Bliver du usikker? Eller vred og "modstandsvillig" når du bliver bange?Jeg sidder og arbejder på "2. akt" af det 1. modul der hedder KLARHED - at forstå.  Det gør jeg i forbindelse med mit indre barn online-forløb "Lær at forstå, håndter og heal dit indre barn" jeg kører netop nu.

Det 4. modul afholdes inde i Kbh den 13+14 juni hvor vi mødes og stor hygger med varme tæpper, kræs og forkælelse mens jeg lærer deltagerne at heale deres indre barn og følelserne op.

For nye deltagere afholdes dette 4. modul igen i august inde i Kbh.

Helt naturligt reagerede 2 af deltagerne på det materiale de fik sendt ud fredag og mens en deltager mærkede modstand i sig, mærkede en anden tvivl og usikkerhed.

(helt nede i bunden er links til en ny video og et nyt blogindlæg)

Og som jeg svarede deltagerne på kurset:

MEN jeg Sanne piller jo lidt ved dit ”indre verdensbillede” som du ikke kender til andet end.

Og når nogen forsøger at ændre på de overbevisninger vi evt. "klynger os til" (som vi har gjort for at kunne overleve) - så bliver vi bange og usikre, for hvem er vi uden disse.

Og vi reagerer alle forskelligt. Nogen bliver vrede når de bliver bange og andre viser det ved at blive usikker.


Jeg valgte derfor at bruge kulminen som analogi for barndommen og fortiden som vi lidt har lukket af for, slukket for strømmen til, så at sige.

  1. For under dette forløb tager jeg deltagerne pænt i hånden og fører dem gennem den 1. del af tunnelen (på vej ned mod kulminens indre) og giver dem KLARHED. Jeg skaber overblik for dem og lærer dem at der intet er at frygte.
  2. Dernæst går vi til 2. modul hvor jeg lærer dem at ACCEPTERE tunnelen og at denne og kulminen (kva deres barnom) ikke er perfekt - men stadig ok at forholde sig til!
  3. Under 3. modul føler eleverne sig efterhånden nogenlunde sikre på at "gå selv" og jeg lærer dem så at manøvre rundt i kulminen selv (kva de teknikker jeg giver dem)-
  4. SÅ eleverne ved det 4. modul (hvor vi mødes) er klar til at få udleveret de spader, spande og hakker de har brug for, for at kunne få tømt minen (barndommen) for alt det de lod ligge, den gang de forlod den, så der kan skabes fri passage, på alle planer!


Så de netop kan opleve at livet kan leves langt langt mere glædes-rigt, frit og ubesværet!!


Det herunder er noget af det materiale jeg sender ud i morgen som bliver "fulgt op af" en lydfil coaching også:

Kulminens mørkede kroge du frygter – bliver til et oplyst og trygt sted at være:
Se det her forløb som et udgravningsforløb i en kulmine du for lææængst har forladt hehe griner kærligt!!

frygtDu er flygtet ud fra denne kulmine som repræsenterer din barndom. Uden at have fået den lukket ordentligt ned, så at sige, så du finder det ikke helt trygt at skulle ind i den kulmine du har lukket af for!!

Det som var hårdt har du fortrængt, for det var måske ikke rart at tænke på. Du har måske glemt at du slog dit knæ og der ingen var at trøste i minen OG derved lærte du at det intet nyttede at sætte ord på dine følelser, som ikke blev mødt alligevel.

Du har måske glemt at du var lidt ensom dernede. Du har måske fået lidt for mange afvisninger og hørt ordet nej for mange gange, så du i dag frygter at spørge andre til hjælp. Det kan være du har fået lidt for megen skæld ud, som gør at du bærer på en del skuffelse og frygt. Samtidig med at du tvivler på dig selv og alle andre.

Det kan også være at du føler dig trist over at have været så meget alene. Over at have været afvist, irettesat, overhørt osv osv.

Men jo mere bevidst du bliver om denne her mørke kulmines kringlede kroge (i form af din barndom) og kender dens skiftende temperaturer/luftfugtighed m.m. så ved du hvad du har med at gøre og kan forholde dig til dette.

Og dette gør dig mere selvsikker og robust og du vil opleve at vækste som menneske.

DVS –du formår pludselig at komme på forkant med tingene OG får frigjort mere energi og glæde herved.


Så derved bliver du mere og mere fortrolig med kulminen i form af dine følelser og barndom – og ved hvorfor du reagerer som du gør.

Derved bliver det at skulle ind i minen (og kigge til dig selv og dine følelser) ikke noget du frygter, men noget du måske på sigt kan lære at glæde dig til at ”skulle rejse ind i”.


Du kan nemlig ikke ændre på dine følelser eller slippe dem, før du har erkendelse på!!

Jo kortvarigt, men du vil oftest ”falde tilbage” så at sige. Når du  ved hvorfor du overspiser - kan du ændre herpå. Når du ved hvorfor du reagerer som du gør på ordet nej, - så kan du liiiige så stille ændre herpå.
 


  • 117 -næh nu er det 120 mennesker har set denne video det sidste døgn:


  • Også et nyt blogindlæg:


  • Jeg afholder 2 dages kursus som opfølgning på det GRATIS webinar den 9. maj. Det hedder "fra viden til konkret opbyggelse af webshop - ved brugen af www.Simplero.com". Passiv indtægt på 2 dage!! Vil du høre mere om dette? Så skriv dig op til det andet nyhedsbrev for selvstændige.


  • I juni måned vil jeg i enten Vejle/Horsens afholde et foredrag for coaches og behandlere der vil lære at GENERERE energi under sesisoner frem for at forbruge af egne ressourcer.. Som vil frigøre mere energi til at tage flere klienter, være der mere for DIG og din familie. Hør mere på mit andet nyhedsbrev for selvstændige.  Dette bliver også til en workshop efterfølgende på en eller 2 dage.

Kærlige hilsner
Sanne Otilia

Jeg hjælper modige ambitiøse mennesker der vil ud i verden og gøre en forskel for andre, fri af den indre selvsabotage.

For du er fantastik, unik og NØJAGTIG som du skal være! Og dit livsformål, det er DIG - den du er i dit hjerte ♥

tlf 22 41 11 55 info@sannephilipson.dk  & www.IntuitivMentor.dk ♥   Youtube    -       Facebook   -     InstagramMaster Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)