2 dage tilbage med livshoroskoper & tjen penge på DIN blog!


Kære kære du som læser

Så er jeg tilbage fra ferie og hvad med dig? Har du også haft/har mulighed for at nyde det gode vejr?

Jeg kommer ind på det som sker overordnet intuitivt, længere nede, for der sker en del med sååå tungt et højtryk over os! Ja selv afmagt, tvivl/vaklen og mistillid er fremme.

Ja ja, du HAR fået mail fra mig Sanne Otilia! Men hvem den skønne ungmø er øverst oppe her?

Det er Dortje Lytje, hun er ekspert hvad angår de sociale medier, blogging m.m!

Læs mere om Dorte HER og længere nede kan du læse mere om hvordan DU kan tjene penge på din særlige historie som blogger!

For en spændende historie kva vores forskellig opvækst og baggrund, har vi alle! Ingen undtagelse! Selv jeg, kan via telefonen/skype intuitivt kanalisere/se din særlige livshistorie, for den ligger gemt i alle dine celler! Og alle de indsigter og kompetencer vi alle har ,- er der andre der lææængdes efter at høre og lære, så de ved at de nok skal komme ud hele igen, på den anden side ♥


Hvad angår at blogge, lær det online fra A-Z, få adgang til ekspertråd, videoer m.m. OG spar 800kr:
Jeg lever jo fuld tid nu af at blogge! Alt det jeg har delt og delt gratis i over 4 år har betalt sig! Jeg har skabt mig et navn og brand. Jeg skriiiver og skiver løs og ELSKER det! Jeg gør det fordi jeg ikke kan lade være!

Mange som har købt et Livshoroskop hos mig (2 dage tilbage før jeg stopper med dette) har jeg intuitivt kanaliseret, dvs. skrevet til, -at de skal komme i gang med at blogge!

Jeg Sanne kan fjerne usikkerheden herfor, frygten for om du er god nok, mistillid og hjælpe dig med at få din historie frem i lyset og fortælle dig læringsprocesserne i det skete!

Men mere konkret sååå er det nemlig den skønne Dorte Lytje som skal guide dig! Og det gør hun ret godt og grundigt! Derfor har jeg fået en særlig pris til alle jer som modtager mit nyhedsbrev.

Du får adgang til "Blog Dig Til Business - Online workshop" som over 187 mennesker allerede har deltaget på, til special-pris kr. 2195,- + moms  og de 800kr er trukket fra i rabat. Du får adgang nederst og den kode du skal bruge er XLDLNU

Dette skriver en som har deltaget på bloggen:

Jeg vil på de varmeste anbefale Dortes kursus. Det er helt vildt med den energi og entusiasme Dorte har, når hun på sine videoer, deler ud af sin viden.Jeg følte jeg fik ALLE hendes guldkorn, og blev overbevist om at de er gode, fordi hun samtidig giver en masse eksempler, og deler ud af egne erfaringer.

Jeg er blevet klædt på til både det tekniske og det der handler om bloggens indhold, samt hvordan jeg bedre kan ramme min målgruppe.Det er hele investeringen værd, ikke kun Dortes egne videoer, men også alle de eksperter, der bidrager med hver deres viden og ressourcer.Skønt at jeg kan tage det i mit eget tempo, og hele tiden vende tilbage til de enkelte moduler, fordi det foregår online.

Jeg er nu overbevist om at jeg er klar,og fremover kan udvikle min blog, til noget jeg kan være stolt af at sende ud i verden. Helene Rosendahl Hillersdal - slip hensynsbetændelsen!


2 dage tilbage og købe dit Livshoroskop.
Vil du også have DIT UNIKKE Livshoroskop med ca 2 A4 kanaliserede sider OG et intuitivt maleri, så læs mere her OG spar 121kr samtidig.


Intuitivt sker der dette lige nu:
Med det enorme højtryk som bliver ved med at være over os, presses vi alle lige ned i vores krop og vores ubevidste jeg´s gemmere. 

Gammel frygt for det nye og ukendte viser sig. Manglende tillid til sig selv og andre - og dette medfører gammel modstand og modvilje mod det nye og ukendte. Dramaer, jalousi, mindreværd "råben højt" og kæmpen kan finde sted, fordi vi er ubevidst bange for "hvad så nu".

Alle har vi jo med den varme og kva ferien, - sat tempoet lidt ned og er derved også kommet mere hjem i os selv. Kan mærke hvad/hvem der gavner os og ikke. Vi har fået mange indsigter og er blevet bedre til at stå ved os selv! Mange har vi ligefrem sat en ny kurs - ooog så er det nemlig at vi lige skal have rystet sandet ud af rejsetasken, før vi pakker den på ny frem mod det kommende efterår! Dvs. der finder en udrensning sted her efter den stærke fuldmåne den 22. juli, både fysisk og mentalt. Så vi har brug for ekstra hvile, -selv om energierne er høje så vi ikke rigtig får nattero. Men så må vi selv spæde til med at være obs på os selv, skrue ned for fysisk aktivitet. Også fordi vi bruger ekstra ressourcer kva den stærke varme. Så husk ekstra vand og evt himalayasalt til at booste dine celler.

Løsning/godt råd - Ret fokus indad, dvs hold hænderne på rettet og læg ikke mærke til hvad andre gør. Vær nænsom ved dig selv. Gør ting i dit tempo. Sig til dig selv at du når det du når. Vid at du er god nok som du er og alle gør vi vores bevidste vi kan ud fra de forskellige forudsætninger vi har med os. Ingen er en prut eller genstridig med vilje, men kunsten består i, ikke at gøre som de andre gør ♥


Feriebilledet hehe?
Jeg har saltvand i ansigtet hvorfor jeg har tuusinde rynker omkring øjnene, men de er skam væk! Fordi den MK Olie jeg drikker hver dag, - dråberne fra skeen, -disse kommer jeg i ansigtet og PIST væk er tør hud og tørheds-rynker omkring øjne og væk er sukkertrang og vægttab boostes!

August måneds intuitivt kanaliseret video-horoskop
Udkommer enten torsdag eller fredag udkommer, på både dansk og engelsk. Jeg har lidt travlt lige nu pga en STOR bestilling på livshoroskoper! Såå jeg ved da hvad august måned kommer til at gå med hehe :)

På gensyn indtil dag kærlige knus og hilsner

Sanne

©Copyright 2013 Sanne Otilia Philipson, mine billeder og min tekst, kun delt med dig kære du som læser ♥


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)