Eeeej come on...jamen så æder jeg da lige min egen medicin dobbelt op!Nuuuuu igen tænkte jeg og måtte æde min egen medicin, 2. gang inden for 5 dage..

Tag ikke fejl -jeg er "indad skuende" evigt og altid. Jeg lærer af alt og standser altid op og kigger på hvorfor ting sker, netop for ikke at tiltrække flere udfordringer. Jeg er ikke til "jeg er et spejl af dig" når nogen vasker deres hænder og siger sådan, oftest behandlere. Men jeg gør det når jeg hører nogen tale, når jeg har klienter osv.

Men når jeg virkelig har skulle gå i indre barn terapi med mig selv og helt har isoleret mig, som aldrig før og så intenst.. og igen 2 gange inden for 5 dage.. sååå syntes jeg ikke det er sjovt længere..

Men jeg ved at det også skyldes forårsjævndøgnet den 21. marts som virkelig har sat spotlight på vores skyggesider.. Hør mere herom i april måneds intuitive horoskop om nogen dage. Og på sigt er det også dette værd, fordi jeg bliver mange følelsesmæssige kilo lettere.

Det er en lille forhistorie til det skete som starter sidste uge -læs mere på min SanneOtilia.dk blog LIGE HER

Min egen medicin:
Jeg ved jo at alt sker fordi der er en mening med det. Så da økonomien har været noget presset siden januar begynder jeg at spejde rundt og kigge på mit liv, for at finde "hullet" så at sige. Finde ud af hvor jeg gjorde noget forkert. Jeg spurgte mig selv:

  • Er det fordi jeg giver for meget at jeg intet får den anden vej -selv om Universet har en sk... saying der hedder "giv og du skal blive givet tilbage"...hmmmm...ja lidt kom svaret tilbage fra mit indre..

  • Er det fordi jeg er liiiidt for meget på på de sociale medier fordi jeg sådan elsker at give og ikke kan lade være og dele alt hele tiden...hmmmm...ja lidt kom svaret tilbage fra mit indre..

  • Er det fordi jeg har bygget en fed webshop op for en som jeg glemte at indgå en specifik betalings-aftale med, som har gjort at jeg på 3. måned ingen betaling har fået tilbage..hmmmm...ja lidt kom svaret tilbage fra mit indre.. for god af mig..

  • Er det fordi jeg har gjort noget grimt..dårligt, dårlig karma.. hmm... Nah jeg får jo hele tiden gode tilbagemeldinger pr email fra medlemmer, klienter, fra youtube, facebook og indbakken... For det var som at alle disse gode tilbagmeldinger var Universets måde at sige "Sanne du GØR det godt, ikke giv op. Fortsæt det gode arbejde" sååå det gjorde jeg!

  • Så spurgte jeg mig selv, - er det fordi jeg tog til London i januar og har været FOR fokuseret på at implementere alt det lærte at jeg har glemt at fokusere på det at sælge og derved tjene penge..hmmmm...ja lidt kom svaret tilbage fra mit indre.. Fordi -

  • Eeer det mon det at jeg har arbejdet og arbejdet på at forbedre min hjemmeside og derved har glemt at gøre det som virkelig gør mig glad, kreere produkter og have klienter? Og jaaaa dette var også til dels årsagen til den lidt pressede økonomi.

MEN så så jeg det! I januar ringede en og sagde hjælp. Det sagde hun ikke bare sådan i normalt tonefald, nej hun råbte det via emails, telefon mm! Og når folk "råber højt" (gentager sig selv, afbryder og sætter en stolen for døren) sååå er de virkelig pressede. Og jeg tager ikke imod meget pressede klienter uanset hvor skønne og dejlige de er.. ja altså normalt!!!!.. For det svarer til at de er faldet i en å og forventer at jeg trækker dem op. Jeg tager klienter som er faldet i åen, HAR selv rejst sig derfra og siger "Sanne jeg er træt af at falde i åen og rejse mig igen, vil du lære mig det der skal til"! For så kan jeg efterfølgende flytte mine skønne dejlige klienter mile-langt, frem for "blot op af åen".

Jeg blev af denne person tilbudt en billet til "Experts Academy med Brendon Burchard" i London 9-12 januar og det var sååå fantastisk. Og jeg så frem til at betale kvinden her med sessioner, cder m.m. for hun havde givet mig verdens bedste gave.

Men der var en ting. Hun sagde slet ikke tak for noget. Ej heller velbekomme når jeg var yderst taknemmelig. Hun afbrød. Fandt fejl og krævede og krævede. Og vidste alt selv. Når jeg gav hende sessioner valgte hun efterfølgende at "kravle ned i åen igen" (lang historie) fordi hun ikke kender til andet. Efter lang tid med mange fornærmelse, ingen glæde, ingen tak, ingen påskønnelse, ingen tagen ansvar for hendes meget lidt pæne adfærd får jeg sagt fra over for hende og siger stop. Jeg får retur en rigtig grim email om at jeg er uduelig om at min permanente fjernelse af selvsabotage ikke virker idet både hendes 1. og 2. session var nøjagtig det samme. Det var ingen pæn mail.

Men jeg tog det ikke personligt for pludselig så jeg at netop HUN var det kompromis jeg lukkede ind i januar som har "hæmmet" mig, min virksomhed, klient-tilstrømningen og økonomien. Og dette havde jeg dybt ubevist gjort fordi hun skulle påpege mine skyggesider og nu så jeg dem og nøj det gjorde ondt! Derfor skrev jeg dette blogindlæg!

Jeg så at hun krævede og krævede af mig fordi hun aldrig har formået at give noget til hende selv. Derfor er hun "u-udtømmelig" og vil aldrig være tilfreds, uanset hvor meget vi giver hende noget. Hun vil altid kræve mere..

Så jeg Sanne tænkte "hvor har jeg mit uudtømmelige hul"... DET har jeg ift. at give! Så vi er hinandens modsætninger.

I 2005 valgte jeg min familie fra, for at kunne blive fri til at være mig:
Og det tomrum der opstod herefter valgte jeg at fylde op med mit livsformål, klienter m.m.

Kvinden her brugte sin mand til at heale sit indre "tomrum" op men han kunne aldrig gøre det godt nok, fordi hun i bund og grund ikke var tilfreds med sig selv.

Mit tomrum fik mig til at give og give fordi jeg ikke ville mærke tomrummet af længsel efter at skabe egen familie. Så var det lettere at "flygte" over i mit livsformål.

Selvfølgelig har jeg også været mig, nydt at være mig og været der for mig. Healet og behandlet mig. Men jeg har ikke altid overholdt "mig-tiden". Så når jeg havde fri eller weekend, sååå skulle jeg liiiige kanalisere til medlemmerne i klub "Fri AF Selvsabotage" f.eks. eller dele noget på facebook. Sådan har det været i ca 4 år nu.

Så hvor en familiemor f.eks. flygter fra sit indre "uudtømmelige hul" over i børnene, har jeg ubevidst flygtet over i mit livsformål. Og kvinden her viste mig at NU er tiden inde til at jeg er der mere for mig, end for mit livsformål.

Husker du i efteråret der hed sætningen "at jeg ville andre mere end mig selv". Men nu hedder sætningen "at ville mig mere end mit livsformål" ...ja og mine skønne klienter....

Jeg indså dette og var sååå lettet og græd af glæde over at have gjort mig fri af den kvinde som jeg ikke burde have lukket ind i mit liv. MEN havde jeg ikke gjort dette, havde hun ikke vist mig mine skyggesider.. Dette var i fredags ♥

Men du tror det er lyv Kære kære du som læser jeg troede bare "det var det":
Nej.. i fredags hopper jeg i karbad og mit indre lille barn (frygten, det lille barn og selvsabotøren er en og samme) titter frem og siger bag mit indre "det skal bare overståes det her"... jeg tænker "dette er ikke mig Sanne på 37 år der taler" og mit indre barn viser mig den situation der lægger bag min modstand mod vand hvor jeg var ved at drukne som barn. Såååå jeg lægger i karbadet i ca 1½ time og får healet mit lille jeg op. Og erstatter modvilje mod vand, flow, mennesker og livet med "tillid og tiltro til mig, til mennesker, til livet og til alt".... Derfor har en anden rummelighed og indre ro været til stede den sidste uge.

Så tænker jeg dernæst og ånder lettet op.. så skal en ny balance indfinde sig.. men jeg når knapt a sige dette før det rumler i mit indre igen...

Så da jeg ser tv tirsdag aften og hver gang der dukker en skøn bette baby frem på skærmen siger mit indre jeg "dumme baby". Zapper jeg retur siger barnet i mig dernæst "møg unge"..det samme nok 7 gange. hmm tænker jeg og ser billeder fra da jeg var 2 år hvor min mor netop får min lillebror.

Ikke at føle der er nok/føle sig overset, fordi jeg ikke måtte være barn længere:
Med min lillebrors tilkomst til familien overtager han derved min mors bryst, hendes favn og arm. Køkkenbordet med og ja han tisser mig endda i ansigtet da jeg leger på gulvet - hehe griiiiiiner kærligt. Jeg husker hvor gal jeg blev og græd og græd hysterisk og ville slå ham! Jo og min barnevogn tog han og denne kravler jeg op i mens jeg propper tommelfingeren i munden og håber at min mor ser mig... men forgæves. ..

Så i dag onsdag lægger jeg 2 timer i min seng og laver igen indre barn terapi for syyyv søren sQu... jeg får fjernet dette tomrum i mig som hedder "frygten for om der er nok" - netop dette tema kvinden herover har vist mig med sin ekstremt krævende adfærd.

Tomrummet healer jeg i stedet op med følelsen af "at der er nok... overflod, "værdifuldhed" og anerkendelse fra mig til mig". Så jeg Sanne netop anerkender mig selv mere end jeg anerkender mit livsformål.

OG derved kan tiltrække den familie jeg selv ønsker at skabe mig.

Og så håber jeg at "det var det" alt imens jeg er skånsom og nænsom og opmærksom på mig selv.. samtidig med at jeg mærker at noget i mig ikke er heeelt veltilpas ved dette nye.. Fordi alt inde i mig skal lige "falde på plads".

Jeg skriver dette Kære kære du som læser, fordi mange gennem årene har set mig som et overmenneske og dette skal jeg gerne beklage for, hvis det er dette indtryk jeg har givet. Næh jeg er bare vant til at når der er noget "så healer jeg det op - punktum og så er jeg god igen".. altid hehe griner kærligt.. Men har du hørt mine youtube videoer fra efteråret (hihi griner stolt, idet næsten 44.000 gange er mine 85 videoer blevet set) så ved du også at jeg gerne deler det som sker for mig. Jeg deler gerne det jeg gennemgår, men jeg går ikke i "ynke klynke mode" og krænger mig selv ud.

Jeg mærker det samme som andre gør, men jeg bliver i det jeg mærker, tager hånd om det og lærer af alt uden undtagelse. Men jeg tager action på ting (healer mig selv og det jeg gennemgår op) frem for at fortælle om ting/have ondt af mig selv, hvilket let kan blive en flugt for mange mennesker.

MEN essensen i alt dette og dagens mail er, - at lukker du først et kompromis ind i dit liv, så vil dette sprede sig ud som en "virus" eller lavine til resten af dit liv. Og vi tiltrækker ting fordi vi skal lære af dem og ikke bare "skøjte hen over dem".

Husker du for år tilbage at jeg havde flere kompromisser i mit ydre liv som drillede mig? Jeg anede ikke hvor jeg skulle begynde ift. at få ændret på det som drillede mig. Men jeg kunne først "binde denne knude" op da jeg gjorde mig fri af min rengøringskvinde som var temmelig strid og et stort kompromis?Så da rengøringshjælpen var væk, så forsvandt de andre "knuder" i form af kompromisser (problemer i mit liv) også.

Kvinden her lukkede jeg ind i mit liv og har derved slået en knude på mig selv. Og denne knude har lukket af for energi-tilførslen på mange områder af mit liv. For -

Det vi ikke får handlet på personligt spreder sig til knuder og blokeringer i resten af vores liv. Selv den mindste lille ting vi udsætter.

Lyver vi for os selv du og jeg kære kære du som læser -så lyver andre også for os.

Står vi ikke ved os selv, så vil andre tricke os på dette.

Det vi ikke vil se på, det viser vores omgivelser og børn os.

Vi kan ikke flygte længere nogen af os, flygte fra os selv eller lægge låg på vores fejl og mangler.

Vi skal alle se vores skyggesider i øjnene og få set hvad der lægger bag vores selvsabotage.

ALT vil frem i lyset og det er "dette" sidste uges forårsjævndøgn fører med sig.

OG som jeg sagde til en veninde i dag "vi ved det oftest godt når vi gør noget forkert. Men vi kan først ændre på vores mønstre, når vi ved hvad der lægger bag dem". F.eks. frygten for at miste, frygten for at miste os selv, frygten for om der er nok, frygten for at være god nok osv osv.

Det handler også om at acceptere hvordan ting er, for med accept kan vi ændre på tingene.

Det vi ikke accepterer flygter vi oftest fra eller forsøger at skubbe foran os som en kamp!

Accepten er første skridt på vejen mod helbredelse, balance, et stof eller alkoholfrit liv osv osv.

Vores skyggesider er vores lille indre barn der længdes efter accept og kærlighed og når vi tør elske os selv på godt og ondt, så bliver verden og livet meget lettere at gå til. Fordi vi har fået et lettere syn på og forhold til os selv.

For mange har vi det problem at vi sagtens kan elske og rumme andre til trods for deres fejl og mangler, men når det kommer til os selv, sååå er det en anden sag. Jeg har taget et skridt længere ind mig, for netop at finde en ny balance. Men den er der ikke endnu - det er jo som at blive genfødt på ny, når vi erkender noget og accepterer
ting på godt og ondt.

Og jeg elsker at være ekspert i permanent fjernelse af selvsabotage, jeg elsker at være ekspert i håndtering af det at være særligt sensitiv. Jeg elsker også at være ekspert i personlig udvikling og mindfulness -for jeg har nemlig afprøvet og smagt min egen medicin, før jeg giver den til andre eller lærer den fra mig. Min egen udviklede medicin i form af indre barn terapi, regressionsterapi, healing m.m.

Kan vi ikke bære over med os selv, så kan vi ikke bære over med andre.

Jeg ved at jeg blive stærkere af dette her. Jeg ved at jeg bliver mere rummelig. Til trods for at jeg er sååå svag og udmattet fysisk og ingen energi har. Men det er okay, for jeg accepterer at dette er første skridt på min vej mod at tiltrække min egen familie. Og væk må det gamle, for at det kan skabe plads til det nye. FOR:

Det ægte består - Resten forgår.... citat Sanne Otilia Philipson 2010.


Med accepten siger vi ikke OK ift. andres adfærd, men vi accepterer at "sådan var ting" og dette gør os i stand til at ændre på det som ikke fungerer hensigtsmæssigt.

Du er unik og fantastisk Kære kære du som læser  lad aldrig andre overbevise dig om andet!

Gør ting fordi du har lyst og ikke fordi du skal.

Ændre kun på dig hvis DU har lyst og ikke fordi andre påpeger noget ♥

Kærlige knus og kram til dig fra mig ♥
Sanne

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)