Skal jeg være bange, gå i drama eller hvad skal jeg? (Salget af livshoroskoper lukker i dag).


Vi står på en tærskel til NYT lige nu Kære kære du som læser

Til noget vi ikke har prøvet før.

Alt står åbent, vi kan gå den vej vi vil og vores drømme,- ja er blot at tro på at vi ER dem det værd ♥

Samtidig skal vi derfor gå over i den mere feminine rene væren og have mere tiltro til os selv.

Leve mere enkelt.

Gøre det let for os selv, fordi vi kan og ikke fordi vi skal.

Vi skal spise fordi vi skal og ikke fordi vi kan.

Vi skal leve fordi vi kan, - da alt er muligt som aldrig nogen sinde før.

OG alt hvad du længe har længdes efter, - det er blot at række ud herefter.

Men vores ubevidste jeg skal også med, kroppen og sindet. Så derfor sætter vores indre lille ubevidste jeg sig- på halen lige nu.

Læs mere om dette lige HER på facebook.


Hvis du ikke tror på dig - hvem gør så?
Læs HER hvad æslet gjorde. Den gjorde som jeg selv, i sin tid da jeg valgte MIG til ♥
Få klarhed, healing, ro, forståelse og oplev at ting giver mening som aldrig før, når du står med dit livshoroskop i hånden. Læs mere/køb HERVil du også have en god start på året OG have tiltro til at du KAN nå dine mål Kære kære du som læser? Så kan den healende lydfil der omtales til højre måske hjælpe dig.

Jeg har nemlig læææst og læst, lyttet og lyttet til Esther og Abraham Hicks i flere år -men den der kode dér, -ift. at manifestere- DEN har ikke været let at knække!

Men jeg har knækket koden! Og indtalt den til dig, alt imens jeg healer dig undervejs. Samtidig får du også 3 A4 sider med som nøje beskriver processen ift. at sætte mål, hvad du skal være obs på, gøre, -tænke OG også hvad tidshorisonten er.


Skal vi mødes?
I marts måned vil jeg afholde et stort seminar hvor ALLE kan være med. Det bliver en dag hvor du bl.a. får muligheden for at få "udredet" - dine familie-temaer, hvilket er en forudsætning for at du kan blive fri af selvsabotage OG blive fri til at være den du er i hjertet. Seminaret vil også omhandle dit livsformål og læringsprocesser.

Seminaret vil vare en hel dag i Kbh´området og koste lidt under 1.000kr (måske 2 dage til en anden pris, hvor man på 2. dagen kan lære teknikker til at fjerne selvsabotage).

Stay tuned - dato tilgår.

  • Hvad skulle vi lære af 2013? Det er SÅÅÅ vigtigt - før vi tager hul på år 2014!

    Så derfor her er årets store horoskop for år 2014 som også opsummerer 2013, -inkl .kanalisering for januar måned 2014. Klik på blå tekst for at følge linket.


Ps jeg har tegnet og malet løs på mine mål hen over jul og nytår OG vupti! Den 2. januar kom som ønsket en rejse til London til samt et kursus hos den kendte Brendon Burchard . Derfor hører du ikke fra mig den kommende uge, - med mindre du er medlem i min klub "SLUT med selvsabotage".


Kærlige vink og hilsner med ønsket om en dejlig søndag og uge til dig Kære kære du som læser, hjertelige knus og hilsner
Sanne

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)