Vær ikke bange for dine følelser - lær at forstå dem. (få en GRATIS session 2 dage endnu)


Kære kære du som læser - har du taget temperaturen på dit indre og på dine følelser i dag?

Har du lagt mærke til om du er træt? Trist? Sårbar? Bange? Vakler?

Som jeg nævner i april måneds intuitivt videohoroskop er dette SÅÅÅ vigtigt, - det at have styr på hvor du har dig selv. For ellers er følelser noget der overrumple dig og mig fra tid til anden, når vi mindst forventer det. 

HUSK NU at frem til tirsdag kan du spare over 2.300kr på mit "8 ugers online indre barn terapi, healings og håndtering forløb" som slutter med 2 dages totalt hygge, kræs og forkælelses dage i Kbh 13. plus 14. juni fra 10 til 17.

Kurset har en værdi på ca 17.976kr

Early Bird - dvs. spar over 2.300kr hvis du køber FØR 15.april

Fordi du også får en "SLUT med selvsabotage-session" med i denne pris!! Værdi 1.699kr

(hvor du får fjernet mellem 3-6 selvsabotage mønstre permanent som i stedet erstattes af livsglæde, lykke, fred, ro m.m.)!!

ALLE kan få det godt!! ALLE kan hjælpes!!

Vi skal bare turde slippe vores stolthed og bede om hjælp!!

ELLER vi kan lære hvordan vi kan hjælpe os selv ♥


Tristhed, opgivenhed, smerter, følelsen af nytteløshed, vrede, modstand, frygt, ensomhed m.m?
Jeg Sanne er vant til at have det godt. Være i godt humør. Tage ansvar for mig. Håndtere og heale mig selv. Jeg bliver aldrig ked af det, skuffet m.m. og når jeg så hører f.eks. en coach sige at hun skal gør en del for at "bevare glæden og gejsten" så bliver jeg overrasket, fordi jeg lidt har været en eneboer i mange år mens jeg har ryddet, ryddet og ryddet op i mig selv hver morgen og aften i mere end 5 år.

Familie? Nej jeg har ingen (kun min dejlige spirituelle og åndelige familie jeg har mødt) dem valgte jeg fra i 2005 lige efter min virkelig slemme ulykke fordi vi aldrig har været på bølgelængde. Det var had, jalousi, skepsis, kynisme, sarkasme, ironi m.m. Ja samme tone som den der var i forsvaret hvor jeg var gennem 10 år hehe griner kærligt! Da jeg valgte dem fra kunne jeg for første gang nogensinde trække vejret heeeelt frit. Og aldrig har det været lettere at være ♥

Derfor er det for mig heeelt naturligt at være glad, sund, rask, lykkelig, fuld af glæde, lykke, overskud m.m. Som jeg naturligvis ikke er kommet sovende til hehe griner kærligt! Det er det også for mange af mine klienter og medlemmer i mine online grupper, fordi jeg lærer dem teknikker der gør dem klogere på dem selv, så de får mere overskud mentalt og fysisk SOM også fører til livsglæde.

Når jeg så hører at en taber håret, en anden har smerter eller at en god ven ikke vil leve mere.. Så får jeg ondt i hjertet på deres vegne, for jeg forstår godt hvorfor de har det sådan. OG jeg ved også hvad årsagen til det er, hvad selve løsningen hertil er OG jeg vil så inderligt gerne hjælp dem. MEN jeg kan - ja og bør kun give råd til dem som henvender sig som klienter.

For vi skal være klar til at få den hjælp vi har brug for. Og det er vi først, når vi selv beder om hjælp.


Vi er ikke klar når andre rækker os en hånd. Vi ser godt hånden men vi oftest ubevidst afviser den. Fordi vi er for "fyldt op" så at sige, til at tage det skridt "op af åen" så vi får det bedre igen. Så selv om vandet måske kun går dig til knæene eller tajlen, så er du måske så presset at du tror du er ved at drukne, kender du det Kære kære du som læser? Ja at nogen gange er glasset bare halv tomt, mere end at det er halv fyldt!

Fordi denne programmering har du med dig og den VIL IKKE slippe i sit tag i dig?

MEN det er netop denne "fejl" programmering jeg kan lære dig at fjerne med indre barn terapi!!!!!

Alle vores fysiske gener er vores krop der lider og har følt sig forsømt i for lang tid:
Samt presset for hårdt og stresset. Fordi du og jeg har været for mentalt alt for længe. Så kroppen råber på vores opmærksomhed. På at vi ser den. Vil den. Lytter til den. Og gemt i kroppen i vores mave, - der gemmer vores indre barn sig. For maven er indgangen til psyken og det er den der oftest spiller os et puds.

Vores indre frygt, selvsabotøren og det lille barn er en og samme. Denne "del i os" (kaldet barnet) er den del i os som viser sin sorg, smerte, fortabthed, ensomheden osv - gennem vores krop!! For selv om din og min knold glemmer ting,  SÅ ved vi begge at kroppen husker. Og det går endnu dybere end dette, for det er det lille indre barn der husker. Barnet fra vores barndom og især fra vores første leveår ♥

SÅ -når du og jeg tager hånd om vores følelser - som går hånd i hånd med vores indre barn - SÅ bliver barnet (i form af følelserne) af og til som en vild tiger i bur der er sulten efter enten mad, opmærksomhed eller fordi den bliver bange!

Og dette lille forsømte barn fra barndommen som ikke altid fik den følelsesmæssige, kærlighedsmæssige og "tillids-mæssige" støtte og tiltro det længdes efter i barndommen, kommer på banen når du har for megen fart på. Når du ikke standser op og mærker efter. Når du ikke lytter til dig selv. Når du ikke overholder spisetiderne, pauserne eller sengetiden.

Jeg har bl.a. siddet i kørestol. Haft brækket, knust, revet af led OG har fået fjernet et led i højre arm. Håndleddet har været brækket 3 steder - alt imens den ene lange knogle er suset lidt ned i håndledet. Alle ryg og nakkehvirvler har været forskubbet hver sin vej, halebenet og skambenet brækket flere steder og flere led har været revet over i begge knæ.

Fordi jeg fik GENTAGNE gange (hehe griner kærligt) fik det ene nær-døden-vink-med-en-vognstang-remindere om for syv søren at sætte farten ned! Men jeg aaaanede sQi da ikke hvordan jeg skulle gøre det, når jeg ALTID havde kørt i dette tempo. Derfor kendte jeg ikke til andet hehe griner kærligt!

Så måske du kære du som læser pegede og pegede på bremsen - men jeg vidste ikke den var der og fortsatte bare i fuld fart hen over stepperne hehe griiiiner!

MEN jeg har ikke mange gener heraf i dag og mine smerter er væk også:
Og dette er fordi jeg ofte healer og behandler mig selv - som jeg også nævner i det nyhedsbrev fra forrige uge. Hvor jeg nævner at jeg går i intens "indre barn terapi" med mig selv!! For når jeg forløser de mindre rare følelser og smerter, - SÅ slipper de "tager i mine celler" og derved også de dybe muskler, sener, led, nervesystemet m.m. OG det er også derfor jeg har lavet min healende mindfulness CD du også får med i dette "Indre barn terapi forløb og kursus" -for at komme endnu længere ned i dig selv og få healet dine nervesystemer m.m. op.

"Sanne - du har ikke alle de indre diskussioner som os andre. Du forstår med det samme og forklarer ting så meget mere lige til i et rent sprog".....


Gå fra "ubevidst styring" og masser af selvsabotage TIL  -  et liv fyldt med glæde, overskud, RO og indre klarhed ♥

Fordi DU lærer at forstå dine følelser og bevæggrunde!!

Samtidig med at jeg lærer dig at forstå, håndtere og heale dit indre barn op ♥


Skal du med Kære kære du som læser? 

OG få med det samme tilsendt alle bonus-gaverne som f.eks. "healende mindfulness CD", "børn og voksen meditations CD", adgang til medlemskaber, onlinearkiver, healing, øvelser m.m.

Ring eller skriv hvis du har nogen spørgsmål på 22 41 11 55 (alle hverdage mellem 10-18) eller besvar denne mail her.

Kærlige knus og kram DIN ekspert i permanent fjernelse af selvsabotage-mønstre samt ekspert i indre-barn-healing og terapi ♥

Sanne Otilia


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)