Kom på forkant med hvad der er der sker omkring dig...Det var fuldmåne søndag og der er også stærk blæst i disse dage.

Så er der ikke noget at sige til at vi bliver overvældet af gammel frygt som blæsten lige skal ruskes op i samt gammel tristhed og opgivenhed. FOR at det netop lige skal ses på og dernæst vil det forsvinde.

Sådan er det af og til,- så kommer der "ukrudt op til overfladen" som lige skal fjernes lige så stille ved at være OBS på det. Dvs at konstatere at det er der OG så give slip.Men at ignorere ukrudt eller følelser- det nytter intet hehe griner kærligt.. For væk af sig selv går det ikke.

Det er gammelt psykisk møg som skal "ruskes op i" som når marken skal gøres ren, før den skal såes til med ny korn-sæd.

Det vi netop alle skal give slip på nu, det er "hængen fast i" gamle trygge mønstre. Det at falde i, så at sige.

Som f.eks. det at overpræstere, overlevere og ville alt andet end os selv. At undlade at motionere, gå ture eller gøre det vi ved vi bør.

At sige et ift. at love os selv træning, gåture, spise sundt m.m. OG så ikke gøre det.

For når vi ikke "lever op til" de aftaler vi indgå med os selv, fordi vi godt kan mærke at vi har brug for ekstra fokus på søvn, motion, kost m.m SÅ lukker vores krop simpelthen i! Den lukker i for energi-tilførslen så vi bliver trætte, tunge og ugidelige.

Og samtidig bliver vores indre følelsesmæssige jeg i form af det indre barn trist og føler sig overset. Bliver opgivende.

Og dette gør vores indre "Sande Kilde.... Vores indre Gudinde.. Vores indre Kristus.. Vores indre Kraft og Power" eller hvad du kære du som læser vælger at kalde dit højere selv- også! Bliver trist, føler sig overset og føler sig magtesløs. Fordi vi overser os selv. Fordi vi svigter os selv. Går på kompromis.

Det jeg har opfanget der lægger dybt dybt nede i vores celler og ulmer er frygten for at miste...det vi har.. det trygge gamle (tunge) som vi godt ved vi bør slippe....men alligevel klynger vi os til det.. og bag ved dette tema lægger også frygt for at miste os selv..

Som når du og jeg skal flytte i morgen og ser frem til det, - stadig er noget i os triste over at skulle forlade det "gamle og trygge" - selv om vi lææængdes efter det nye!

Jeg er selv kommet ind i en super god stime med boksning som noget nyt for første gang i 10 år men ikke EN ENESTE gang kom jeg i sted i sidste uge/weekenden desværre og derfor ryger min indre vibration og energi ned igen. Som om at mit indre jeg tror jeg har givet op.. Jeg cyklede og løb- men jeg havde jo lovet mit indre at gå til noget socialt og kontinuerligt OG at komme mere ud. Så det bliver trist og går i "hvad med mig mode" og vil have mere at spise hehe griner kærligt...sQu da altså!

Mærkeligt ikke - den tvetydighed vi altid har i  os. Kampen mellem det gode og mindre gode. Kampen mellem englemennesket og krystalmennesket i os samt mellem det nye og gamle. Hør mere om dette i den lyd-kanalisering jeg sendte ud i fredags eller i den jeg indtaler om få minutter til medlemmerne i klub "Fri AF Selvsabotage". Bliv medlem lige HER


Sangerinden Julie Berthelsen fik en "SLUT med selvsabotage session" og er også medlem i klub "Fri AF Selvsabotage":


"Jeg lever af at give,- det var på tide jeg fandt balancen for ikke at knække på et tidspunkt.

Vi har alle brug for hjælp eller et skub indimellem,- og hos Sanne kan du få det".

"Min behandling hos Sanne var ganske speciel. Jeg har altid haft en vågent øje for det alternative men ikke rigtig "dyrket" det, andet end det der kunne komme fra naturen af mad, produkter og medicin. Jeg har dog altid vidst at der er mere mellem himmel og jord. At vi har noget i os allesammen som er vores, men også noget i os som er fra fortid, forfædre og fra livet.

Min intuition har altid været stærk, og jeg har aldrig været alene. Jeg har lært meget gennem tiden, at man ofte skal igennem noget for at komme over på den anden side og se hvad man gjorde rigtigt og forkert, og hvilken beslutning der var god for een og hvilken een der ikke var. Og jo mere opmærksom jeg bliver på dette, jo nemmere er det at tage beslutninger eller følge hjertet. Det vil dog altid være inklusiv risikoen for at jeg senere finder ud af , at det måske ikke var det bedste at gøre.

Hos Sanne fik jeg bekræftet, at jeg selv kan gøre meget, at jeg selv er herre over hvordan tingene kan se ud.
Hun hjalp mig med at finde ud af at spare på min energi, at fordele den korrekt, at tænke over den...

Hun gjorde mig opmærksom på at jeg ikke er og aldrig er alene, og at jeg skal holde op med at være bange for at tale til det jeg ikke kan se og/eller bede om hjælp indimellem. Jeg tør faktisk stadig ikke rigtig tale højt til universet,- men jeg er da begyndt i mit indre.


Der var meget forklaring på hvorfor jeg er som jeg er i forskellige og givne situationer,- det var rigtig rart at få øjnene op for.
Foto Alex Tran Alex Tran051212Og jeg følte at alle celler i hele min krop arbejdede sammen om at indtage disse informationer og også finde frem til rødderne af de forskellige ting jeg havde i mig.

Måske var det også derfor at jeg, da jeg gik derfra, følte mig svævende let, og alt u
nder min hud og i mig nærmeste summede. Energien flød rundt i fuld flor og på arbejde. Sat i gang.

Tænk at vi mennesker kan gå med så meget på skuldrene uden overhovedet egentlig at vide hvor tungt det var, før det er væk. Det kan være så svært at smide væk,- her var det så dejligt med hjælp.

Siden behandlingen er alting gået som det plejer, min hverdag fortsatte, mit liv og mit arbejde fortsatte, dagene gik sin gang som de plejer,- men nu set i bakspejlet, et godt stykke tid efter, så må jeg erkende at:

Jeg trækker vejret bedre, jeg er blevet endnu bedre i pressede situationer.

Jeg kan klare meget, og det er tydeligt, meget tydeligt, hvornår jeg bruger min energi korrekt og forkert..

-Samt hvornår jeg giver for meget eller lader det blive taget. Jeg er hurtigere til at passe på mig selv og mit, hvilket var et af mine større problemer før, og min intuition er blevet langt stærkere, fordi Sanne har hjulpet mig med at ture stole på den og på mit indre, den jeg er i virkeligheden.

Jeg har altid vidst at jeg var heldig at være født stærk og med meget kærlighed og tryghed omkring mig.

Jeg lever af at give,- det var på tide jeg fandt balancen for ikke at knække på et tidspunkt. Vi har alle brug for hjælp eller et skub indimellem,- og hos Sanne kan du få det.

eller for at læse mere ♥


Jeg har valgt at give dig masser af garantier og bonusser med, når du køber en session hos mig!! Og køber du senest på fredag får du CDen med som hedder "LOVEN om tiltrækning og det at manifestere"!


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)