Spar penge i dag OG bliv klogere på det som sker lige nu.


Der sker så mange ting i dette efterår. 

Jeg tænker at du godt kan mærke det Kære kære du som læser?

Stærke powerfulde fuld og nymåner samt måneformørkelse. Energiskifte og overgangsperioder. En lille solformørkelse den 3. november.

Sååå går det godt og pludselig bliver det træt og tungt. Sååå går det godt og pludselig er der ro! Intet sker og ubevidst panikker vi og går tilbage i "den gamle vante trædemølle". Vi kan være glade, overvældede af lykke og i ro, for det næste øjeblik at mærke frygt, -men også overkommelighedsfrygt. Frygt for det nye og ukendte .. hvordan skal det dog gå. Tør jeg. Kan jeg.

De energimæssige indstrømninger som kommer oppefra hver dag er enorme!

Vi skal overgive os, lade os "føre med" - turde tage livet ind og følge vores hjerter.

Disse skal og vil ind i vores kroppe og løfte os fysisk, psykisk og åndeligt - ooog det er ikke altid sjovt!

Mange har smerter, er stive, urolige, forvirrede, trætte og tunge. Andre kan slet ikke komme i gang -mens andre igen sidder helt fast. Andre klarer det super godt og pludselig så er det som om at de ryger tilbage. Selv udrens finder hele tiden sted af os alle pga de løft vi får/tvinges til hehe griner kærligt

Der sker såååå meget på alle planer.

Fordi Livet, Moder Jord, du og din krop, dit sind (egoet og intellektet) og din ånd (højere selv) og Altet -skal være "in sync" dvs. være i samklang.

Derfor er motion vigtigt for at øge vores indre vibration og frekvens og dermed sundhedstilstand.

Vi skal spise sundt, bør indtage kosttilskud, olier m.m og drikke meget vand -for også at øge vores vibration. Få gratis tips og info som kan booste dig her HER

Selv får jeg et tripple-foldigt boost hver dag indefra i form af www.radioni.dk frekvensbehandling. Dvs. healing over afstand, via mine bloddråber. Læs mere her. For knapt 300kr pr måned. Dette har været et af mine store "livs-reddere" de sidste 6 år!


Vi bør også huske at etablere jordforbindelse for at være robuste nok, sove godt og være i ro. Beskyttelse er også stærke pga de enormt stærke energier "mod ånder og spøgelser", mod andres udefrakommende energier m.m. Begge dele kan du lære mere når du køber min CD.

Det jeg selv gør for at "plane/lande" mig, er at balancere mig dagligt samt rense og heale mig bag mine øjne.

Det gør over 120 mennesker der har købt min "Healende Mindfulness Velvære & Balance CD" også. Nogen vælger at afspille den dagligt og andre gange gør det 2 gange dagligt, lige når de har købt den eller er lidt presset. Mens andre igen fortæller at når de bliver lidt tunge, så sætter den på/lytter til den via deres mobiltelefon.

Alle mærker at det bliver lettere at være dem. At de igen kan trække vejret. At de kommer i ro og ikke står så "åbne og sårbare".

Sååå jeg tænker -fordi der sker sååå meget lige nu, så får du lige en SÆRPRIS her i dagens anledning:


Køb og download (med det samme) din egen healende mindfulness CD for kun 400kr. Spar 150kr
Denne pris er til dig som modtager mit nyhedsbrev og tilbuddet slutter fredag den 1. november.

Køb den og hav den til evigt eje. Skuuuulle jeg en dag opgradere den til en ny og endnu bedre, sååå (hehe griner kærligt) får du den en del billegere end normalprisen! Klik HER for at få den til særpris.


Hvordan jeg blev fri for post traumatisk stress? 

Jeg udviklede mit eget antistress produkt!


Ja simpelthen Kære kære du som læser.. jeg ville ikke som lægerne sagde leve med dette for altid eller se mig selv som værende syg!

Selve ANTI-stress pakkken herunder består af den "Healende Mindfulness Velvære og Balance CD". 2 måneders adgang til min lille medlemsgruppe som får 30 mails i 30 dage (pris 50kr pr måned). Samtidig får du også flere smarte enkle teknikker til at gøre dig fri af stress.

En af de værktøjer du får tilsendt hedder 8-tals øvelsen. Den er super sjov! Man går og fremsiger samtidig nogen enkle sætninger og straks slutter ens indre, krop og knolden fred så du igen er tryg og afslappet. Den kan bruges på mange forskellige måder og ikke kun til at fjerne stress!

Tilbud på NEJ til stress - JA til indre ro og balance pakke

Normalt 999kr, spar 300kr frem til 15. november. Klik HER på blå tekst for at læse mere/købe den.Du kan også blive boostet og løftet hver morgen kl 06:00 duuut eller hvornår du nu vælger at stå op hehe ♥  Dette bliver du, ved at blive medlem i min klub "Autenticitet & Mindfulness Flow" hvor du også får tips, råd OG masser af info der giver dig stof til eftertanke.

Er du også særligt sensitiv Kære kære du som læser?

Stiller du store krav til dig selv? Ikke altid så god til andre mennesker og har det med at overloade hele dit indre fordi du viiiil gerne det hele?

Kig forbi min blog og se om det jeg skriver derinde, giver mening for dig ♥

Hjertelige knus og kram
Sanne


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)