5/12 Er du centreret i dig eller er du hoppet i en rolle?


Er du mon hoppet i en rolle i disse dage Kære kære du som læser?

For at kunne overleve?

Du er ikke den eneste.

Det er lige før det er normalt hehe griner kærligt..

For i det antal år du har levet, - i hvor mange år har du da ikke været som forventet? Gjort som tillært? Været som samfundet og dine forældre har "dikteret"?

Det er oftest det vi gør når vi er presset og der sker meget omkring os.

Så "gør vi som vi plejer".

Så gør vi som forventet.

Så er vi som tillært.

Men netop der sætter vores indre selvsabotør, egoet og frygten sig på halen (alle tre er en og samme og sidder i maven) og i den grad tæsker løs med de indre bongo-trommer! Føler sig overset og er bange.

Og vores indre Sande Guddommelige Jeg - den vi er i hjertet,- denne del i sig føler sig også fortabt, ensom, trist og ulykkelig.

Har du hørt november måneds intuitive videohoroskop? Det er lige HER  og der nævner jeg de tillærte roller.


Hvordan du træder ud af dette mønster og den tillærte rolle?
Som jeg nævnte i april måneds intuitivt horoskop  tag dagligt din indre følelsesmæssige temperatur – så du er med på hvor du har DIG ♥

Men en anden måde er OGSÅ det med at gøre noget godt for dig selv hver dag.

Som f.eks at sætte ½ time af daglig til at læse mine mails og derved stimulere dit Sande Guddommelige Jeg. Dit spirituelle jeg.

For at være spirituel er den vi er. Det er ikke noget i os. Det er ikke en hobby vi kan dyrke - heehe griner kærligt! Ja jeg griner, fordi det er der nogen der gør. Ser det spirituelle som en hobby, - som noget de gør og klæder sig som. Så praktiserer de måske det spirituelle i et par måneder og går ned med stress eller der sker noget skidt, - ooog så opsøger de igen det spirituelle.

Men det at være spirituel kommer indefra. Den er den vi er. Dette har intet at gøre med hvordan vi lever, hvordan vi spiser, hvad vi siger eller hvordan vi klæder os. Dette er mere egoet der tror det er sådan. Ja ja kast bare en støvle i min retning - men er der noget i dig der reagerer på dette, så er det egoet og vreden i dig. Det vil ikke være den du er i dit smukke hjerte ♥

Men hvad med at gøre noget godt for denne del i dig selv hver dag Kære kære du som læser? Den spirituelle del i dig?

Nyyyyd din weekend kære du ♥


Jeg vil vædde med hehe - at hvis du gør noget i denne weekend for at styrke din indre Sande Essens, står du LANGT stærkere i dig selv og mere livsglad mandag ♥


Ps i morgen kan du vinde varm uld der ikke kradser. Til dig selv - eller til under juletræet.

Det er den skønne Svanemor der udlodder gavekort.


Copyright© 2014 All rights reserved Sanne Otilia Philipson. INTET må tages ud af denne tekst og deles - INTET. Kun kalenderen i dens fulde længde må deles.


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)