Jeg fik fingeren ud - hvad med dig?

Klub SLUT med selvsabotage


Nogen gange når energierne omkring mig driller kære kære du som læser, så er det sjældent at jeg sætter mig og siger "der sker ikke en fis"!

Måske sjælden gang jeg kortvarigt klynker lidt.. og så tager fanden fat i mig og jeg vender det om til en "det skal jeg saaaak sussme nok selv bestemme".


Men det er netop hvad mange gør i denne tid, bliver stående hvor de er, mens de siger "der sker ingenting"...

Som min skønne feberramte veninde Maria i denne uge har sagt til mig:

Så sendte jeg min mand ned for at hente halspastiller (og noget andet) til at tage min feber og han kom hjem med noget andet end det jeg bad om.

I dag sagde Maria:

Så sendte jeg min søn afsted og heller ikke han kunne finde "xx" og endte med komme hjem med det jeg havde i forvejen. Iiiiih altså Sanne sagde hun..

Så at handle til ære for sig selv kunne min skønne fantastiske veninde ikke og det grinte jeg lidt af, men MEEEEN at knokle via sms, skrive til skole-intranet og ringe til diverse personer m.m for at få hendes yngste søn på lejrskole til sommer, -det kunne Maria godt hehe griner kærligt!


Jeg sluttede samtalen af med at sige;

Fis så ned og køb urte-pensil og en varmedunk og du er rask inden for få dage - eller tag en uge til på sofaen! For du bliver ikke rask- når din krop ikke bliver bevæget en lille smule heller, med al den energistrømning som kommer til. (læs mere HER).

OBS!! Urtepensil skal du tage i mindst 20 dage for at blive renset helt ud, frem for kun at kalke og rense den indre kaffemaskine halvt igennem! Hvad angår varmedunken så kommer man kogende vand i den. Dernæst gør du et viskestykke helt vådt og dette lægger du på den bare brystkasse med varmedunken oven på. Der lader du den ligge lidt og lægger dernæst det hele ned på maven. Skiftevis i hele 20 minutter. Pas på ikke at brænde dig -men husk at det skal være lidt varmt, for at den varme frugt kan trænge ned i din hud og heale og åbne dig op. Dette er min personlige mirakel-kur!!!

Jeg har selv småskrantet i nogen uger pga det som hedder kropskrystalliserings-processen som du kan læse mere om HER.

Men jeg fik i dag sluppet de fysiske smerter, stivheden, ømheden og de indre "stakkels" følelser da jeg i dag iværksatte det som virkelig gjorde mig glad!! Nemlig at jeg bookede og iværksatte foredrag i Jylland i uge 16.

Men dette kan du læse mere om i det nyhedsbrev jeg sendte ud tidligere i dag til dem som er på mit "Livsformål og iværksætter" nyhedsbrev, se punkt nr 1.


Dagens 3 ting:

 1. Er du behandler, healer, astrolog, clairvoyance eller lignende (med papir på)?

  Er du i limbo? (et nyt ord jeg har lært i dag).

  Er du trist, modløs, forvirret og opgivende?

  Har du lyst til at give op?

  Ved du ikke hvor du skal starte ifm. dit livsformål og virker det hele aldeles ...frustrerende?

  Så har jeg et nyhedsbrev fra i dag, hvor jeg kommer ind på dette.

  Læs det her og skriv dig op på denne liste lige her:

  Generated button preview goes here


 2. Foredrag i Århus 14. april 2015.

  Klik på billedet for at læse mere. Prisen er fra 199kr og opefter:


 3. Foredrag i Kolding den 16. april 2015.

  Klik på billedet for at læse mere. Prisen er fra 199kr og opefter:
INTET sker - hvis vi intet iværksætter!


Forandring starter indefra!


Energi er intet værd, hvis den ikke anvendes og målrettes.


Ubrugt energi bliver til indre dødvande der kropsligt opleves som at være en sæk kartofler - hehe griner kærligt!Tlf 22 41 11 55 info@sannephilipson.dk ♥  www.Selvsabotage.dk  ♥ www.IntuitivMentor.dk ♥   Youtube    ♥       Facebook    ♥     Instagram

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)