30/5 Frygt for forandring og følelsen af at være værdiløs..SIDSTE UDKALD mandag kl 10 for at få rabat på "SLUT med Selvsabotage-sessioner", før priserne sættes op til det dobbelte 1. juli 2014!!

Hvorefter  jeg vælger KUN at behandle særligt sensitive nuværende eller kommende solo-selvstændige.


Nåede du at slappe af og være god ved dig i går på Kristi Himmelfartsdag Kære kære du som læser? Det håber jeg du havde ♥

Tiden lige nu er nemlig lidt hektisk energimæssigt og intuitivt med masser af "energi-aktivitet", samtidig med at det var nymåne onsdag som sætter gang i en lille udrensningsproces.

Denne mail er her kl 06 sendt til medlemmerne i  "SLUT med Selvsabotage":

Husker du at jeg i nyhedsbrevet sidste uge nævnte at vi er bange for at miste den vi er og det vi har netop nu, mere end ellers?

Jeg spørger dig kære du som læser, fordi det er interessant det med at vi er så gode til at være som forventet og passe ind, - og når vi så skal bryde ud af dette mønster og være den vi er i hjertet, så aaner vi ikke altid hvordan!! Da er det netop som om at noget i os "fryser" og får os til at stå stille. Angst, mindreværd og frygt kan sætte ind.

Vi vil gerne forny os, prøve noget nyt og følge hjertet og intuitionen, men vi ved ikke altid hvordan.

Vi ved oftest godt hvad der gavner os, men formår ikke at handle herpå.

For at være som den vi reelt ser er i hjertet, dette kræver virkelig fokus. Vedholdenhed. Styrke og mod.

At være den vi er i hjertet, er ikke en "rolle" vi kender såååå meget til, og derfor kan vi blive bange, usikre og urolige når vi står over for noget nyt.

Fordi vi oftest er meget bedre til at være "i den forventede og tillærte rolle".....

Og samtidig er der en del i os som lider i indre stilhed og længdes efter at komme på banen, nemlig den vi er i hjertet ♥


Som jeg også talte med en skøn klient om, her i løbet af ugen:

Det letteste er at være som forventet, samtidig med at denne rolle hænger os langt ud af halsen.

Og selv om det hænger os langt ud af halsen f.eks at give ALT for meget, - så kan vi ikke ændre på dette mønster.

Ja altså før vi ved hvilken frygt der får os til at sidde fast i dette mønster..

OG det jeg så opdagede i denne skønne kvinde var både frygten for om der er nok (den jeg selv smed ud i marts måned hos mig selv). Som oftest kommer fra barndommen hvor vi ikke fik den kærlighed og anerkendelse vi har længdes efter,- SOM mange af os kompenserer for, ved at give for meget til andre. Mens andre "udlever" dette tema ved at være ekstra krævende ift. opmærksomhed, komplimenter m.m. Balancen mangler, så at sige ♥

Og samtidig under denne samtale opdager jeg et andet tema i min klient, SOM er det samme tema der driller mig liiiidt lige nu:

Frygt for forandring ♥


Som ikke er ift. at forny f.eks vores virksomhed, være der for andre eller gøre nye ting NEJ mere ift. at sidde fast i nogen for os, trygge (træge) usunde mønstre.

Fordi vi oftest har fundet (falsk) tryghed i noget som er utrygt at gøre og "være i" så at sige.

Usunde fordi vi fastholdes i nogen mønstre som ikke gavner den vi er i hjertet.

Mønstre der fraholder os fra at udvikle os som mennesker.

Kender du og jeg kære du som læser kun til en utryg barndom med f.eks. skæld ud, diskussioner eller en form for "konstant overvågning/bevågenhed" fordi en af vores forældre var syge, misbrugere, alkoholikere eller psykisk ustabile, - så vil det at besøge et trygt, roligt og kærligt hjem, for os være utrygt:

Fordi vi har "fundet tryghed i det utrygge". Vi har så at sige lært at overleve i høj bølgegang hehe griner kærligt..


Fjernelse af de gamle sjælefragmenter der fastholder dig i forkerte mønstre:
Min klienter i denne uge har permanent bl.a. fået fjernet frygt (frygt for at være god nok, frygt for at fejle, frygt for om der er nok, frygt for livet, frygt for at være den vi er (spirituelle guddommelige væsner (som vi har været uønsket som i århundreder)) samt frygt for at leve det liv vi endelig kan), afmagt, skam/skyld, opgivenhed, skuffelse, modvilje, skepsis, tvivl, tristhed, selvhad, følelsen af nyttesløshed samt følelsen af værdiløshed.

Især følelsen af  værdiløshed har været lidt fremme på det sidste. Fordi vi gennem mange mange liv har lært at den spirituelle Guddommelige del i os er intet værd. Denne del i os har vi hørt igen er "unormal, uholdbar, beskidt, mærkelig m.m".

Så er det klart at jeg selv ikke selv tidligere turde stå ved min sårbarhed og det at være spirituel,- og måske du også kender det kære du som læser?

At være bange for at være DIG? Stå ved den du er i dit hjerte?

Men jeg hjælper dig gerne med at fjerne al denne frygt, så du netop kan "folde dine vinger ud", det skal være mig en ære ♥

Sessioner hos mig:
Jeg fjerner permanent mellem 3-6 selvsabotage-temaer pr session. Og hvilke der skal væk, - det skal du ikke tænke på, - jeg opdager nemlig selv hvilke der lægger i dine celler og fylder aller mest -hehe griner hjerteligt ♥

Og når disse er væk, kan jeg sammen med klienten downloade og hente deres Sande "Saft og Kraft" (åndskraft og åndskapacitet) hjem:
Dvs. de gamle sjælefragmenter (de var færdige med) er i stedet er blevet erstattet af bl.a. indre frihed, livsglæde, kærlighed, mod, ro, selv accept mens nogen integrerede følelsen af "befrielse", følelsen af hjem og samhørighed med dem selv.

Er du også træt af at sidde fast og gå i cirkler kære du som læser?

Ked af at enten at være alt for meget på, for dernæst på andre områder at være alt "for lidt" bl.a. reserveret, sky og bange?

Kan du mærke at noget i dig lider i indre stilhed og længdes efter at blive sat fri?

Kunne tænke dig at blive mange mange følelsesmæssige kilo lettere OG fri af de "gamle tunge forkerte" handlemønstre?

Er du SÅÅÅ klar på at få fjernet alle de gamle forkerte overbevisninger OG få handlet på det du længdes efter og brænder for?

Så du netop ikke glemmer dig selv når du er der for andre?

FOR det ER dejligt at være der for andre, det kender jeg i den grad til hehe griner kærligt, -men det er ikke såå hensigtsmæssigt hvis vi selv brænder ud undervejs hehe griner kærligt ♥

Du sparer frem til på mandag 474kr. (via tlf/skype). Jeg har et 2 tider tilbage onsdag den 4. juni.

Og 499kr hvis det skal være fysisk hos mig inde i min klinik i Kbh v/Nørreport. Jeg har 2 tider tilbage torsdag den 5. juni fra kl 11.

Læs mere om en "SLUT med selvsabotage- session" ved at klikke på blå tekst. Jeg garanterer at denne vil gøre en forskel for dig, for jeg giver dig også næsten alle mine online-produkter med "oven i" så du ikke falder tilbage i gamle mønstre. Du får bl.a min store healende mindfulness cd, børne & voksen meditations cd m.m.

PLUS du har mig som din online-intuitive mentor i en hel måned  som medlem i klub "Fri af Selvsabotage" (2 hvis du spørger pænt hehe griner kærligt) til en værdi af over 4.000kr pr måned, fordi jeg coacher, healer og løfter dig 1-2 x ugentlig via lydfiler jeg sender til din mobiltelefon!

Du kan også klikke her og gå direkte til betaling:Klub "SLUT med selvsabotage" er medlemskabet som koster 65kr for mails på alle hverdage i 30 dage. Mails der healer dig, gør dig klogere på dig, den du er og hvad der lægger bag din selvsabotage. Netop sidst nævnte frigør energi som fører til øget livsglæde, -fordi du pludselig forstår hvorfor du og ting i dit liv er som det er ♥ 

                                                                                                                 


Gooood weekend til dig Kære kære du som læser ♥

Og tak fordi jeg må dele mine tanker og oplevelser med DIG ♥

Sanne Otilia

Copyright© 2014 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved ♥ Det betyder at det er mit jeg deler med dig og dette må ikke deles/læres videre.


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)