Ses vi den 11/11 i Kbh til en MAGISK aften?


Der er kun 22 pladser denne aften - ses vi Kære kære du som læser?

Køb din plads lige  HER og få flere bonusgaver tilsendt så snart dit køb er gået igennem.

KOM med denne aften og lær lette teknikker som kan åbne og grounde dig! OG gå derfra mange kilo lettere energimæssigt, fordi jeg har harmoniseret, balanceret, renset OG healet hele dit indre og ydre, -dine nervesystemer, dit hormonsystem.

Du ved (hehe griner kærligt) - når man slår en prut så bliver lugten siddende bagefter ikke? Dette gør sig også gældende for os på det energimæssige plan hele tiden. Alt hvad vi ser, oplever, tager ind, giver slip på osv - det lægger som eeeen stor energimæssig pærevælling omkring os. Det hedder også psykiske rester. Disse sidder også i dit tøj, møbler, ting, i din bolig osv. Det er bl.a. disse jeg kan fjerne helt med mit talte ord. Selv disse psykiske rester omkring dine nervesystemer, celler m.m.

Jeg har healet over 3.000 mennesker med mit talte ord de sidste 3-4 år. Uden at have dig hos mig kan jeg med mit talte ord (kombineret med mit røntgensyn) se hele dit indre og således balancere, heale, rense og løfte dine organer, nervesystemer, krop sind og ånd - ja alt.

Således hele dit indre samarbejder. Så hverken føler dig træt, tung eller ved siden af dig selv.. MEN bare  er-  et menneske og i ro ♥


Denne aften kan du se mig an, opleve hvad jeg laver og er det møg skræmmende (hehe griner kærligt) - så kan du bare gå igen..

Er du åben af sind? Nysgerrig? Parat til at lægge knolden på hylden og se hvad der sker? Sååå er du hjertelig velkommen.

Er du medlem i min store Klub MIndfulness Flow LUXUS er du velkommen allerede kl 18 til kræs og hygge.

Læs mere og køb adgang HER

  • I dag har jeg skrevet endnu et blogindlæg om det at være særligt sensitiv. Hvad vores største fejl-antagelser er. Læs mere HER
  • Ps- storm gør ingen mennesker godt. Den viiiirkelig rusker godt op i gammel frygt som vi alle - selv Globalt skal rense ud i. Så tag og visualiser bag dine øjne at du er i et trygt varmt sølvfarvet æg som slutter tæt omkring dig -helt ned til under fødderne og du bør være i god ro. Også når du går ud - og husk skøn musik i ørerne eller propper, - så du ikke tager stormen og dens energier ind i dit indre ♥

Jeg giver slip som du siger undervejs og strømmen af dine ord, bliver en messe af kærlig lyd, der indhylder, min krop og sjæl i 100% tillid omsorg og kærlig visdom.

Jeg mærker at mine organer hjerne og muskler rør på sig undervejs. Og det er som om at mine nerver opfører sig som strenge på et aktivt smukt instrument som spiller rent (som de ikke gør nervesystemerne når man har post traumatisk stress. Dine ord Sanne, får mit indre til at rette sig ind så at sige, så alt arbejder sig på plads inde i mig.

Jeg føler mig renset, ren, hel og rustet til at møde dagen og natten.


Sov godt -hjertevarme mandags hilsner
Sanne
 
Din Personlige Intuitive Mentor - SLUT med selvsabotage! Gør det lettere for dig selv, fordi du kan!
Karriere rådgivning, supervision/undervisning og behandling af DIG som har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre.

Fordi du brænder for det du gør, fordi du ikke kan lade være og fordi du elsker det ♥

Samtidig med at du gerne vil lære at bruge færre ressourcer, -vil have øget mentalt overblik, overskud samt livsglæde.......


Youtube    -         Facebook      -     Instagram

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)