Livshoroskop, ALLE kan få en session/jule-mindfulness-pakke & BOOST dine gode egenskaber SUPER let!
God hjertelig fredag kære kære du som læser -med ønsket om en dejlig weekend til dig ♥

Jeg giver 50kr, 100kr og 150kr væk når du køber et gavekort hos mig -læs mere længere nede.


Jaaaa ALLE kan få en session af mig ved at købe Jule-Mindfulness-Pakken i december!Tiden lige nu er hårdt udviklingsmæssigt men der er også sååå megen godt til stede:
Vi står med et ben i fortiden (som på tippen af Skagen) og bølgerne vælter ind over os i form af vemodighed, afmagt, utilstrækkelighed, frygt og modstand.

Det andet ben er på den anden side af Skagen, inde i fortiden idet vi allerede kan smage salten på tungen i form af år 2014 hehe. Så disse bølger vælter også ind med livsglæde, "friskhed" mod, styrke, overvældelse, lykke og jaaa sQu jeg er klar -energi!

Meeen stands stop hehe ♥ Det vi bør gøre er at få sluttet fred med hvad var. Gøre status. Sige farvel. Mærke efter og få tilgivet hvad var og så få "samlet os" og komme videre. Selv jeg må afbalancere og rense mig ret ofte - for at stå SNORLIGE hehe griner kærligt.

December måned handler især om at stå ved sig selv. En måned hvor vi jo virkelig testet på "det gamle" - traditioner,  -blandet med lidt tvang, krav, normer, materilisme m.m. Men hør mere i december måneds intuitivt horoskop som udkommer mandag og jeg sender dig kort et nyhedsbrev ud herom.


Kender du nogen kære du som læser som kunne trænge til lidt kærlig støtte, opmuntring og healing i december?
 • Nogen som du gerne vil give en "Intuitiv Mentor" i hele 30 dage som pakkekalender? Alt imens pakkekalenderen er nok Danmarks billigste pakkekalender:

  Så giv dem en pakkekalender til 30kr! Via deres indbakke får de hver morgen kærlige boost og stof til eftertanke i HELE december ♥

  Klik HER for at købe pakkekalenderen til KUN 30 kr.

Hvordan vi styrker vores gode sider OG det vi ønsker mere af?

Jeg stod i mit køkken torsdag og fremsagde mantraer der øgede mine gode egenskaber (dem der gerne må være mere af hehe rummelighed, åbenhed, robusthed m.m. hehe griner kærligt) Ooooog så øgedes de lige så stille- wauuuu!! SÅ let er det ♥

Hvordan jeg gjorde det?
Jamen det GLÆDER mig til at lære mine medlemmer i Klub Mindfulness FLow LUXUS hvordan DE booster deres gode egenskaber og dem de ønsker styrket her på søndag.

Hvorfor først søndag?
Fordi de har fået en lydkanalisering her fredag morgen hehe ♥ (Klikker du HER får du din 1. måned for 199kr. ELLER giv dette medlemskab som pakkekalender)

Jule-nyheder og gode jule-pakker!

 • Jule-Mindfulness-Pakke INKL en session:
  • Uden en session er prisen 899kr for alt jeg har online af produkter inkl begge mine CDér (i næste uge udkommer min meditations CD til børn/voksne).

  • Ovenstående PLUS en session via tlf/skype  prisen 1699kr

   KLIK HER for at læse mere og bliv 3-5 selvsabotagemønstre kvit permanent, via en session hos mig OG lær samtidig hvordan du selv gør!


 • KUN I DECEMBER - det "Livshoroskopet.


  Hvorfor er du her på jorden?
  Hvad skal du lære her?
  Hvad har du med af selvsabotagemønstre og hvad lægger der bag dem?
  Hvad har du lavet i dine tidligere liv?

  Med et livshoroskop får du svar på dette ♥
  Jeg saaaavner at være i fordybelse med det kreative. OG jeg ved at mange var lidt skuffede over at jeg stoppede med at sælge dem. Derfor - sælger jeg 20 livshoroskoper og KUN i december måned med er salget åbent.

  Prisen er 979kr og kan sagtens gives i gave. MEN Jeg sælger kun 20 stk - ellers bliver det for meget for mig da det tager 3 timer pr Livshoroskop jeg laver ♥

 • Meditations CD til børn og voksne pris 299kr
  I næste uge får jeg min meditations CD færdig - som kan bruges af både børn og voksne. Flere børn har allerede testet den med stor succes i en skoleklasse i Herning - og selv de voksne som lyttede med sagde "DET var lige det jeg trængte til"...


 • Køb begge mine CDér for 549kr - dvs. både den herover "børne og voksen meditations CD" og min "Healende Mindfulness CD"
  Jeg kaaaan godt printe CDerne og sende dem - det tager lidt ekstra tid, -men skriv og så koster det lige lidt ekstra. Ellers er der når du køber produktet vedhæftet 2 billeder som kan danne basis for det CD cover man sætter ind i holderen til CDen. (jeg laver dette produkt i næste uge ♥)


 • Gavekort til julegaver? JA da! Jeg sender dig pr email gavekortet som du selv kan printe ♥

  • Køber du for 100-250kr lægger jeg 50kr oven i.
  • Køber du for 300kr og op til 500kr lægger jeg 100kr op i.
  • køber du for 500kr og opfter lægger jeg 150kr oven i dit gavekort og så fremdeles.


 • Pakkekalenderen er et medlemskab i min lille klub Autenticitet og Mindfulness i hverdagen:

  Det er 30 mails i 30 dage for kun 30 kr! Det er 1 kr pr dag! Billigere en pakkekalender kan da ikke laves hehe griner kærligt!

  Healing hver morgen, kærlige boost, støtte og stof til eftertanke som styrker dig og din personlige vækst:

  Klik på blå tekst for at læse mere.

 • LUXUS -udgaven af en pakkekalender for KUN 199kr:

  Det kan også være medlemskab i min store Klub Mindfulness Flow LUXUS   -normal prisen er 300kr- men du kan få den nu og hele december for kun 199kr. Klik på blå tekst for at læse mere.


Eva som købte sit Livshoroskop skrev: Tusind tak! Det er jeg rigtig glad for! Og det giver meget mening. Jeg er både klar over og kan huske en del af det som du nævner ift. tidligere liv. Og ingen tvivl om at tingene skal forenes i denne inkarnation - der er bare stadig så meget at give slip på, for at jeg kan trives.

Godt at blive husket på at jeg er på rette vej. Og at jeg laver (for mange) svinkehandlinger/overspringshanlinger). Tak Sanne ♥

Med ønsket om en vidunderlig weekend til dig Kære kære du som læser, kærlige hilsner og varme kram

Sanne

ikke deles med andre, med mindre du deler hele nyhedsbrevet - Copyright© 2013 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved.  


Ekspert i Personlig Udvikling og fjernelse af selvsabotage som Intuitiv Mentor!
      


Din Personlige Intuitive Mentor - SLUT med selvsabotage! Gør det lettere for dig selv, fordi du kan!
Karriere rådgivning, supervision/undervisning og behandling af DIG som har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre.

Fordi du brænder for det du gør, fordi du ikke kan lade være og fordi du elsker det ♥

Samtidig med at du gerne vil lære at bruge færre ressourcer, -vil have øget mentalt overblik, overskud samt livsglæde.......


Youtube    -         Facebook      -     InstagramMaster Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)