Januar 2014 mest solfattigste måned i 47 år!! Vil du have adgang til indre UBETINGET solskin, til dine dages ende?


Kære kære du som læser - vidste du at januar kun har budt på sølle 17 timer med sol? Som er det laveste i 47 år?

Jeg har godt selv bemærket at siden før jul, har solen ikke skinnet særlig meget! OG nu har jeg fået det bekræftet. Læs mere HER


Det er nymåne i dag torsdag.
Og derfor har vi sovet skidt i nogen dage mange af os. Vii har kartet rundt i sengen, fordi vi omstiller os! Vi er på vent hold,- samtidig med at vores indre tandhjul justeres, skurrer mod hinanden -for igen at genfinde samarbejdet, lige så stille...

Dette sker cirka cirka efter weekenden og omkring midten af næste uge. Således at der igen er højt til himlen med solskin og mindre frost og kulde i luften. Sådan opfanger og ser jeg det intuitivt.

UBETINGET indre solskin til dine dages ende, - var det noget?

Også når solen ikke skinner fra en skyfri himmel?


Det billede jeg fik i går onsdag, da jeg kanaliserede til medlemmerne i min store klub "Fri AF Selvsabotage"  var at Universet proooopper os ned i et stort stort kanon-løb lige nu!

(ja jeg er jo gammel artillerist hehe griner kærligt. Prisen i ovennævnte klub stiger til dobbeltpris fra 1/3 men ikke, hvis du bliver medlem før dette).

Og det er vreden rart eller trygt. Vi kan intet se og føler os under press! Alt imens at der er noget stille.

Og det kanon-løb de presser os ned i, det er vores krop. For det eeer lidt svært med al den frost, at etablere jordforbindelse lige nu. Og der er ikke noget vi har mere brug for faktisk, end at have jordforbindelse. For netop at stå stærkt i os selv med begge ben solidt plantet på Moder Jord ♥

Dette gør at uanset hvor højt "bølgerne går" så bliver vi stående, fordi vi har et godt greb i os selv. Vi kan nemlig mærke os selv, når vi har jordforbindelse.

Samtidig introducerede jeg også medlemmerne i klub "Fri AF Selvsabotage" - til 2 SUPER stærke healings-kilder, således de har adgang til indre solskin UAFBRUDT til deres dages ende, - også selv om solen ikke skinner fra en sky-fri himmel.

DU kan også lære at have adgang til UBETINGET indre solskin,til dine dages ende. Klik på blå tekst for at læse mere eller klik HER for at blive medlem .


NO more self-sabotage, your Life-Purpose is YOU ♥


The world is READY for you - but are YOU ready for the world?
I help you find your Life-Purpose ♥

As a intuitive mentor I can see all your capacity, - spiritual and mentally and can permanently remove all that is "blocking" you (inner self-sabotage) and holding you back, in order for you to fully live your FULL potential!

I can even see your previous life's, children, partners ect and balance/correct anything that is out of balance.

Phone +45 22 41 11 55 info@sannephilipson.dk  & www.IntuitivMentor.dk  ♥    Youtube    ♥        Facebook   ♥     Instagram

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)