Uuuud med dig og blive SET! (Flere blogindlæg)


Hooooold SÅ OP MED at sidde der og gemme dig. Ja DIG ,- du som læser ♥

Tiden lige nu er inde til at vi træder ud af de trygge vante rammer og træder ud i vores eget lys. Holder op med at gemme os herinde og bag de 4 vægge og vores skide pc! Vi skal ud og ses, høres, netværke og socialisere - det er DET Jeg mener med september måneds intuitivt horoskop UUUUD Og shine som den STAR du er - Shine like a STAR. Dette er et nyt blog-netværk jeg er kommet med i!

September måned er måneden hvor vi gør os frie af det gamle og trygge. Mange er  derfor forvirrede og bange idet de ikke ved hvad de skal. Se videoen jeg indtalte i sidste uge -den er HER

Business-boost
Men det du skal og det jeg skal kære du som læser karrieremæssigt ift. vores Livsformål, - det er at give andre det,- vi selv mangler (på markedet) - til andre! Læs mere i blogindlægget HER


Syyyyng og giv den gaz i dit indre så du tiltrækker det du ønsker dig!
Tiden lige nu her i september handler om at lade være med at “lade så til”. At gøre ting anderledes, -lade være med at sidde fast. At åbne os, overgive os, -være imødekomne og lukke nyt og nye ind. Og for mit vedkommende har det allerede ført til flere fede skønne ting! Men tisse angstprovokerende har det været at skulle forlade det trygge og vante.

Min post traumatisk stress er helt vææææk sQu! Det har nu den været længe! Så nu skal jeg også udfordre mig selv Klik HER for at læse mere og evt få 3 timer af min tid, hvis du kan hjælpe mig med en lejebolig.

Med ønsket om en dejlig uge til dig Kære kære du som læser (måske du vil taste dit navn ind, hvis du ikke har det, øverst til højre oppe under konto).

Kærlige knus og hlisner

SanneMaster Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)