Er du også vred på mig? Køb DIT livshoroskop frem til søndag!

God lørdag morgen Kære kære du som læser

Jeg har pga STOR efterspørgsel åbnet for at også DU kan købe dit unikke livshoroskop til og med i morgen søndag.

Hvorfor jeg spurgte om du er sur? Fordi nogen er sure - andre er skuffede! Over at jeg kun tager selvstændige klienter. Men forandring fryder altså efter 7 år! Og alle bør vi udfordre os selv! Og sure og skuffede mennesker er nu heller ikke en del af mit klientel,- idet de er sure på og skuffede over dem selv og derfor på alt og alle omkring dem!

MEN
i juni måned åbnede jeg op så alle her hen over sommeren kan få en session hos mig og ikke kun de selvstændige, ved at købe min "sommer mindfulness pakken".

Hele året rundt kan alle der er medlem i "Klub Mindfulness Flow" købe en session mig, uanset job"status".


Lige en intuitiv update:

Der er skruet op for vores alles ascension dvs bevidsthedsopstignings-proces i denne tid!

Manner med træthed og lidt fysiske gener til følge ♡ For med denne konstante "stigende proces" eller kald det wake-up-call-tid er det meningen at vi alle "korrigere vores liv" - få det tilbage på "ret kurs" og dette indebærer at leve et autentisk liv fra hjertet, gøre os fri af kompromiser, vaner/afhængigheder og alt der er trygt, -idet dette hindrer os i at udvikle os som mennesker og spirituelle væsner.

Vi skal overgive os, lade os føre med og give slip på de gamle firkantede holdninger og vores maskuline og også lidt firkantede væsen. Vi skal alle leve et autentisk liv fra hjertet og gøre os fri af kompromisser, -vaner, afhængighed og det som er trygt. For dette ender med at nedbryde os idet dette/de hæmmer vores udvikling og derfor kan gøre os syge. Hvorfor også flere og flere mennesker brænder ud,- idet de ikke er "i deres rette element" - dvs et sundt sted som gavner og løfter dem. 

Samtidig har Universet/dem vi nu tror på der over os, -fjernet alle barerne. Dem vi skulle enten over eller under til gymnastik. Alle døre står åbne - og hvad sker der når nogen fjerner ja sikkerhedsnettet omkring os siger "så er du flyveklar,-flyv selv! Hele verden står åben for dig" - alt imens gammel lava i form af guddommelig visdom, indsigt og kræfter spirrer frem for vores indre og gør os usikker på hvem vi egentlig er? Er det så ikke naturligt at panikke bare lidt? Blive lidt bange, ængstelig og andre gange frustreret?

Læs mere om dette i min store medlemsgruppe (Klub Mindfulness LUXUS) hvor jeg her lørdag netop lige har kanaliseret om hvad der sker


Et medlem i (Klub Mindfulness LUXUS) skriver:

Sanne nu må jeg altså skrive til for sige tak for alt det du deler med os i dine grupper. Og også tusind mange tak for det guldkort du gav mig for et stykke tid siden. Nej hvor blev jeg glad for det. Det varmede helt ind.
 
Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for at jeg er med i dine medlemsgrupper, det er den bedste gave (udover Krystaltransformation), som jeg nogensinde har givet mig selv.
 
Da jeg også får mails fra "Autencitet & Mindfulness i hverdagen" EEEELSKER jeg at finde dine mail i min indbakke, for mig er det dagens første og bedste highlight. Jeg bliver i godt humør og løftet af at læse dem. Så det er en fantastisk gave jeg får hver morgen og er meget taknemlig over at du vil dele. Jeg føler at de er skrevet direkte til mig og at du ved præcis hvordan og hvad jeg er optaget af, uden at vi er i kontakt, og samtidig får jeg den her AAHH følelse af at alt er såre godt, og AHA, ja det er nøjagtig hvad jeg gennemgår.
 
Så stort tak fordi du bliver ved med at dele og er en inspiration for mange ♥


En skriver bl.a. efter at have lyttet til "Forstå din indre selvsabotør" lydfil som kun koster 100kr.

Kære Sanne, tak for et fantastisk webinar. Er helt høj over det! Jeg er selv über über selvsabotør. Nolge sider er jeg ret bevidst om andre er helt sikkert ubevidste. Alligevel bliver jeg hængende i de roller jeg har givet mig selv, for de er så fandens trygge! Anyway, du har givet mig ny energi til at kigge på de forskellige sider af mig igen og tusind tak for det ❤

Øv, hvorfor har jeg først fundet dig nu. Nu hvor du skruer ned for personlige klienter!? Hvor kan jeg finde dygtige behandlere som du har "udlært"!?


 • Hele august måned holdes min dør åben, så ALLE kan få en session
  Så alle kan få en session! Ved at købe "sommer mindfulness pakken" som er en session, en healende mindfulness CD, 2 måneder medlemskab i gruppen herunder og så får du også lov til at sende 4 mails hen over sommeren med spørgsmål ift. noget der driller dig. Korte og konkrete mails :)

 • Efter sommeren kommer et "SLUT med selvsabotage" - online kursus!

 • OG så ER det meningen at alt det jeg kan, -det skal jeg lære fra mig!
  Bl.a. min egen Otilia-teknikken (regressionsterapi som kan fjerne ALLE selvsabotage-mønstre) og min eget udviklede behandlingskoncept Krystaltransformation (ny aura)! Dette kan behandlere, coaches og terapeuter lære. Spørg til hvornår jeg afholder næste kursus og jeg kommer gerne ud i jeres klinik og lærer alle der er tilknyttet klinikken, - det jeg kan!

  Jeg kan både afholde dagskurser hvor jeg lærer "emotionel healing fra mig"  hvor man stille og rolig forløser et selvsabotage-mønster/følelse af gangen. (en del af Otilia-teknikken)

  Det kan også være 2 eller 3 dages kurser hvor man lærer HELE Otilia-teknikken!

 • August måneds intuitivt horoskop JA jeg får fingeren ud og får lavet det snart ♥


Hvad du kan få hos mig for 50kr? 30 mails i 30 dage med healing, boost og mindfulness-tips samt mails som giver stof til eftertanke og udfordrer dig som medlem i klub "Autencitet & Mindfulness i hverdagen".


Hjertelige hilsner og med ønsket om en dejlig weekend ♥

Sanne


©Copyright 2013 Sanne Otilia Philipson, mine billeder og min tekst ♥
Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)