19. maj 2013 blog om kosttilskud, olier m.m. som virkelig booster dig, nu hvor det er tiltrængt.

Hej Kære kære du som læser har du OG din krop det godt?

Skal vi ikke gøre alt lettere når vi nu kan? Simplificere hvad vi indtager af vitaminer og mineraler? Læs mere HER

Du er da "med på" ikke (hehe griner kærligt) at alt hænger sammen? Krop sind og ånd?

Det betyder også, at er der ubalance i kroppen er der også det i dig og mig mentalt og derved flyder energien ikke frit med og til, oooog sammen med vores ånd, som er vores højere selv. Selve intuitionen ♥ Køøøører vi op mentalt og er stressede, bliver vores krop svag og energien lav og ligeså er vi ikke meget i kontakt med intuitionen og vores højere selv. Derfor:

 • Ubalance i din mave og der er ubalance i resten af din krop!

 • Dårligt immunforsvar udspringer af en dårlig/svag tarmflora (kosttilskudet symbioflor hjælper)

 • Ubalance i maven som er indgangen til psyken, jamen visa versa påvirker disse hinanden.
 • SULT din krop ift. de gavnlige omega 3,6 og 9 olier og du kan ikke tabe dig, koncentrationen kan mindskes - og mange andre ting går i stå! Bl.a. fordi 70% af hjernen består af fedt og det gør hele dit hormonkirtelsystem også, samt dine cellemebraner, dvs. dem heeeele din krop består af! Det gør at du ikke kan tabe dig heller :)

 • Himalayasalt uden at det har været varmet op, dvs. det skal direkte hen over den færdiglavede mad, ja eller drikkkes i lidt vand morgen eller aften, viiiirkelig booster dig indefra! Regenerer dine celler (som udenpå består af natrium) - din hud, din energi og hele dit indre, fordi den bl.a. består af 88 sporstoffer og mineraler!

 • MK olie (Man, woman eller original til alle U/18) sammen med aronia juice (antioxidanter som også indeholder alle vitaminer) fjerner sukkertrang, giver flottere og mere strålende hud, også hvis du bruger det/smørrer det  i ansigtet, på ar eller andre hudproblemer før sovetid. Olien giver øget energi, virkelig booster din fedtforbrænding, forbedrer dit mavetarm-system og har samtidig også en regenererende effekt på dit cellevæv og hudens collagen-indhold, dvs. den har en foryngende effekt på os og vores hud!

Kosttilskud, olier, vitaminer og mineraler - what to do?
Jeg har selv i åååårevis stået og taget en af del pille, 2 af dem, 3 af dem, mærket og sanset intuitivt hvad jeg manglede! Pisse trættende hehe griner kærligt! Så fandt jeg Torben og Dianna de Place som tilbyder Radioni-frekvens behandling OG så ændrede alt sig! For de fortalte mig (ud fra de bloddråber jeg sendte dem via et kaffefilter) hvad jeg nøjagtig manglede!! Og gav mig tips og råd ift. hvad jeg kunne indtage af kosttilskud m.m. for at få boostet mit i deeeen grad "svage helbred" som jeg meget stolt, ellers troede var tip top, fordi jeg levede sååå sundt og rent og spise sååå mange dyre kosttilskud! Mine tal var rent ud sagt forfærdelige, bl.a. fordi jeg havde svag tarmflora! For alt udspringer herfra!


De super dygtige radioni-behandlere Torben og Dianna tester vores krop og helse på alle planer!

Ifølge radioni-behandlings-systemet bør vores sundhedstal lægge på omkring 60 (på en skala fra 0-100) lå mine tal på 15-25!! Jeg var drøøøn ulykkelig! Der lægger næsten alle jeg kender der bliver startet op!

Men kort tid efter hvor jeg havde været i radioni-behandling i noget tid og havde fulgt deres råd og modtaget radioni-behandling jamen så var mine tal steget betragteligt og selv mit humør, min energi m.m! OG sådan er det med alle jeg "sender videre" til Torben og Dianna - jaaaa sQu hehe ♥ jeg kan i dag ikke leve uden radioni! Mange mange mennesker verden over som modtager radioni mens de f.eks. modtager kemoterapi, har ingen/færre bivirkinger læs mere her

Noget andet jeg hurtigt vil fortælle dig om er det jeg tager! Super enkelt:
 • en pakke vitaminer og mineraler daglig med 4 piler i og AAALT er inkluderet heri af vitaminer, mineraler m.m

 • Jeg indtager 4 stk fiske-omega-3 kapsler!

  (dette kan du få som et samlet sæt for kun 655kr lige HER og der er til knapt 1 ½ måned)

 • Fordi jeg har ny aura, en krystal ja og endda guld aura (som er det alle mine klienter modtager når de erhverver sig en ny aura) og har brug for ekstra idet jeg behandler,  indtager jeg også 2 spsk MK olie woman og Aronia juice hver dag!! Alle olierne fremmer optagelserne af mine vitaminer og mineraler!

 • Jeg indtager celle salte 12 med silica for at booste bindevæv m.m.

 • Jeg indtager heeele året rundt 6 små urtepensil tabletter for at køre udrensning hver dag!
Det var bare lige mine tips og råd fordi vi har brug for ekstra fokus på sundhed, krop og helse i april og maj måned, men såååå sandelig også altid! For en stærk krop giver også en stærk psyke! ♥

Jeg var aaaaldrig kommet så langt i dag, hvad jeg ikke opdaget radioni.nu! Jeg er fri af post traumatisk stress, har ingen fødevareintolerancer, allergier og er kommet ud på den anden side ift. at være udbrændt!


Jeg er simpelthen blevet fri til at være mig og stærk på alle planer ♥


Fortsat dejlig pinse

Sanne

@Copyright 2013 Sanne Otilia Philipson


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)