VERDENS billigste pakkekalender KUN 30kr! 30 mails i 30 dage. OG mig der græder på youtube- pis!
Undskyld forstyrrelsen igen i dag Kære kære du som læser -men jeg vil bare lige give dig muligheden for at købe verdens billigste pakkekalender! Netop så du kan nå at få pakket den ind hihi - griiiiiner kærligt!

Sådan mere overordnet handler tiden intuitivt lige nu om at "detach from drama"!! OG ved gud en lettelse netop at gøre det. Jeg skal dog beklage at jeg græder i videoen hvor jeg kommer ind på dette i dag. Det var ikke med vilje. Men er der noget december netop "handler om" - så er det at gøre det rigtige! Sige det rigtige! Gøre som forventet! Leve op til noget! Slå knude på sig selv! Og derfor har jeg lavet en video som hedder "SLUT med at ville andre mere end mig selv"! OG jeg er nu 50 kilo lettere indvendigt og nooooget så træt - pga alt det jeg har sluppet -inkl et par tårer hehe :)

Kære vidunderlige Sanne, -Hold op, hvor du rammer hovedet på sømmet i din mail af d.d. Jeg er dybt fascineret af dig og dine evner. Flere gange har jeg taget mig selv i at tænke: hvordan kan hun! Hvor ved hun lige præcis det fra! Du er fantastisk dygtig kære Sanne ❤ I dyb dyb beundring TAK til dig ♥

Verdens billigste pakkekalender - OG som varer hele december måned -frem for 24 dage!


 • Pakkekalenderen er et medlemskab i min lille klub Autenticitet og Mindfulness i hverdagen:

  - 30 mails i 30 dage for kun 30 kr! Det er 1 kr pr dag hehe! Billigere en pakkekalender kan da ikke laves hehe griner kærligt!

  Healing hver morgen, kærlige boost og stof til eftertanke som styrker dig og din personlige vækst:

  Klik på blå tekst for at læse mere.

 • LUXUS -udgaven af en pakkekalender for KUN 199kr:

  Det kan også være medlemskab i min store "Klub Mindfulness Flow LUXUS"  -normal prisen er 300kr- men du kan få den nu og hele december for kun 199kr. Klik på blå tekst for at læse mere.


Kære Sanne.Selv om jeg ved, at dine ord kommer på de helt rigtige tidspunkter - ' at timingen er, nøjagtig som den skal være,' forbløffes jeg af dem/det hver gang. Knus og taknemmelighed (læs det jeg sendte ud i søndag om tryghed HER)

Læs mere af det jeg Sanne kan/deler her på min blog SanneOtilia

 • KUN I DECEMBER - Livshoroskopet:

  Jeg saaaavner at være i fordybelse med det kreative. OG jeg ved at mange var lidt skuffede over at jeg stoppede med at sælge dem. Derfor - fra fredag den 29/11 og december måned med - sælger jeg de "Personligt Intuitive Kanaliserede Livshoroskoper".

  De vil koste 979kr og kan sagtens gives i gave. MEN Jeg sælger kun 20 stk - ellers bliver det for meget for mig ♥


Hav en velsignet fantastisk uge kære du som læser OG seneste på mandag har jeg lavet det nye video horoskop for december ♥

Kærlige knus og varme kram

Sanne

ikke deles med andre, med mindre du deler hele nyhedsbrevet - Copyright© 2013 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved.          


 
Din Personlige Intuitive Mentor - SLUT med selvsabotage! Gør det lettere for dig selv, fordi du kan!
Karriere rådgivning, supervision/undervisning og behandling af DIG som har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre.

Fordi du brænder for det du gør, fordi du ikke kan lade være og fordi du elsker det ♥

Samtidig med at du gerne vil lære at bruge færre ressourcer, -vil have øget mentalt overblik, overskud samt livsglæde.......


Youtube    -         Facebook      -     Instagram

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)