24/10 - Tror vi ikke på det, SÅ sker det heller ikke..


Kl 06:00 blev denne mail sendt til klub "SLUT med Selvsabotage":

Altså altså - hehe griner kærligt..

Vi kan ikke komme på toilettet, hvis vi har spændt ballerne sammen, rigtigt? (hehe jeg griner stadig, for det er jo billeder fra den anden side jeg får vist - som jeg kanaliserer)..

Vi kan ikke gå ind af den dør, vi ikke har åbnet først.

Vi kan ikke sige et, -gøre det modsatte og så forvente at det vi siger - er det som sker. Når vi netop gjorde det modsatte.

Det er derfor det er så vigtigt at blive mere OBS på os selv.

At høre hvad andre siger, -når kommunikationen evt skrider. Ja eller når dine børn siger noget til dig. For der er altid et gran sandhed i det der bliver sagt.

Når dit barn f.eks. siger "du stoler ikke på mig" - så giver barnet dig også den gave at det siger "du stoler ikke på dig selv, når du ikke stoler på mig"..

En skøn veninde sagde "Sarah levede ikke op til det aftalte i dag"... Jeg svarede - "så hvor lever du ikke op til dig selv og dine egne "indre aftaler". Hun fortsatte "Hans h er tung i rumpen og holder ikke sine aftaler". Jeg gentog spørgsmålet og hun svarede "jamen Birgitte overholder heller ikke sine aftaler". Igen gentog jeg spørgsmålet og tilføjede "for de viser dig - at du ikke overholder dine egne aftaler du indgår med dig selv".

Energimæssigt er dette oppe at vende i denne tid. Andre viser os, hvor vi selv lige skal "rette op".

Jeg tiltrækker nogen som vakler lidt i det, fordi jeg selv er ved at rette mig op igen, så at sige. Efter det her med at jeg ikke skal til Norge. Haaaaha og allerede nu søger bolig herhjemme sQu altså- griner kærligt!! (fik lige en erkendelse der hehe) Frem for lige at blive hvor jeg er, for en tid!

Såååå kære kære du som læser- er du et sted i tankerne men et andet sted i hjertet?

Vil du noget -mens selvsabotøren i din  mave slår på sin frygt-jungle-tromme?

Har du sendt nogen dejlige ønsker og drømme ud -men har glemt at give slip eller fjerne noget gammelt- så nyt kan komme til?

Forventer du mirakler -uden at have åbnet dit sind og hjertet herfor?

Vil du gerne tabe dig - men gør intet herfor?

Vil du gerne tjene flere penge -men uden at du tager initiativ?

Universet belønner initiativ!

De siger "JAAAA det må du gerne få, men hvad vil du gøre herfor".....og afventer dit 1. skridt.. Bare et skridt eller et par små ting du vil gøre..Ikke nødvendigvis noget stort.

De belønner ikke "jeg vil have - og så sætter du dig og venter".

Min veninde vil have en investor.. Så svarede jeg "jamen så giver du ham magten, for det tager jo den tid, han vælger det skal. Det du bør gøre er, - at tage magten og udvise initiativ mhp at tjene nogen penge, så du ikke nødvendigvis skal vente 3 måneder på investoren. SÅ hvad kan du gøre netop nu for, - at tjene penge NU?"

Og hvad skal du gøre netop nu kære kære du som læser- for at du får åbnet op for det du velfortjent har kaldt på?

Du er altid velkommen til at  sende et par ord omkring de her daglige mails - det værdsætter jeg og det får mig til at smile op til begge ører ♥

  • Hvem har magten over dit liv - og sådan bliver du dine afhængigheder og vaner kvit -  • Få flere healende morgen inspirations-mails som denne herover  for 65kr for 30 dages medlemskab. Mails der giver mere energi, bedre humør og større overskud, fordi jeg bevidstgør dig omkring din selvsabotage.

    Læs mere her eller klik herunder og bliv medlem:
  • 1. november stopper jeg med at udbyde kanaliserings-sessioner til ALLE-

Dejlig fredag og magisk weekend til dig - kærligst

Sanne

Copyright© 2014 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved  - intet må deles videre andet end billedet herover ♥

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)