Sidste dag i dag mandag, hvor du for hver session du booker (det kommende år) sparer minimum 1.800krVores indre kæmper lidt lidt, længdes efter dets ret til at eksistere. Både den maskuline og feminine del i os. Men begge hindrer de vores rene smukke hjerte i at kunne ånde fri.

Det maskuline "kamp-kriger" tema vi har gemt os bag hele livet niver og flår i hele brystet, nakke,skuldre, ryg m.m. (skaber en masse spændinger og låsninger samt trækker os skæve) idet vi helt skal have givet slip på dette, så hjertet helt kan folde sig ud.

Denne del i os holder kærligheden på afstand, - skubber kærligheden frem for an sig..

Vores alt for feminine "flugt-stakkels mig tema" med dets tristhed står også for skud og lukker vores krop .. Hindrer livet og kærligheden i at strømme ind og heale os op.

Så der foregår noget af en kamp i vores sensitive sårbare indre  -men hør mere herom når jeg en af dagene laver videoen "juli måneds intuitivt horoskop" ♥

Fremsiger du igen og igen disse ord i dit indre (evt flere gange daglig) vil disse kamptemaer mindskes:

"Jeg overgiver mig -jeg giver slip" ♥

Jeg syntes det er lidt hyggeligt - så lidt tid endnu tilbyder jeg de "kanaliserings-sessioner" som varer ½ time eller 45 min.

Hvor jeg åbner op for og connecter dig til dine slægtninge m.m. fra den anden side. Alt det jeg siger optager jeg undervejs og sender til dig via mail efterfølgende.


27/6-14 Kære Sanne  Mange mange taaaak for min "slut med selvsabotage session" i går. Jeg havde og har den største ro og lethed over mig - som du selv sagde har jeg smidt 60 kilo gammelt møg væk, tror nu nærmere det er 160 kilo :) 

Jeg har nu en meget tydelig fornemmelse af at alting falder på plads inde i mig - jeg er på rette vej... Tak for det. Et lille eksempel: for første gang nogensinde har jeg sagt nej til en fest. Det er som om at jeg mærker mig selv meget tydeligt og det er meget tydeligt hvad jeg har brug for....Ro....og ikke at skulle præstere....jeg vil nyde nu....

Jeg fik øvrigt jobbet;) det var vores dag som du sagde Sanne idet vi har fødselsdag en 9er dag...Jeg har og havde i går såååå mange spørgsmål jeg ikke fik stillet fordi tiden bare fløj, så jeg ser frem til min næste behandling hos dig engang til efteråret/vinter. Det var så opløftende at møde dig og mærke din oprigtighed....så fra hjertet Tak!!!

Kære Sanne - Tusind tak for en helt fantastisk ”’slut med selvsabotage session”. Der fik jeg mig virkelig en på opleveren.

Fra jeg satte mig til rette til jeg rejste mig igen, følte jeg mig virkelig tryg. Jeg kunne mærke, at jeg for første gang måske nogensinde sad overfor et andet menneske, der forstod mine tanker. Det var derfor fristende at dele en masse tanker med dig, men du fik mig på en sjov og kærlig måde tilbage på sporet.

Du kanaliserede meget præcist mine skyggesider, og det var tydeligt at mærke, hvor i kroppen de sad. Vi fik i fællesskab hevet dem frem i lyset og sat dem fri. Når jeg ind imellem forlod min krop og forsvandt op i mit sind, opfangede du det hurtigt, og hjalp mig nænsomt tilbage i min krop ved at stryge mig blidt på benene.

Kære Sanne. Du er mild og klar på samme tid. En for mig magisk kombination der åbner mit hjerte.

I dag mandag er sidste dag hvor en "SLUT med selvsabotage-session" via skype/tlf koster 1.699kr og 1.999kr hos mig/dig fysisk (ekstra hvis det skal være hos dig pga transport).

Du behøver ikke have pengene nu, - det ER jo ferie hehe griner kærligt ♥

For, ringer du i dag og booker din tid/de næste 3 eller evt en ny aura, så sparer du min. 1.800kr pr session!! Hele 2.000kr hvis booker din ny aura i dag.

Sessionerne skal bare afholdes/modtages inden for det næste år.


Sangerinden Julie Berthelsen har fået SLUT med selvsabotage-sessoner og er også medlem i klub "Fri AF Selvsabotage" og skriver:

Klubben giver mig værktøjer til at håndtere det jeg gennemgår og tak Sanne for mails hver morgen. Du gør virkelig en forskel for mig og lægger et stort arbejde i det du gør ved netop at dele dig selv med os lyttere/modtagere. Jeg værdsætter virkelig det du gør Sanne - for jeg kan mærke at du vil OS. Det du gør ER STORT! Så TAK  ♥

Læs flere beretninger fra Julie lige her


Malene Hjortflod.dk - Stresscoach & Mental Fitness fik en SLUT med selvsabotage-session  marts 2014 via tlf.
SIKKE EN GAVE det har været!!! Sessionen hos Sanne har gjort en stor forskel!! Jeg kunne allerede mærke de første forandringer mens vi var i gang. Både fysisk og mentalt er jeg kommet meget tættere på mig selv, og det giver ro. Flere af mine gamle tanker, som har spændt ben for mig, fylder mindre og mindre – og de tanker, som støtter og styrker mig, får nu langt mere plads. Sanne har en fantastisk indsigt og indføling, og tog fat lige dér, hvor det var allervigtigst for mig. Stort TAK !

Her ca 1 ½ måned efter tænker jeg stadig at det har været en kæmpe gave!! Der er kommet så meget mere flow til mig og mit liv,  jeg kan endnu bedre mærke mig selv. Er blevet mentalt styrket idet de gamle selvsabotage-temaer nu er væk

OG mit klarsyn - wauuu det er så stærkt og powerfuldt. Jeg glæder mig til den næste session nu hvor alt har bundfældet sig, for via den næste session at få det tiltrængte løft min krop har brug for og længdes efter.

Bare det at lytte til din "healende CD" Sanne gør en forskel - TAK ♥Sussanne Wexø, Coach, forfatter m.m. fik en "Slut med Selvsabotage-session"
Sessionen med Sanne har gjort en stor forskel – jeg kunne allerede mærke de første forandringer mens vi var i gang.

Både fysisk og mentalt er jeg kommet meget tættere på mig selv, og det giver ro. Flere af mine gamle tanker, som har spændt ben for mig, fylder mindre og mindre – og de tanker, som støtter og styrker mig, får nu langt mere plads. Sanne har en fantastisk indsigt og indføling, og tog fat lige dér, hvor det var allervigtigst for mig. Stor TAK ! Jeg ved ikke, om jeg har fået det hele med – men ellers sig til, hvis der er noget jeg har sagt, som jeg ikke har fået skrevet ned her.ør – mit besøg havde jeg ingen ide om hvem eller hvad Sanne var, men noget Den Under – mit besøg blev jeg mødt af en varme, naturlighed og kærlighed, der fik mig til at føle mig tryg og favnet.

-Ikke mindst forstået uden for mange ord og lange beskrivelser. Efter – ja, jeg kan bedst forklare det som “udrensning” – både psykisk og fysisk.

Efterfølgende har jeg tabt mig, uden at fokusere på det. Jeg fik en voldsom menstruation, hvilket har virket stærkt hormonelt. – helt sikker udrensende og derfor godt!

Mentalt har jeg sluppet begrænsninger og står stærkt fast i mig selv. Jeg føler en kontakt til mig selv -og en sikkerhed der er forbundet igennem balancen mellem de feminine og maskuline aspekter af mig. Jeg kan på det varmeste anbefale et møde med denne skønne gudinde. Hun er unik og anderledes en hvad jeg ellers har prøvet. -Og dette er ment med et positivt glimt i øjet og smil i hjertet!

I kærlighed og taknemlighed Sussanne Wexø KarmaConsult


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)