Er du træt af at lade tvivlen styre dit liv som Hanne var?Glædelig påske Kære kære du som læser

JA DU GØR EN KÆMPE FORSKEL FOR MIG - skriver Hanne - medlem i klub "fri af selvsabotage" som anvender de værktøjer jeg deler:

Den anden dag ”ville jeg en anden person mere, end jeg ville mig selv”. Dette er de ord du lærte os i år 2013. Og jeg forstår nu hvad du mener med dette og faldt før et øjeblik i - så at sige!

Jeg blev ked af det, men blev ikke sur på mig selv.  Jeg lærte bare noget i stedet for at blive ked af det!


Jeg har aldrig båret så meget over med mig selv, som jeg har gjort i denne måned. Jeg har ikke været hård mod mig selv som jeg normalt er, pga alt det du har lært mig Sanne.

Jeg anbefaler af hele mit hjerte – fordi jeg selv bruger Sannes produkter og fordi det virker for mig.

Personlige hilsner fra Svanemor Hanne klik på lilla tekst for at læse om Hanne som sælger bæredygtigt øko-tøj til børn i alle aldre


Vil du fra (A) at være din egen værste fjende og kritiker - til (B) at blive din egen bedste ven og derved største ressource?


Kender du til det at du er inde i en god stime. Det går dig rigtig godt. Du er stolt af dig selv og du føler virkelig at solen skinner på hele dit liv. Du får handlet på ting, du motionerer og begynder at tabe dig! Du kan mærke at alle døre står åbne og du er klar til at komme videre . Instinktivt ved du at alt er muligt og at du kan gå den vej du vil. Du føler virkelig at du er på toppen og at du kan klare alt!

Sååå titter en stemme frem i løbet af at splitsekund, der får dig til at tænke at det hele er for godt til at være sandt....og får dig til at tvivle på om du fortjener dette - oooog lige så stille oplever du hvordan det hele igen "siver ud af dine hænder"..du giver op, tager på...går tilbage... Noget i dig er næsten tilfreds og siger "ja, dette vidste du godt!! Sådan her er det hver gang".. Samtidig går noget i dig i stakkels-mig-mode og giver op..hensynker i indre tristhed.. (dit indre englemenneske)

Men samtidig er der også en anden del i dig (kriger og krystalmennesket) der bliver gal på dig selv! Skuffet og ærgerlig! Fordi du godt VED at du fortjener det bedste Fordi du ved at du sagtens kunne det du satte dig for!!

Frygten vandt igen over dig og fik dig ned med nakken!! Den fik lidt for meget taletid desværre!!

Turd ville diug large

MEN - tænk hvis du ikke længere skulle have disse kampe med dig selv kære du som læser?

Ville det ikke være fantastisk at få fundet balancen og et "normalt gear/tempo" en gang for altid?

Så du ikke kører for FULD SPEED, for så at bremse HELT OP og dernæst sidde fast?

Men i stedet vækster lige så stille uden at falde i nogen sorte huller?

Klient og medlem i klub "fri af selvsabotage" :

Sanne deler hele tiden ud af gode råd omkring hvordan vi kan takle de ofte svære udfordringer vi møder i vores daglige liv. Hun er hudløs ærlig om sit eget liv og sin egen udvikling, hvilket har hjulpet mig til bedre at forstå min egen. Hun sætter ord på de følelser, der kan være svære at forstå, hvilket giver mig den ene AHA-oplevelse efter den anden og hjælper mig til at blive i nuet og føle at alt er såre godt.

Tak Sanne, din skønne engel – du er en kæmpe inspiration og en guds gave på denne jord ♥Det er nemlig muligt!! At gå (A) fra at være din egen værste fjende og kritiker - TIL (B) at blive din egen bedste ven og derved største ressource!

Det er denne proces/rejse jeg har æren af at tage mine kursister gennem her fra på tirsdag.

Jeg GLÆDER MIG til at give dem den viden og de værktøjer de har brug for, så har følelserne og frygten ikke længere magten over dem!!

Jeg glæder mig sådan til at lære deltagerne at håndtere følelserne, frem for at følerne er noget de spiser på, er hunde ræd for eller ikke aner hvordan de skal håndtere - så de med perfektionistiske-tvangs-præget-kontrol-handlinger holder dem for døren!

Jeg kan ikke vente med at være der for dem de næste par måneder!! Dele ud af mine værktøjer og viden!! At se dem vækste og blive mere uafhængige, stærke og robuste!! Ja egentlig er det et indre-barn-mentor-forløb ser jeg mens jeg skriver netop nu!


På tirsdag går det i gang!! De 3 første moduler foregår online og det 4 modul, dér mødes vi i Kbh:

Netop tirsdag sender jeg med et par dages mellemrum  lydfiler og videoer ud til kursisterne.

(begrænset antal pladser tilbage ift. at mødes i Kbh den 13+14 juni)

Og selv om du ikke når at komme med lige dér i juni, er der no stress. Alt materialet sendes ud i automatiske intervaller med et par dages mellemrum via emails, så du kan tage kurset i dit tempo.

Kurset´s 4 modul gentages igen i 1+2 august. Om jeg gentager kurset igen efter august ved jeg ikke endnu.

 • Ved du, at frygt ikke er den du virkelig er Kære kære du som læser?
 • Ej heller mindreværdet, skammen, skylden, tvivlen, usikkerheden, afmagten, følelsen af nyttesløshed, tristheden mm?

 • Disse mindre rare følelser herover titter frem når du har forladt dig selv og din krop og er "ude og flagre" så at sige..

 • Netop da er det frygten i form af dit indre barn i dig der er fremme og følelsesmæssigt er du ikke længere voksen, cool og nøgtern - tilsvarende den alder du har.

 • Så hindrer frygten dig i at glad. Hæmmer dit overskud, hindrer dig i at spise sundt, motionere og få handlet på det du ønsker!
Billede Har du set og anerkendt dig i dagFortalt dig selv at du er perfekt som du erFortalt dig selv at du syntes godt om digRost dig for dine gode kvaliteterHar du mindet dig selv om at du gr det godt I Rhonda Byrnes bog THE MAGIC lrer vi at taknemmelighed healer -lfter og styrker os Bare det at vre taknemmelig for dit gode hjerte For din sundhed For at kunne det du KAN ikke det modsatte -Vil frigre mere energi indefra Selv er jeg Sanne smertefri i dag fordi jeg har sluttet fred med den jeg er Fordi jeg er taknemmelig over alt det jeg kan -som jeg ikke burde kunne pga mange brud ledoverrivninger mm Hver eneste dag healer jeg mit indre op ved at sende taknemmelighedsflelsen og krlighed ud i hele min krop 3Hvis ikke du er der for dig -hvem er det s

Når jeg Sanne en sjælden gang mærker usikkerhed eller frygt, så er det ikke længere mig på 37 år der "sidder bag rattet" - nej det er mit indre barn i form af frygten..

Det indre barn og frygten titter frem når jeg har haft for travlt, har glemt mig selv, ikke overholder sengetider, spisetider m.m. eller f.eks. når jeg presser mig selv for hårdt.

Så har mit indre barn i form af frygten sat sig bag rattet og hindrer mig i at se klart!

Men på få minutter formår jeg at omprogrammere mit indre og få healet frygten op/fjerne den ♥


 • Skal jeg lære dig hvordan du i løbet af få minutter kan omprogrammere dit indre?

 • Er du træt af at have de indre kampe og holde dig selv nede/tilbage kære du som læser?

 • Er du træt af ikke altid at være objektiv, at mangle overskud eller ikke kunne se skoven for bare træer i form af problemer?

 • Er du SÅ klar til at DU sidder med rattet i hænderne og SELV vælger hvor du vil hen i dit liv?

SÅ håber jeg at få æren af at se dig på mit onlinekursus som begynder på tirsdag. Du er også velkommen til at ringe hvis du er i tvivl - hverdage fra 10-18 på tlf 22 41 11 55  ♥


Mit kursus vil give dig dette:

 • Du opnår klarhed på livet, dig selv og alt! Hvorfor ting har været som de er.Jaevnbyrdighed large

 • Som fører til øget overskud fysisk og mentalt - der samtidig gør dig i stand til at ændre på de ting du altid har ønsket dig!

 • Med accepten som kommer til når jeg lærer dig hvorfor ting er sket,- idet alt har en årsag, -formår du at blive mere "large" og stå stærkere i dig.

  For med accepten siger til dig selv "sådan var det - og sådan er det nu".

  Accepten er nemlig første skridt på vej til balance.

  Accepten foregår med dit mentale jeg og dit bevidste "voksne jeg" og med en særlig "gå øvelse" lærer jeg dig at omkode/omprogrammere hele dit indre på alle 4 planer så du virkelig kan mærke en anden indre fredfyldthed og lettelse -dybt nede i dine celler.

 • Derved kommer du også mere ned i din krop og kan mærke dig selv, får en mere normal sult og vil mærke en anden indre styrke og ro.

 • PLUS du formår at handle på det din krop tilkendegiver at den har brug for og ikke.

 • Når du har fået klarhed og har accepteret kan du netop ændre på!

  Det fører til at du bliver mere bevidst omkring hvad du har brug for og ikke OG formår at handle på det din krop/dit indre tilkendegiver at de har brug for.

  Så du kommer mere i "et" med den du virkelig er i dit hjerte.


 • Og med kontakt til din krop får du også adgang til kroppens gode ressourcer af energi, vægttab, livsglæde, overskud, velvære, afslappelse, ro med mere.

 • Og når du til slut på workshoppen lærer værktøjerne til at håndtere det du mærker vil du gå fra at føle dig hæmmet, ugidelig og føle evt. magtesløshed til pludselig at mærke at DU har magten! At

  DU er mesteren i eget liv.


 • Og når du netop virkelig begynder at se dig selv og dine følelser - så vil du opleve øget livsglæde, livskraft, indre frihed, mod, styrke m.m. blomstre op - alt det som hele tiden har været i dig - men som din indre frygt og selvsabotør har hindrer dig i kunne se og mærke ♥


Eller spar ca 3.000kr ved at blive medlem i klub "fri af selvsabotage". Læs mere længere nede.
Kaerlighed smerter large

Som den skønne Vibeke skriver:
Jeg hører dagligt din cd VÆK med stress/uro healende mindfulness CD  , den hjælper mig i den grad med at slappe af og finde ro, hvilket er rigtig vigtigt ift mine smerter, det gør at jeg bedre kan holde ud at være i min krop.

For os der har haft smerter i mange år er vores mentale overskud ikke altid så stort. Men når vi ved hvorfor smerterne er der, så er det også lettere at være i dem så at sige. Så med bevidsthed på din krop og smerterne kommer accept og accept er første skridt på vejen til helbredelse. 

Og det er netop dette jeg lærer dig på dette "Lær at forstå, håndtere og heale dit indre barn".


Er du tvivlende stadig ift. dette kursus Kære kære du som læser?

Men den tvivl er det frygten og barnet i dit der "taler" eller er det dit voksne coole og nøgterne jeg?

Skal den tvivl du har været styret af altid -styre dit liv fremover?

Hindre dig i at få den hjælp du har brug for, for at du en gang for altid kan blive FRI til at være den du er i dit hjerte?

Kunne du ikke tænke dig en gang for altid at få sluppet denne tvivl?

Kunne du ikke tænke dig at have mere indre ro, styrke, mod og være mere selvsikker?

Er du ikke træt af altid at vækste og gå tilbage? Tabe dig og tage på igen? At det er 3 skridt frem og 1 tilbage?

SÅ er dette kursus noget for dig!


Et medlem i min klub "fri af selvsabotage" skriver:
Tak Sanne -
den seneste lydfil (gå-øvelsen) gjorde mig afslappet og rolig. Jeg kom mere ned i kroppen-kunne især mærke benene. Hjalp mig med at slippe spændinger i kæber, tunge og hals. Tak for den øvelse!!!


Det 3. modul på kurset handler om at komme ned i din krop, for det er kroppen der er "det brændte barn der skyr ilden". For i kroppen gemmer det lille barn fra barndommen sig. Det barn der bærer på alt frygten der hindrer dig kære du som læser i at være den du er i hjertet.


Ses vi Kære kære du som læser?

 • Prisen inkl adgang til alle mine onlineprodukter, CDer, lær at heale dig selv kurser m.m er 5.999kr
 • Er du medlem i klub "Fri af Selvsabotage" er prisen 4.499kr

  Og du kan købe en "SLUT med selvsabotage-session" for kun 499kr


  (selve denne særpris -dette link får du tilsendt når du er blevet medlem).

Påskehilsner og knus

Sanne Otilia


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)