11/12 Udfordringer - hvad lærte du af dem? (foredrag i Kbh- GLÆD DIG)!Som jeg nævnte i går, ligger der frygt bag ALT der sker ♥

Det er frygt der får os til at bekymre os om økonomi.

Frygten strømmer ud fra vores indre, - ud i livet, -ud til børn, ud til andre - som krusninger på vandet og skubber ting/andre lidt væk fra os desværre.

Frygt gør os svage så vores krop bliver svag og er udsat if.m. skader, sygdom m.m.

Frygt får os til at bekymre os mere end godt er....

Så hvilken frygt har ligget bag enhver af dine udfordringer dette år?

Læs mere om dette, da dette er en føljeton -via arkivet som er lige HER

Her er det jeg lærte af årets udfordringer:

 • Januar - Jeg mødte en mand jeg tænkte GUD her er mig en ligemand idet han er ekspert i kropssprog. Men han var og er MEGET egoistisk og meget lidt sød!

  Han købte min tid men ikke ville betale for den. 2 måneder tog det før jeg fik en lille bitte e-bog af ham jeg intet kunne bruge til noget. Men til gengæld har har han en velfungerende webshop.. Men - han lærte mig at han ikke havde indsigt i sig selv. Han viste mig noget om motiverne bag min frygt, -som jeg først ser senere på året.

  Han lærte mig dog lige der at blive mere klar i mit indre ift. hvad jeg ønsker mig. Jeg ønsker mig en mand som er indsigtsfuld og stærk, men som samtidig er i sin krop og ikke i sit hoved. En åben hjertelig mand som ER det han sælger og siger.

  Han viste mig også at jeg er mere værd,- end jeg giver mig selv anerkendelse for, hvorfor jeg skal tage den timepris jeg værd..

  Kender du dette kære du som læser  hehe griner ♥

  Frygten - af frygt for om jeg er okay "kun som Sanne og ikke som en der giver og giver" lod jeg mig nøjedes med.

 • I januar 2014 lavede jeg en bytte handel med en kvinde som slet ikke var modtagelig eller åben på nogen måde.

  Dette handlede om selv om jeg kan hjælpe alle, - så er det ikke alle der VIL hjælpes.

  Det handlede også om at jeg ikke lyttede til min intuition med det samme og derved underminerede jeg mig selv - som denne kvinde også gjorde ift. sig selv og alle andre i hendes liv.

  Dette var kvinden der tog og tog - som viste mig min "given og given" - fordi det det handlede om var:

  Frygten for om der var og er nok til mig af kærlighed....anerkendelse.. økonomi osv osv ♥ (fordi jeg blev storesøster som 2 årig læs mere her)

  Jeg gik derfor i intens indre-barn-terapi med mig selv og fik healet mit indre bundløse hul op og er stærkere end nogensinde og er økonomisk vækstet siden.

 • Jeg blev igen og igen dette år testet på min godhed. Jeg har haft mange relationer hvor jeg pludselig indså "hov jeg får intet tilbage.Så hvis jeg lader være med at give, -vil de stadig være i mit liv "... flere faldt fra.. Nej ingen har udnyttet mig (for vi lader det selv ske)- dette har handlet om:

  Frygten for om jeg ER nok når jeg ikke er Sanne coach, mentor, giver, clairvoyant, rådgiver osv osv! Og jaaa jeg er da hehe griner kærligt!

 • Jeg formåede efter 3 lange seje år at her til november, at stå VED min målgruppe som er at behandle og rådgive iværksættere. Som VIRKELIG får mit indre til at hoppe, sprudle og danse - det at rådgive andre der brænder for at hjælpe andre! Dette handlede om:

  Frygten for -at stå ved det man (jeg) VED jeg er værd!! At stå VED det som føles rigtigt!

  For et er at vide man (jeg) er dygtig og kan noget som ingen i verden kan!! Noget andet er at tro på det med hver og en af cellerne i kroppen! Hvilket stadig er angstprovokerende og bringer tårer frem i øjnene.... ♥

 • Dette blev året hvor jeg gav slip på ALT jeg nogensinde har troet om mig selv og andre!
  Dette var året hvor jeg indså, - at de mennesker som ikke viser mig at de VIL mig,- gør som de gør, fordi de har det svært med dem selv. De er der ikke for mig, fordi de ikke kan være der for dem selv.

  Denne erkendelse gav mig på mærkværdigvis magten tilbage til mit liv.. Dette var VIRKELIG en god erkendelse..

  Det med at holde op med at have høje krav til mig OG til andre!! For igen af os kan leve op til dem!

 • At give slip på alt jeg troede jeg vidste - Siden jeg var 16 år har jeg styrketrænet og elsket dette....troede jeg... For jeg indså at jeg kan ikke tåle styrketræning! Det er for hårdt for mig og resonerer slet ikke med mit hjerte - MEN det gør dans i stedet - jaaaa årets mest FEDE LÆKRE nye passion er Sh´bam dans i FitnessDK. Så nej jeg mistede ikke styrketræning - jeg VANDT min nye passion som er dans!

 • Summa-summarum - jeg er mere værd end jeg har givet mig selv anerkendelse for! Det jeg kan er LANGT mere værdifuldt end jeg er klar over!

  Jeg kan noget som ingen i verden kan.. OG folk der kopierer mig - gør det fordi de gerne vil kunne det jeg kan.. men ingen kan kopiere det jeg gør, for ingen kan det jeg kan.... OG ingen kan blive mig, - selv om de klæder sig som mig, sætter håret som jeg eller gør som jeg hehe griner kærligt!

  Forresten -  dette var også året hvor jeg slap min evne til at kollapse af træthed! SLUT med at kollapse af træthed fordi jeg har misbrugt mig selv (energimæssigt) -når jeg levede mere for andre end for mig selv. Eller når jeg ville en relation mere -end den anden part ville mig! Igen jeg er mere værd end at give og give.. Jo og så indså jeg at mit livsformål (kunder, medlemmer og klienter) de var lidt en substitut for den familie jeg ikke har haft i 10 år.

  Nu tør jeg "skrue ned for mit livsformål" for her fra januar at skrive bøger. SLUT med at knokle for flere kunder og for at tjene penge. Succesen er her og jeg gør det RIGTIG godt. Faktisk gør jeg det langt bedre end jeg nok tør tro på hehe griner kærligt..

  Slut med at leve mere for mit livsformål end for mig selv.

  Nu er det min tid til at få/skabe den familie jeg længdes efter.

  Hvilket indebærer at skrue ned for mit livsformål ♥

  Ps det er er sååå angstprovokerende alle de erkendelser......det med at jeg (og du kære kære du som læser!!) skal erkende at vi er mere værd end vi anerkender os selv for. At vi ER værdifulde selv om vi ikke giver og giver hele tiden!! Det er såå angstprovokerende at tænke "hvis jeg vælger alle dem fra som ikke rigtigt giver noget tilbage jamen hvem er så tilbage".. MEN jeg ved også at når en dør lukker sig, så åbner der sig altid en ny og bedre..

Vælger du at se dette herover som pral - så har du læst med egoets briller på! For dette er mine personlige kampe jeg deler med dig ,-for at du skal tage dem ind, vende om og sige til dig selv "okay, - hvad har mine kampe med andre og mig selv handlet om dette år"...

For når du har skrevet alt ned i den tidligere nævnte notesbog,- SÅ vil erkendelserne også komme som perler på en snor til dig..

Men først må du nulstille dit sind - så erkendelser og klarhed kan komme til, ved at skrive alt ned i den notesbog jeg nævnte i sidste uge ♥
 • Så skriv årets udfordringer ned i notesbogen.Lad et par linjer stå tommer for hver udfordring. Eller brug en side på hver ting - så der også er plads til:

 • Dette lærte jeg af dette (dvs hvad var din andel i det skete)-

 • Derunder skriver du "Dette er frygten det handlede om".

 • Til slut kan du skrive "Summa Summarum" i din notesbog som bliver til

  "DETTE lærte jeg af året der gik"!!

  For så fortsætter du fra hvor du slap,- når du kommer til 1. januar 2015. Så skal du ikke gennemgå super hårde konfronterende udfordringer, -når året snart skydes i gang ♥

PS - tirsdag den 27. januar og onsdag den 11. februar afholder jeg foredraget:

"Tidligere liv kanalisering samt overlevering af budskaber fra efterlivet" ♥

Dette gør jeg begge dage inde i spirituelt fitness center på Nørrebro i Kbh fra kl 19 til 21:30.

P.P.S Den 18. februar afholder jeg også et foredrag på Halmtorvet Vesterbro kBH.. Emnet er ikke fundet endnu hehe griner kærligt..

Copyright© 2014 All rights reserved Sanne Otilia Philipson. INTET må tages ud af denne tekst og deles - INTET. Kun kalenderen i dens fulde længde må deles.
Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)