2/2 Kan du mærke at du er vokset indefra? (februar videohoroskop).
Har du haft en god weekend kære kære du som læser?

Det håber jeg du har, samt at du har været god ved dig selv ♥

Klik på billedet ude til højre for at se februar måneds videohoroskop ♥


Nu begynder en måned hvor vi endnu mere træder i karakter som den vi er i hjertet og derfor er det også vigtigt at vi "holder på den energi og kraft vi har brygget op" og ikke giver den til andre.

Så vær OBS på, at når du ser nogen har det svært, - så viser de dig både hvor du har været -men de tester dig også på din godhed samt din evne til at "slippe dig selv" og igen. Dvs tester dig på din "gåen ned af" din egne indre selvudviklings-stige.

Der er netop nu nogen indre tøjler der skal rettes til. Det kan du høre mere om som medlem i min store klub V.I.P. FRI AF SELVSABOTAGE.

Du ved godt kære kære du som læser at folk træder kun over dine grænser, hvis du giver dem lov hertil ikke?

Eller at de taler kun grimt til dig, fordi de ved at de kan slippe afsted med det?

Samt at andre tager dig for givet, igen fordi du har givet dig lov til det, -det er du med på ikke?

Jeg mærker det ved at mange forveksler oftest min godhed og umiddelbare væsen som om at at de kender mig så godt at de behøver vente til efter weekenden med at kontakte mig. Eller kan spørge mig og alt - samt dele deres livshistorie, -som jeg så skal tage stilling til, -uden at de betaler mig for min tid. Respekt for mig og min fritid mangler lidt.

Tro endelig ikke at jeg er TAKNEMMELIG for dejlige mails - men....jeg kan mærke at nu hvor jeg vækster med min virksomhed, så skal jeg også skrue ned for min godhed. Jeg skal trække mig lidt fra de sociale medier og passe på mig selv. Værne om min tid og ressourcer. Jeg skal værne om mig..

Og mon ikke du kan vende dette om til dit liv lige nu kære kære du som læser?

At det du har givet til dig selv i december og januar, -det skal du "holde på" og vækste på, - ja bruge som indre gødning du endelig ikke vender ud og gøder andres have med.

Åh jeg håber det giver mening hehe griner kærligt..

Det "gennemgående budskab" jeg gerne vil give dig er -

HOOOOLD fokus på dig lige nu og resten af måneden ♥ikke deles med andre Copyright© 2015   Sanne Otilia Philipson. All rights reserved. Del dog gerne billedet ♥


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)