nu er du åbner din krop.

Igen rigtig dejlig weekend til dig Kære kære du som læser ooog da floden løber over sine kanter når det er fuldmåne (søndag) og da vand repræsenterer flow og følelser, er der altså en del ting på de indre planer der kan flyde over, men det er især det vi ikke tør erkende er der. Det ubevidste vil ikke længere være lagt låg på/Gemmes væk og fiser selv som luftbobler op til overfalden vil kigges på ♥

Min nye "Healings & MIndfulness CD" hjælper også at med at "tømme dine indre sluser" så det bliver lettere at være i dig med ro og en krop som igen kan ånde, så at sige.

Der er over 60 mennesker der allerede har købt cdén som varer lige omkring 30. min hvor jeg healer, renser og balancerer dine nervesystemer, hormonsystemet, din aura, krop, sind og ånd samt dit ubevidste jeg (som er vores indre barn der er den der laver numre hehe) såååå du lander i dig og kommer i ro med dig selv.

Dette skriver en skøn klient om den, som har haft og har post traumatisk stress gennem nogen år:

Når jeg lytter til din nye healings og mindfull cd, går min krop straks i gang med at lytte, -det er som om at den åbner sig og tager imod det du siger. Den bliver opmærksom. Det er jo i sig selv magisk, efter et OG med et langt liv, med ptsd.

Jeg giver slip som du siger undervejs og strømmen af dine ord, bliver en messe af kærlig lyd, der indhylder, min krop og sjæl i 100% tillid omsorg og kærlig visdom. Jeg mærker at mine organer hjerne og muskler rør på sig undervejs. Og det er som om at mine nerver opfører sig som strenge på et aktivt smukt instrument som spiller rent (som de ikke gør nervesystemerne når man har post traumatisk stress. CDen får mit indre til at rette sig ind så at sige, så alt arbejder sig på plads inde i mig.

Jeg føler mig renset, ren, hel og rustet til at møde dagen og natten.

Det er så tydeligt at jeg er i så langt bedre kontakt med mig selv og mit liv på alle planer, når jeg lytter 2 gange dagligt.

Tusinde tak for det og dig Smukke & Klare Kanal Sanne.

Med ønsket om en dejlig og rolig SUPER fuldmåne og dejlig weekend, kærlige knus og hilsner
Sanne

©Copyright 2013 Sanne Otilia Philipson dvs. min tekst og mine billeder

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)