Fulmåne i morgen & tips om modvirkning af stråler.Harj kære kære du som læser

Har du det godt?

HUSK Nu det er fuldmåne i morgen og derfor eksalerer ting altid inde i os ♥ Du gør derfor intet galt ♥

Ved du at jeg "en øvelse", -hvor du efter at have gået i få minutter kan komme i skøn indre harmoni, afslappet fysisk og mentalt? Det er en øvelse som "snyder" dit mentale og følelsesmæssige jeg til at samarbejde. Dette sker fordi du arbejder mentalt og fysisk samtidig (bruger begge hjernehalvdele samtidig) - hvorfor du super let kan skyde genvej til indre balance, på få minutter!!.
Køb adgang til den og andre healende lydfiler -HER

Intuitive nøgleord/vejrudsigt lige nu:

At føle sig presset.

Frustration og afmagt. 

Følelsen af at ville videre NU…

Men også følelsen af at være bange ♥ 

Bange for at stå på egne ben.

En frygt for at forlade det trygge og vante som vi ER klar til.

Så stille lige nu. Lyt. Mærk efter. Gør det som føles rigtigt.       

Få afsluttet det som skal. Få lukket ”hullerne”. Lyt mere end vi taler.

Hvil når vi hvile kan – uden dårlig samvittighed.  Bær over med os selv. Hav respekt for os selv, vores værdi og formåen.

Sig ”jeg når det jeg når” – og  ”Jeg overgiver mig og giver slip” – igen og igen bag øjnene og send det ud i hele kroppen. 

Tomme tønder buldrer meget lige nu. Alle vil meget, men der er ikke slag bag det talte ord og det ender med at blive til luft. At ville en masse, men ikke at kunne overkomme det -og ej heller leve op til det.

Vi er ekstra trætte lige nu, - energierne veksler som med vejret og også højtryk og lavtryk skifter hele tiden. Så vi (intuitivt kanliseret) forstår godt i er forvirrede, ængstelige, ekstra skrøbelige og sårbare. Men bragte vi jer ikke herud på kanten, så at sige, - ville i blive tvunget herud (med bl.a. sygdom) fordi i skal lige have ja – som du siger Sanne skabt gennemtræk –for at få sluppet gamle uhensigtsmæssige følelser og mentale programmeringer.

Bliv medlem i Klub MIndfulness FLow og læs mere og få værktøjerne til at håndtere det som du gennemgår OG hav mig som din online mentor for kun 300kr pr måned hvor du får konkrete øvelser til at håndtere det du gennemgår ♥

Det der er lige nu er at krop, sind og ånd ikke er "In Sync". De spiller ikke sammen pga de mange modsatrettede energier -men det kan min "Healende Mindfulness CD" korriere/balancere, hvor jeg i 30 min. taler og balancerer heeeele dit indre og får alt til at samarbejde.

OVER 100 personer har allerede købt den og ca 40 havde den gamle OG har opgraderet til den nye cd!

Du downloader CDen -og får adgang til den med det samme online!
Læs mere og køb den HER


Har du nogen magnetprodukter?
Jeg har fået en ide! Læg f.eks. dine såler både under din madras om natten for healing af dig og under din pc for at optage jord, vand og elektromagnetiske stråler som både kommer fra undergrunde, tv, telefoner, internettet triphaseMITm.m.!

Når jeg sidder ved pc dag efter dag- såååå bliver mit indre stresset og energierne kører derudaf pga de elektromagnetiske stråler. Efter jeg har lagt en Nikken magnet sål under pcen er ALT I ro sQu hehe!

Jeg har ALTID NIkken magnet såler på hjemme og ude - og de tager mange energimæssige indstrømninger og forstyrrelser- men ikke foran min overkrop. MEN nu har jeg ingen gener mere.Krop sind og ånd i balance - giver et liv i balance ♥

Læs resten via mit blogindlæg HER

  • Læs blogindlæg om "Livsformål & Livserfaringer som bliver til et" HER

  • Blogindlæg som hedder "Jeg er sQu så træt af at passe ind hehe". Klik HER

  • Jeg har lavet en pakke hvor du sparer over 2.000kr OG har mig som din Intuitive Mentor de næste 2 måneder. Du får den stooore Ny Begyndelsestur med en ny aura, en ekstra krystal/clairvoyance-session, -får fjernet op til 12 selvsabotagemønstre, får en CD med i prisen, får 2 måneders medlemskab i mine grupper OG kan sende 3 emails til mig -de kommende to måneder - læs mere HER

  • Få hver morgen kl 06:00 dut i en hel måned, -skønne kærlige og healende energiboost, personlig udviklings og mindfulness mails som giver stof til eftertanke for KUN 50kr. Læs mere HER

  • Du kan også blive healet i 77 minutter -mens du imens bliver klogere på din indre selvsabotage-mønstre for kun 100kr.

    Jeg har indtalt et såkaldt "Forstå din indre selvsabotør" webinar (er også på via video) som kan downloades som lydfil.

Rigtig dejlig dag til dig Kære kære du som læser

Ses vi på facebook - så klik på blå tekst eller HER hvis du er på instagram.

Kærlige knus og hilsner
Sanne

Copyright© 2013 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved.

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)