Intuitiv update & forårsjævndøgn.


Kære kære du som læser

September er en måned med drøn på!

7-9-13 dagen, 9-9 dagen var også powerfuld, fuld og nymåne samt efterårsjævndøgn den 22. september -som også 22 (mestertal) er en særlig dag. Så september bliver en transformations og transformerende måned, for os alle på alle planer/områder af vores liv. Og især på de indre planer.

Intet sker i vores ydre liv - hvis ikke vi har boostet og løftet vores indre. Så sidder du fast, så gør en forskel med evt de råd jeg giver herunder OG ved at gøre noget nyt! Ændre på rutinerne, være mere modig, sorter fra, sig nej tak, -vælge dig til og smide gammelt skidt og møg ud :)


Intuitiv Update -lørdag den 21/9. Lige og skulle finde sit leje, her et par dage efter fuldmånen ♥
Det er tid til liiiige at skulle sunde sig. At få en tiltrængt hvilepause, op på skyerne (så at sige) og hvile os  ♥ Men også at komme ned i gear da efterårsjævndøgn finder sted søndag den 22. Dette er dagen hvor nat og dag er lige lange og derfor vil vores indre balance igen begynde at forskubbe sig, -og en mere indadvendt periode komme til.

Lige at skulle lande igen, efter fuldmånen som virkelig har "rusket op i" gammel frygt, gammelt "mørkt møg i os" (så at sige ♥) og derfor renser mange ud. Vi har derfor brug for ekstra vand, ekstra sund kost,- evt naturens egen penicillin til at rense ud kaldet Urtepensil som består KUN af urter. Urtepensil virker også som et stærkt C-vitamin præparat og gør os hurtigere raske, ved at få renset ud i det som skal ud, når man er syg.

Gåture og mild/rolig motion vil bl.a. også være godt for at "balancere" os og vores indre energier, kroppen -i forhold til de nye energier som lægger omkring os.

Efter fuldmåne (samt ved nymåne) er det som om at et timeglas er blevet vendt, -og dette sker også inde i os, dybt ubevidst -og derfor sker der også en indre "venden op og ned på ting" hvorfor man kan mærke uro, ængstelse, -føle sig forvirret, lidt bange. Flugt og kamp vil nogen mærke. Mange vil flygte hen i praktiske ting de skal gøre,- frem for at mærke det som rumsterer i os alle ♥

Denne indre rumsteren finder sted fordi vores indre balance lige er forskubbet,- for at den igen (når vi har sluppet det vi skal) igen kan "balancere" sig og blive endnu bedre en før.

Alt vendes "på hovedet" mere end ellers efter fuld og nymåne, fordi efterårsjævndøgn finder sted. Dette betyder også at vores indre balance er mere skæv end ellers.

Men frygt ej,- alt er okay. Aaalt er såre godt. Du gør det godt kære du som læser -og bare være obs på dig og god ved dig selv. Lyt til dit indre, respekter at du ikke har så megen energi at gøre godt med lige nu ♥

Alt skal altid balances, -så krop sind og ånd er i balance.

Intet sker, uden at påvirke hinanden.


Der lægger også ny elektrisk "emmende" energi omkring os og vibrerer. Dette er den nye energi som fuldmånen har "ført med sig" og den skal ind i vores kroppe. Det er derfor vi har brug for ekstra vand for at løfte vibrationen/frekvensen i vores indre, -eller via varme bade, gåture, motion og ekstra kosttilskud og olier for at øge vores indre vibration/frekvens (det samme som sundhed).

På 30 min kan du få balanceret hele dit indre -ift. alt det ydre omkring dig. Du vil komme i ro med det samme, blive energimæssigt (i din aura) lukket helt ned, så du kun mærker dig selv OG lære at etablere jordforbindelse og beskytte dig, som vi ekstra har brug for lige nu.

Det kan jeg via min egen indtalte "Healende Mindfulness  CD" . Du køber den og downloader til din pc/tlf med det samme!

Det er en cd hvor jeg i 30 minutter healer dig og balancerer alle dine nervesystemer (fjerner stress), hormonsystemet (booster vægttab) - krop sind og ånd, dit ubevidste og bevidste jeg.

Klik HER for at læse mere. Over 100 mennesker har købt mine cder!

En skøn normand har købt CDen og er medlem i klub "Autenticitet & Mindfulness i hverdagen" og skriver bl.a.

Vil bare takke deg for hva du på kort tid har gitt meg.... Det er helt fantastisk,- det KJENNES helt fantastisk.... Jeg er på vei dit (derhen) jeg har ønsket, med meg selv og mitt liv. Du skriver som om det gjaldt meg og mitt liv (i de daglige morgenmails, 30 stk i 30 dage for 50kr) som har vært er og hva som jeg gjør og KAN gjøre for å endre.... Jeg er deg evig takknemlig og glad for at jeg selv turte å gi meg selv dette fra deg. Jeg var og er fortsatt på vei til å åpne meg selv, finne meg selv, stole på meg selv, elske meg selv... (det siste var vanskelig å skrive) Tiden var/er inne til forandring på alle plan.

Når jeg hører på CD`n din, så sovner jeg før den er ferdig. Det har jeg gjort hele den siste uken.


I morgen søndag vil jeg kanalisere meget mere om det som sker ifm. efterårsjævn (og give dem værktøjerne til at håndtere det som sker) til medlemmerne i min store Klub Mindfulness Flow LUXUS.

Medlemmerne herinde har mig som deres ONLINE mentor i 30 dage for 300kr og så snart du har købt adgang kan du downloade alt det tidligere udsendte, healende lydfiler, øvelser til at heale dig og et utal af værktøjer -til at håndtere det du gennemgår.


Læs mere om mig Sanne og det jeg kan på min BLOG her.

Jeg kan med mit talte ord fjerne ALT du bærer på fysisk og mentalt (permanent) -rense dig fysisk og psykisk, fjerne alt det uforløste mellem dig og andre og i dig ift. din barndom og tidligere liv.


Ja kære du som læser - det ved jeg lyder for godt til at være sandt, det siger mange! Men jeg er en magiker af den ny tid og -hos mig er alt muligt, fordi jeg tror på dit fulde potentiale!


Få råd HER til at  få fjernet OG blive fri af de elektromagnetiske stråler som også er med til at skabe ubalance inde i vores indre HER

Dejlig weekend til dig - hjertelige knus og hilsner

Snne

Du må ikke tage elementer ud af min tekst - KUN dele min fulde tekst, hvis du bruger mit fulde navn.Copyright© 2013 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved.

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)