Vil du gerne behandles hos mig? Vil du ud og møde andre selvstændigt erhvervsdrivende?Mandag er den sidste dag jeg nogensinde tilbyder sessioner til dig som ikke er selvstændig erhvervsdrivende.

Mandag er også den sidste dag hvor du kan få mine sessioner til den "gamle billige pris" idet de stiger til det dobbelte fra tirsdag.

Din session du booker hos mig mandag skal du ikke betale før den dag sessionen afholdes.

Jeg vil stadig sende almindelige nyhedsbreve ud til dig på denne liste, med korte kanaliseringer eller som f.eks. her i begyndelsen af næste uge hvor mit "Juli måneds intuitive horoskop". sendes ud.


Hvorfor?
Fordi min behandlings-målgruppe fra tirsdag udelukkende er solo-selvstændigt erhvervsdrivende.

Som jeg tilbyder Livsformål-mentoring og behandling til.

Nyhedsbrevet udelukkende til selvstændige kan du også komme på!!

Her vil du modtage masser af gratis viden omkring det at være særligt sensitiv og selvstændig, men du vil også modtage særtilbud på rådgivning, kurser, sessioner m.m


Kan du som ikke er selvstændig erhvervsdrivende fortsat komme på kursus eller med til foredrag hos mig fremover?

Ja indtil videre og lige nu jeg har f.eks. mit "Indre Barn Forløb" som alle kan deltage på.


Nyhedsbrevet til selvstændige som jeg sendte ud i dag så sådan her :

HVIS du er selvstændig - har du også problemer i hverdagen som så mange andre solo-selvstændige har kære du som læser?

Og ville det ikke være dejligt at møde andre som er i samme situation som dig, så i kan sparre og være der for hinanden?

Ville det ikke være rart at have et sted du kan søge hen og dele dine dagligdags udfordringer med?

Derfor deler jeg mit kæmpe store netværk med dig, kva mit nye netværk jeg har skabt som hedder  "GoldenOpportunity".

For, holder du dig selv tilbage, selv om det slet ikke er det du ønsker?

Er du bange for at brænde ud - eller måske du gør netop dette af og til?

Er du bange for at tjene penge nok så, så du tør ikke tage kurser eller på ferie?

Er du bange for om du ER god nok, selv om du får gode tilbagemeldinger?

Er du bange for at gå nye veje selv om en indre del i dig minder dig om at det er det du har brug for?

Fylder det praktiske ift. skat, moms, hjemmesider, markedsføring, salg en del?

Eller er du i tvivl om hvad dit livsformål er?Det er ikke kun dig der tænker over det ene og det andet kære skønne kære du som læser eller bliver udfordret!!

Eller går i cirkler. Er bange for at fejle, for om du gør det godt nok eller for hvad andre siger om dig!!

Det er ikke kun dig der er hunderæd for hvad omgivelserne vil sige, hvis du gik efter dine drømme eller satte ord på at du ER spirituel og vil arbejde med dette!!

Du er ikke den eneste som er eller har været udbrændt (fordi du er særligt sensitiv) og derfor holder dig selv tilbage af frygt for at brænde ud igen!

Du er ikke den eneste som tvivler på om du er på rette vej eller på din rette hylde!!

MEN, bare fordi det er sådan herover, er det jo ikke ensbetydende med at det skal være sådan her fremover - hehe griner kærligt ♥

Du og jeg er i den Ny Tid og i den Gyldne Æra som jeg er en pioner inden for og her er det nemlig at vi skal "modbevise" den gamle maskuline æra - og de lige så maskuline gamle programmeringer inde os!!

Og således vide og tro på, at vi ER den vi er i vores hjertet og kan hvad vi vil!!


Det har jeg selv bevist- jeg har rejst mig fra en kørestol, er fri af post traumatisk stress m.m.:
Jeg Sanne har selv været udbrændt -men har rejst mig på ny og er sund, stærk og rask igen! Jeg har været hunderæd for andres meninger og for hvor kunderne skulle komme fra! Jeg har manglet pengene til kurser, foredrag, networking m.m. MEN alt har løst sig - fordi jeg så muligheder, frem for begrænsninger. Jeg ville ikke give op når lægerne sagde at jeg aldrig ville kunne komme til at løbe, stå på ski, tage kropshævninger m.m igen!

Jeg valgte at finde en vej uden om den mur jeg stødte ind i ret ofte, når der var noget jeg gerne ville!

Men alt har også løst sig ift. mit liv fordi jeg har lært og forstår de spirituelle love (så at sige) og kan se hvorfor alt sker, så jeg netop kan rette mig op, således at alt balancerer sig på alle områder af mit liv. Netop fordi jeg lige "Justerer lidt inde i mig" det er sååå magisk og sååå simpelt hehe griner kærligt ♥

Derfor - aaaalt det jeg har erfaret og lært de sidste 8 år, vil jeg ELSKE at lære videre til dig!

Jeg vil elske at introducere dig for de forskellige personer som har gjort en stor stor forskel for mig kva de eksperter de er, inden for hver deres felt!

Jeg vil ELSKE at møde dig til mine "GoldenOpportunity brunch netværk events " workshops og sparre intuitivt på de udfordringer du har kære kære du som læser ♥.

Jeg vil også EEELSKE at lære dig "kunst-arten" "Loven om tiltrækning og det at manifestere"!!

MEN jeg vil nu også elske endnu mere, er at tilbyde dig min ekspert viden kva de sessioner jeg tilbyder.

Mandag er sidste dag hvor du kan booke din nye aura eller dine 3 kommende sessioner til ½ pris, før de stiger til det dobbelte tirsdag den 1. juli.


Ring til mig mandag fra kl 10 - 18 eller send mig en mail her i weekenden, ved at besvare denne mail.

Du betaler først når du du skal have din session ♥

Jeg kom fra det med problemer og udfordringer som erhvervsdrivende:
Lige nøjagtig dette er grunden til at jeg har skabt netværket "GoldenOpportunity brunch netværk "

 • TÆNK hvis du kunne få råd til at "udlicitere" det du ikke syntes om, så du kære du som læser - kan fokusere på det DU er god til og elsker at la!

  Måske du så siger "Sanne -hvordan skal jeg få råd til dette?"

  Jamen alt er muligt hvis vi indstiller vores indre radio-frekvens på dette! Det er f.eks. min ene skønne veninde der bogfører for mig uden at jeg det koster mig mange mange penge og tid hver måned!

 • Vil du have flere penge, flere kunder og ønsker du at det hele er lidt lettere, imens det også er sjovt?

  Jeg er ret skarp ift. "Loven om tiltrækning og det at manifestere" - så glæd dig til at lære disse værktøjer i en workshop i mit "GoldenOpportunity brunch-netværk".

  Og det er ret simpelt!! Al den frygt du sender ud, ligger sig som en tung mørk smog, - og hindrer alt det gode du fortjener og længdes efter at modtage, i at komme til dit liv!! Det du viiiiirkelig brænder for, det kan ikke komme til dig, pga den tykke mørke smog af frygt du har sendt ud ifm. noget andet!!

 • Måske du så svarer "Jamen Sanne -hvor skal jeg få det netværk fra, som jeg skal udlicitere til eller bede om hjælp hos"?

  Jamen det er jo det jeg vil elske at dele med dig, MIT netværk! Fyldt med skønne spirituelle mennesker ♥

  Men jeg vil også informere dig om mit skønne netværk af fantastiske behandlere og behandlingsteknikker der har fået mig på ret kurs fysisk og mentalt!

 • Kommer du med til mine "Golden Opportinities Brunch, netværk events" vil du få en masse visitkort med hjem efter hvert event (intet event er ens) som du efterfølgende kan kontakte.

 • Melder du dig efterfølgende ind i "Klub GoldenOpportunity" får du adgang til MIT personlige netværk samt adgang til info på alle de andre medlemmer i "Klub GoldenOpportunity".

  I al den tid du er med i denne klub og jo længere du er med, desto flere nye skønne mennesker kommer der også til.

 • Måske du svarer "Sanne -hvordan lærer jeg det med salg, markedsføring, skat, moms osv osv"?

  Dette får du mulighed for at lære, ved at dukke op og lytte til de foredragsholdere jeg har booket til mne "GoldenOpputunity -Brunch netværks events" jeg afholder ca hver 4-5 uge.

  Men jeg har også en skøn veninde som er tidligere bankrådgiver og hun har lovet mig at lave en "skat, moms, regnskab m.m" e-bog som du vil kunne købe til en super god pris her senere på året.


Såååå Kære kære du som læser, vil du med fredag den 29. marts og hygge, brunche, netværke OG modtage intuitiv sparring på dine dagligdags problemer?

Er du klar til en dag fyldt med grin, kærlighed og latter?

Hvor du kan være den du er sammen med 14 andre skønne solo-selvstændige -hvor i alle har det til fælles at i er særligt sensitive?

Måske der kommer en foredragsholder og inspirerer os i løbet af dagen ♥

Ellers glæd dig til når Thomas Skelbo der har skrevet bogen "Sådan får du mig til at blomstre" kommer.


Men det er også muligt at komme derhen hvor du bare hviler i dig selv.

Hvor du bliver mere "jeg kan hvad jeg vil" og "pyt pyt -hvordan andre reagerer er deres valg" .

På en enkelt "SLUT med Selvsabotage-session" kan jeg fjerne op til hele 6 selvsabotage-temaer permanent!!

F.eks: opgivenheden og tristheden. Afmagten og udgideligheden. Frygten for om du er god nok, frygten for om du kan det du ved du kan, -frygt for at være den du er, frygt for den indre Guddommelige Kraft i dig, frygt for at miste eller blive afvist. Men også følelsen af værdiløshed og såvel som det tema som hedder "udsathed" som jeg på det seneste har fornemmet i flere af mine klienter, fordi vi har været ret så "psykisk sårbare og udsatte" fordi vi er særligt senstive, siden vi var barn.

Når alle disse gamle frygt temaer er væk, downlader jeg sammen med dig, dine "Sande gode skønne lækre" energier og viden fra dine tidligere liv. Feks. følelsen af liv, kærlighed, lykke, glæde, tryghed, tillid, mod, styrke m.m. som jeg sørger for bliver en fast-forandret del i dig, din krop og sindet. 

Som en skøn skøn smuk engel af en klient skrev her i dag, efter hendes session i går:Kære Sanne. Mange mange taaaak for igår. Jeg havde og har den største ro og lethed over mig - som du selv sagde har jeg smidt 60 kilo gammelt møg væk, tror nu nærmere det er 160 kilo;)

Jeg sov som en drøm i nat og drømte om at jeg igen stod ved vandet og gjorde mig fri at frygt og alle de andre uhensigtsmæssige mønstre jeg smed væk i går...

Det står mig meget tydeligt det med at mine forældre som du sagde repræsentere hver sin pol i mig og at det derfor er så svært at finde den balance der gør at livet bliver nemt.

Men jeg har en meget tydelig fornemmelse af at alting falder på plads inde i mig - jeg er på rette vej... Tak for det.

Et lille eksempel: for første gang nogensinde har jeg sagt nej til en fest. Det er som om at jeg mærker mig selv meget tydeligt og det er meget tydeligt hvad jeg har brug for....Ro....og ikke at skulle præstere....jeg vil nyde nu....

Jeg fik øvrigt jobbet;) det var vores dag som du sagde Sanne...

Jeg har og havde i går såååå mange spørgsmål jeg ikke fik stillet fordi tiden bare fløj, så jeg ser frem til min næste behandling hos dig engang til efteråret/vinter.

Det var så opløftende at møde dig og mærke dig oprigtighed....så fra hjertet Tak!!!


Og klik her for at booke din "SLUT med selvsabotage-session" til ½ pris eller en "½ times kanaliserings-session for 599kr" hvor du kommer i kontakt med dine slægtninge på den anden side:Goood weekend til dig Kære kære du som læser

Kærlige knus og kram

Sanne
SLUT med selvsabotage - få sat din indre Guddommelige Kraft fri.

Permanent fjernelse af selvsabotage, håndtering af det at være særligt sensitiv samt  personlig udvikling og mindfulness.

Bliv klogere på hvad DIT Livsformål er - læs mere HER.

Lad ikke din viden være penge ud af viden OG bliv klogere på DIT Livsformål lige HER

Bliv fri til at være den du er i dit smukke hjerte - book en "SLUT med Selvsabotage-session" lige HER

Jeg hjælper særligt sensitive modige ambitiøse mennesker der vil ud i verden og gøre en forskel for andre, fri af den indre selvsabotage  - så livet bliver meget sjovere og mere nydelsesfuldt ♥

For du er fantastisk, unik og NØJAGTIG som du skal være! Og dit livsformål, det er DIG - den du er i dit hjerte ♥

tlf 22 41 11 55 info@sannephilipson.dk  & www.IntuitivMentor.dk ♥   Youtube    -       Facebook   -     Instagram


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)