Jeg kan ikke lade være og dele min glæde og begejstring med dig!!!
Der sker mange ting lige nu på alle planer- men hør mere om dette i mit videohoroskopet for december måned som er HER .

Meeen jeg er ekstatisk! Jeg er begejstret! Jeg er taknemmelig! Jeg er beæret! Jeg er også stolt!!


Hvad skal der til for at 106 mennesker betaler mig, for at få healende emails fra mig hver morgen? (klub "SLUT med selvsabotage", pris 50kr).

Hvad har JEG Sanne gjort for dette?

Jeg deler ud af min begejstring. Jeg deler ud af min glæde.

Jeg deler ud af aaaalle mine erfaringer på godt og ondt.

Jeg deler ud af det som har gjort mig fri af barndommens svigt, misbrug, traumer, spiseforstyrrelse, post traumatisk stress, gigt, smerter OG det at jeg har rejst mig fra en kørestol!

Jeg deler ud af alt det jeg opfanger intuitivt.

Jeg deler ud af det at være særligt sensitiv SOM jeg ser som en gave ♥

OG måske er dette det mest vigtige - jeg deler fordi JEG ELSKER DET!

Desto mere jeg tænker på "nu skal jeg dele igen.. nu skal jeg også dit ....ej hele 106 mennesker venter på mig"- desto mindre gider jeg!

NEJ jeg gør det jeg gør fordi det gør mig glad! Fordi jeg ELSKER at berige, inspirere og glæde andre med det jeg opfanger.

Jeg deeeeler ud af glæde, begejstring, kærlighed og af kærlig dril og latter mens jeg skriver ....

Du får aaaal min viden som gør DIG kære du som læser -klogere på dig selv.. Forhåbentlig hehe griner kærligt..

Jeg løfter alle som jeg interagerer med. Dem jeg tænker på. Dem jeg sidder i nærheden af. Dem der ser mine videoer og dem der læser det jeg skriver.. Hvordan? Hmm... med mit væsen. vi healer mange af os, på forskellig vis. Jeg gør det med den jeg er, min stemme og mit væsen og mit skrevne ord. Det handler nok om at jeg er klar over mit potentiale, det jeg kan, - det "jeg er" OG at jeg til fulde mestrer energi. Således jeg også kan ændre PÅ energier mellem os alle, i os alle og overalt hvor jeg er. Jeg kan fjerne det som ikke skal være og booste alt og alle.. Læs mere HER

Jeg kan nu også hjælpe DIG med at finde ud af hvad dit særlige talent er. Det som er dit Livsformål. Klik forbi HER og læs mere.


Relationer hvorfor de driller?
Vores relationer afspejles af den relation vi har til os selv. Især den vi har på det ubevidste plan. Dvs. bag vores øjne.

Når vi gør noget vi ikke er klar over at vi gør- da tiltrækker vi andre som også "overrumpler os". Den lille skævhed der er i den ene ankel kan være en skævhed der vil afspejle sig i alle dine relationer..

Når jeg ville andre mere end mig selv (ubevidst) så satte jeg også min egen succes/karriere på vent hold! NU hvor jeg har samlet mig og indset min værdi, sååå vækster min virksomhed igen! Fordi jeg skruede op for min indre "velvære-thermostat".

Du kære du som læser kan også blive klogere på relationer, parforhold OG din egen relation til dig - til min magisk aften inde i Kbh den 12 december kl 19 til 21. Kommer i 3 personer eller flere som følges af, så koster billetterne kun 116kr. Du

Medlemmer i klub "SLUT med selvsabotage" skriver:
Vil endnu engang 'rose dig til skyerne' for dine morgenmails fra klub SLUT med selvsabotage - jeg smiler hver morgen og der er altid noget man kan ta med sig...og det er ligesom om man får kærlighed ind med morgenkaffen...og har svært ved ikke at bringe den videre med ud til andre i løbet af dagens ..:-)


Kære Sanne.Selv om jeg ved, at dine ord kommer på de helt rigtige tidspunkter - ' at timingen er, nøjagtig som den skal være,' forbløffes jeg af dem/det hver gang. Knus og taknemmelighed


En deltager til MAGISK AFTEN 11/11 skrev dette:
Jeg fik større forståelse for hvordan kroppen snakker til os, via fx smerter. I form af signaler den giver til en selv. Din kanalisering du gav os, ramte plet med andre ting jeg læser og oplever for tiden.

Jeg er også rigtig glad for du balancerede os alle med din energi og talte ord.Jeg fik nogle gode fif til hvordan man tager imod energi. F.eks. skal man holde ryggen rank, og hoved højt, for ellers kan man lukke af for energistrømmen i ens krop.
 
Synes det var interessant at høre om vores krop er delt op i maskulin side og feminin side. F.eks havde jeg aldrig tænkt på at foran er man blød og bagpå hård i forhold til maskulin og feminin. I den forbindelse nævnte du også at nogle skavanker altid kan manifestere sig i den ene side af kroppen, enten den maskuline eller feminine side og det giver et budskab til en og ubalance


Sanne Otilia

Ekspert i Personlig Udvikling og fjernelse af selvsabotage som Intuitiv Mentor!
SLUT med selvsabotage! Gør det lettere for dig selv, fordi du kan!

Tlf. 22 41 11 55 info@sannephilipson.dk  & www.IntuitivMentor.dk

Karriere rådgivning, undervisning og behandling af DIG som har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre.

Fordi du brænder for det du gør, fordi du ikke kan lade være og fordi du elsker det ♥

Samtidig med at du forhåbentlig gerne vil lære at bruge færre ressourcer med øget livsglæde og overskud til følge?!

Youtube    -         Facebook      -     Instagram

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)