Få åbnet dit hjerte, trænger du til et boost OG om NY AURA.


Kære kære du som læser

Hvis du taster dit fornavn ind her i zenbilling - øverst til højre under min konto, SÅÅÅ kan jeg få æren af at kalde dig ved navn når jeg skriver til dig, blot til info :)

Jeg kan kalde dig LIGE hvad du ønsker hehe!

Et medlem i klub "Autencitet & Mindfulness i hverdagen" (30 mails i 30 dage for 50kr) skriver:

Tak for dejlig morgenlæsning Sanne  :-)
Den anden dag ville jeg have mailet dig, at du ikke behøver at sende budskaber hver dag, det vil være fint med 2-3 gange om ugen - og det mener jeg stadig - meeen nu har jeg jo så vænnet mig til at læse dine vise ord her om morgenen til min lækre morgenmad og det er jo en skøn start på dagen :-))))


Dagens overskrifter:

 • En intuitiv her og nu, dette sker.
  Læs længere nede. Der står noget 2 steder .

 • INFO - Har du fået en Auratransformation hos mig er du VELKOMMEN til en Krystal-auraopgradering!
  Også selv om du ikke er selvstændig! Det betyder at du kan få opgraderet din aura så du står "SNORE LIGE" her i nuet og det bliver lettere at være dig, læs mere HER


 • INFO - Grupper til dig som HAR fået en Krystal/Guld aura - en sjællands og en jyllandsgruppe.
  HAR du fået en ny Krystal/Guld-aura hos mig (ja guld for den gyldne tids energi som er omkring os alle hele tiden) så har jeg lavet 2 grupper så du kan møde andre "ligesindede" ude in real life. Skriv og jeg guider dig videre, for den gamle gruppe "jeg har den nye aura" - den lukkes.


 • Sommer-mindfulness pakken som jeg har lavet kan ALLE få del i!
  Og ikke kun selvstændige! Det er en pakke hvor du sparer over 1500kr og den indeholder:

  • 1 clairvoyance/afbalancerings-regressionsterapi session via tlf/Skype
  • Min nye healende mindfulness CD (en særlig en til dig med den nye aura og 10 numre i alt)
  • 2 måneders medlemskab i Klub Mindfulness Flow og samtidig får du også 30 mails i 30 dage da du også bliver medlem i "autencitet og mindfulness i hverdagen".
  • OG OG så kan du de næste 2 måneder efter dit køb sende mig 4 emails med fx spørgsmål eller bede om hjælp.


Intuitivt lige her og nu- og derfor de billeder som er sat ind her i dag:
Der er noget i os som vokser op. Vi indser OG gør os frie. Vi gør plads til at vi selv kan spille hovedrollen i vores eget liv. Vi skal mere end nogensinde til at følge vores hjertes længsler, frem for være en del af egoets ubevidste kamp og magt!

Vi gøres klar til at være flyvefærdige og aldrig som nogensinde før står alle porte, dimensioner ja aller muligheder åbne!

Det er blot at vælge! Og det indebærer også at vælge fra og turde sige fra. Og sige JA til os selv. Når vi på et dybt ubevidst plan føres hen af en ukendt vej, som du og jeg gør,- (jeg har dog en retning på idet jeg har sat mig mål) så jeg ikke bare kastes omkring som en båd uden årer på et stort hav) - sååå kommer frygt også op til overfladen!!

For ellers hæmmer frygten fremdriften fremover på det store ukendte ocean/farvand, vi alle begiver os ud på i denne tid.

Samtidig kan der også være utryghed, frygten for det nye og ukendte. Samt tristhed. Men tristhed er ikke over at være hvor vi er, -men over at slippe det velkendte og trygge. Over det som ikke gik ...ooog måske over det som ikke er endnu.

Men det er blot en luftboble fra fortiden som kommer nede fra vandets dyb og skal op og slippe OG bør erkendes er der. Som intet har med nuet at gøre.

For det nye og dejlige kommer først til os, når vi ser alle de gule smukke solsikker på marken (i form af muligheder, det gode og dejlige i vores liv) og ikke kun lægger mærke til den røde i form af de følelser jeg lige beskrev herover.

Vil du have en mere nøje beskrivelse/kanalisering af det som foregår OG værktøjerne til at håndtere dette,  så bliv medlem i
Klub Mindfulness Flow så slipper du for at falde ned i nogen OORdentlige huller, for jeg holder dig op to date med hvad der sker og lærer dig at heale dig selv, rense og booste dig, din krop, parforholdet, situationer, boligen, økonomien m.m.!


Trænger du til små kærlige boost og healing hver super tidlig morgen? (jeg healer med mit skrevne sprog og løfter også) så
bliv medlem i "Autencitet & Mindfulness i hverdagen" (30 mails i 30 dage for 50kr).


Et mandligt medlem i Klub Mindfulness Flow skriver:
Hej Sanne. Det kan godt være du syntes kanaliseringen fra i går er lang, men Hold K... hvor er det godt skrevet og SÅ rigtigt, det summer helt i min krop, jeg har fantastisk jordforbindelse, og vækster i øjeblikket, fedt fedt!!
Stiller tit mig selv spørgsmålet: hvordan har du det "xx", og sikke en følelse, tror aldrig rigtig jeg har stillet mig selv dette spørgsmål, skøn fornemmelse :-) Det har du lært mig Sanne!

I går burde jeg slå græsplænen, men lod vær for jeg havde ikke lyst, fed fornemmelse.Blev spurgt om jeg ville med på golfbanen i dag, men har ikke lyst, så sagde nej :-) (normalt ville jeg sige ja for min vens skyld) . Nu går jeg på ferie, og vil bruge tiden på min familie og mig, MEST MIG :-)


En har købt den healende mindfulness cd til sommerpris:
"Jeg vil godt rose din cd for virke rigtig godt! For at skabe noget hvor vibrationen sker i en med det samme!For dine ord er spot on.. Ærligt- med seriøs kærlig respekt går også i hjertet..

Du skal vide at du fascinerer du mig, har tillid t dig, der hvor jeg er :)) du er så dejlig en original, så autentisk, skør på en fed måde he he .. Så let er du. Din måde at tale, være i nuet,  uden det opsat og perfekt..!

Du gør mig SÅ nysgerrig. Jeg oplever det SÅ kærligt - respektfuldt hvad Du formulerede Idag inde i din klub "AUTENCITET OG MINDFULNESS HVERDAGEN" (50kr pr md) - At du respekterer de usynlige grænser fremfor køre ind over dem! Ser HELHEDEN.

Har lavet din cd dagligt og vil lytte til dine seminarer (forstå din indre selvsabotør pris 75kr) og vil lave din coretræning (som jeg anbefaler og viser i en video i KLUB MINDULNESS FLOW).

Alene dine øjne Sanne, viser du ikke bare er menneske :)


Liiige en intuitiv update til:
Det er en fantastisk berigende og dejlig tid, fyldt med kærlighed og støtte fra den anden side og vi møder nye skønne dejlige mennesker som "matcher" den vi er i dag.

Men tiden kan også være barsk og konfronterende tid lige nu hvor det vi troede skulle være ikke vil være længere. Ting og mennesker falder fra vores liv. Vi siger fra, viser hvor skabet skal stå og lukker døre bag os. Vi gør os frie.

Og det gør vi især fordi vi lærer, vi forstår, vi indser OG erkender at vi fortjener bedre. Vi lærer at vi ikke skal være som forventet MEN være den i er i vores hjerter ♥

Vores jordiske/blod familie er dem vi lærer af og ikke behøver være forbundet til hvad angår kærlighed fordi vi ikke er på samme frekvens.

Åbner i vores øjne ud over den smukke solsikke mark og ser bort fra den røde-blomst, - at være måske det sorte får fordi vi er anderledes og ikke passer ind, SÅ er vi i familie med hinanden på enten et sjæle eller åndsmæssigt plan.

Og vores soulsøstre og soulbrødre føres vi sammen med, når vi indser OG i indre stilhed tør stå ved den vi er, - et spirituelt Guddommeligt væsen.

Vores åndelige familie er uendelig stor og nogen møder vi for en kort tid for at lære noget af, - andre har vi i vores liv for evigt ♥


Det ægte består, resten forgår, -citat SanneOtilia år 2010 ♥


Alle har vi en hær af engle, guider, forfædre og mestre omkring os, så vi er ALDRIG alene, selv om det kan syntes sådan på det fysiske jordiske plan. De er der for at være der for os, støtte op omkring os og hjælpe os og det kan de endnu bedre når vi erkender de er der, værdsætter dette OG tør bede dem om hjælp ♥

Med ønsket om en dejlig ny forestående uge Kære kære du som læser

Hjertelige hilsner

Sanne


Se alle mine online-produkter og medlemsgrupper her http://SannePhilipson.zenbilling.com

©Copyright 2013 Sanne Otilia Philipson, mine billeder og min tekst, mine øvelser kun delt med dig ♥


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)