Oplev mig live for KUN 125 kr! Healings og Kanaliserings webinar.Hej Kære kære du som læser

Fredag den 28. juni kl 10 afholdes et LIVE webinar/foredrag online hvor jeg er på med lyd og via webcam.

Pga min virksomhed fylder 7 år lørdag, er der tilbud fra fredag den 31. til søndag den 8. juni -sendes ud via nyhedsbrevet som du skriver dig op til at modtage HER

Klik HER og download  gratis en "afrensning" i den violette flamme-øvelse. En lydfil jeg har indtalt.


Oplev mig fra dit køkken, stuen eller soveværelset, fredag den 28. juni kl 10, fra din pc!
Jeg har gennem 7 år healet med mit talte ord! Jeg har via kurser, sessioner, online-webinarer samt ved foredrag ja eller over telefonen healet over tusinde mennesker! Jeg ELSKER det! Og over hundrede mennesker har købt mine Mindfulness CDér hvor jeg også healer med mit tale ord.

Især den nye CD jeg indtalte i lørdags, wauuu jeg er taknemmelig for de mange køb, især af dem som havde den gamle, dem har jeg solgt omkring 20 af,for de kunne opgradere det "gamle køb" for kun en hund hehe!

Alkymi er ikke at trylle metal om til guld! Oplev dette fredag den 28. juni kl 10.
Alkymi er faktisk at transformere tungt stof om til let og det er det jeg kan med min stemme når jeg taler. Da jeg bl.a. har eksamen i fysiologi og anatomi og med-følgende røntgensyn, healer, renser og balancerer jeg aaaaalt inde dig på alle planer samt ånden og sjælen med!

Du får dette når du køber adgang til dette ONLINE healings og kanaliserings webinar for KUN 125kr

  • Du får med det samme om lidt tilsendt 2 bonus øvelser der åbner dig og din krop samt grounder dig

  • Du får også om lidt tilsendt en healings-øvelse hvor du heales og renses i den Violette Flamme.

  • Du vil på dagen opleve virkelig at få et løft. Bare selv når jeg taler. Du vil efter at jeg har healet dig op og dernæst samlet og lukket dig ned, -opleve en indre dejlig ro, veltilpas´hed og følelsen af at alt er okay. Frihed,øget livsglæde, plads til at være dig og en skøn indre ro!

  • Jeg giver også slip og kanaliserer på denne dag og det bliver det emne som lige passer med hvor vi er lige nu, på selve dagen den 28. juni.


Medlemmerne i Klub Mindfulness Flow LUXUS kommer med gratis, fordi de har betalt for medlemskab og LUXUS hedder gruppen, fordi medlemmerne herinde får laaaangt mere end de betaler for, hehe griner kærligt!


På selve dagen starter jeg med at sige pænt god dag hehe ♥
Minder dig om jordforbindelse (min energi er nemlig smittende OG TÅRNhøj (med høj frekvens)) plus jeg lærer dig/minder dig om beskyttelse.

Dernæst vil jeg give slip og intuitivt gå i gang med at kanalisere eller gå i gang med at heale dig med mit talte ord.De er er ingen dagsorden, for jeg følger den energi som er til stede på selve dagen. Alt vil ske, som det skal, det er blot at overgive sig, give slip og opleve mig tale, støtte, heale og opløfte i en hel time!

Du vil undervejs have adgang til en chat hvor du kan stille spørgsmål OG har du ikke mulighed for at deltage denne dag eller glipper noget hos dig, jamen så bliver eventet optaget og DU kan lytte til det på et andet tidspunkt, ved at du kontakter mig. Ellers kan DU som ikke kan på selve dagen købe adgang til eventet efterfølgende. Du kan senest tilmelde dig torsdag den 27. juni kl 18.

Ses vi? Indtil da oplev mig på youtube under http://www.youtube.com/SanneOtilia.dk  eller på facebook ved navnet Sanne Otilia Philipson OG min nye blog hedder http://SanneOtilia.dk

HER køber du dig adgang OG du kan godt købe adgang til andre som gave også:

Med ønsket om en dejlig dag, kærlige knus og hilsner
SanneMaster Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)