25. juli feminin/maskulin - sjælen/ånden OG intuitiv update.Kære kære du som læser

Sååå er jeg landet efter min skønne rejse til Sardinien :)

Det var godt nok en dejlig tur, men også utroligt lærerig!

For der sker meget i denne tid, - men læs mere om det længere nede. Dagens overskrifter er:


 • 6 dage tilbage hvori du kan købe DIT UNIKKE LIVSHOROSKOP og så endda til særlig sommerpris!

  Jeg sælger det ikke længere fordi jeg kun tilbyder karriererådgivning og behandling til dig som er selvstændig og brænder for at gøre en forskel for andre, - eller gerne vil derhen. Og så matcher den tid jeg bruger på det (fordi det er ret så hyggeligt) - ikke den pris det koster. Derfor vil jeg fremover kun lave karriere-livshoroskoper.

 • Feminin og maskulin, sjælen kontra ånden!

  Jeg fik en mail i dag, hvor der blev spurgt til det med feminin og maskulin, som jeg har nævnt i min klub "Autencitet & MIndfulness i hverdagen" som er 30 mails i 30 dage for kun 50kr.

  Disse mails fyldt med Mindfulness tips og info,  øvelser til at booste dig samt selvindsigts-boosters og erkendelser - ja som gør dig rigere OG klogere på dig selv ♥ Medlemmerne får disse mails hver morgen, super tidligt hehe! Fx skrev et skønt medlem:

  En skriver
  "
  Tak for din dejlige input hver morgen, glæder mig til det hver dag."

  En anden skriver
  "tak for dejlig morgenlæsning Sanne :)

  Den anden dag ville jeg have mailet dig, at du ikke behøver at sende budskaber hver dag, det vil være fint med 2-3 gange om ugen - og det mener jeg stadig - meeen nu har jeg jo så vænnet mig til at læse dine vise ord her om morgenen til min lækre morgenmad og det er jo en skøn start på dagen :-))))"


 • Billedet med mine fine pink kawasakisko? hehe!
  1 kan ikke lide sand mellem fusserne! 2 sandet mega-brændte og var ikke til at gå på! 3 man binder megen væske i en sådan varme og for at undgå dette og smerter, -pga skævheder/méngrader så havde jeg mine Nikken magnetsåler i skoen!

  Disse såler har også infrarød-struktur i,- ud over magneterne. Derfor fjerner de tungmetaller, affaldsstoffer, - jord og vandstråler - fremmer blodcirkulationen og mindsker derved uro i ben, væske, smerter, stiv og ømhed OG sørger for altid varme fødder og FED Skøn grounding/jordforbindelse!


Mailen vedr det feminine og maskuline:

Mailen lyder:

Hej Sanne
Tak for dine vise ord :-)
Jeg skriver til dig, fordi jeg ikke forstår, hvad du mener med den sidste sætning, at "vi kvinder ikke bør vende vores indre udaf for så skræmmer vi"

Jeg tænker, at vi jo netop ER både vores indre og ydre, så hvorfor må vi ikke vise vores indre?

Så skjuler vi jo hvem vi er? Og vores indre( styrke og maskulinitet) er jo for mange kvinder deres skyggeside, så for mig virker det ikke rigtigt at skulle skjule det. Og hvis andre bliver skræmt af os, er det vel deres ansvar?

Det er vel mit ansvar at leve i overensstemmelse med min sjæl? Jeg tænker, at udfordringen bliver at finde balancen mellem ens indre og ydre kvaliteter, men ikke skjule eller nedtrykke nogen af dem. De er der jo, og vil "banke på" indtil de bliver lukket ind og set :-)

Måske har jeg helt misforstået, hvad du mener med den sætning.

Mit svar på dette er:

Kvindens indre er stærkt og maskulint og hendes ydre er/bør være feminint, blidt, mildt og omfavnende.

Mandens indre skal være mild, blidt og varmt/feminint -men hans ydre stærkt, (dvs. maskulint og muskuløs) -vedholdende, stå ved sig selv, være handlekraftig og stå ved sig selv.

Kvinders indre maskuline kerne -den skal blive derinde. Vores maskuline jeg skal ikke vendes udaf.
Mange kvinder gør dette - fordi de er frygter den feminine blide sårbare del i dem!

Mange mænd frygter den stærke maskuline del i dem og vender deres feminine jeg udaf og er ja rene feminine, overfølsomme, nærtagne, taler og taler - saaanser og sanser hehe :)

Ift. kvinder - vi bør være feminin, mild og blid udadtil  - ikke stærke, powerfulde, skrappe, grænsesættende, handlekraftige eller store i munden. FOR så skræmmer vi.

ER vi maskuline, stærke OG powerfulde udad til, er det blot en facade for at overleve fordi vi ubevidst er bange for at være i vores milde blide kerne. OG så er det at vi skræmmer, - fordi vi ER stærkere end mændene. Mænd kan ikke være mænd, -når kvinder er maskuline. Så forskubbes balancen.

Vi kvinder er aaaaller mest smukke og strååååler når vi er og tør være i vores milde blide væren, - dvs. i vores sårbarhed :)

Den der taaaaler og taler og er PÅ (dvs. maskulin) skræmmer andre.

Den der er i ro og i et med sig selv er tiltrækkende på andre og andre drages af dem. Men den der er PÅ - skubber væk, - selv om det ikke er ønsket.

Egoet og sjælen er et og samme!
Denne vil vise sig! Den vil ses og høres! Den vil føre sig frem! Sjælen er vores lærende del! Den bærer de "ufærdiggjorte lektier" fra tidligere liv, -som bl.a er de skyggesider vi har med os og som også er dem som er i vores forældre. 

Selv samme er i vores børn/partner, venner/veninder, kollegaer, søskende osv. De har de skyggesider som vi skal lære af -idet vi selv bærer dem.

Så hav svært ved at håndtere andre/dine børn OG du har peger på egne skyggesider!

Ånden i os, er vores højere selv, den rene smukke Sande Kerne i os som bare er!
Er i et med alt, i ro og ved ting! Sjælen vil gøre alt for  at hæmmme denne, for sjælen (egoet) vil blive hvor den altid har været!

Men ift. skyggesider - mine er mine! Dine er dine! Og de skal blive på hver vores banehalvdel! Ikke gå ud over andre, - ved at påpege andres fejl og mangler og være efter dem, fordi vi knapt kan være i os selv!

Den som har brug for virkelig at vise hvem de er, - er oftest den som ikke har fået lov til at være den de var som barn. Så de kompenserer herfor her i nuet,- ved at fylde meget, tale meget og være meget på! Som for at kræve sin ret! Men dette er ikke den voksne del i os der har det sådan,- det er vores indre lille forsømte barn,- ja også igen kaldet egoet.

Bliv klogere på dig selv og aaaalle dine selvsabotage-mønstre og ubevidste handlinger, - lyt til den 74 minutter lange "Forstå din indre selvsabotør" lydfil - for kun 100kr,  køb den HER Under dette event fra den 3. juli blev der stillet ca 25 spørgsmål vedr. "daglig-dags selvsabotagemønstre" som jeg havde fået tilsendt eller fik stillet under selve eventet. FLERE er vendt tilbage med et stooort taknemmeligt - TAK, idet de har fået en større erkendelse af hvad der lægger bag deres ubevidste adfærdsmønstre.


Hvad der sker lige nu intuitivt:
At lande i os selv. Timeglasset vendes. Ting vendes på hovedet. At se ting i nyt perspektiv OG at indse at ikke alt og alle er længere som de var engang. At noget/nogen skal væk. Alt har en begyndelse - og når en ny begyndelse kommer til,- vil noget have en afslutning. Når solen stiger op - forsvinder mørket. OG denne balance forskubbes lige nu, især med det tunge højtryk og regnen som lige skal være med til at fuldføre det energiskifte som finder sted lige nu,- ifm. fuldmånen her den 22. juli.

Det er tiden til at hejse nye sejl, - idet de gamle er "udvandet". At stige til havs og påbegynde en ny rejse - men lige nu skal vi lige ned i de ubevidste gemmere og rense ud, - dvs. vaske dækket rent, så vi "står stærkere" til den forestående rejse.

Dette betyder at gamle handlemønstre er fremme til overfladen og titte - men vi behøver ikke identificere os med dem! Blot konstatere at de er der OG lade dem være! Uden at gå ind i dem ♥

Grounding/jordforbindelse er essentielt lige nu. At stå ved sig selv. At være tro ved os selv. Der er ikke så megen energi at gøre godt med - fordi fokus er på at værne om os selv. Bygge os selv op,- netop det at "klargøre vores sejlskib til den forestående rejse"- og sejlskibet er dig og mig ♥Med ønsket om en dejlig skøn forestående weekend,

Kærlige knus og hilsner
Sanne


Copyright© 2013 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved.Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)