Sæt dig selv fri, ved at elske dine fejl og svagheder samt intuitivt horoskop for maj.


indre-barn-frameworkMandag gik det 2. modul på mit indre barn forløb “Lær at forstå, håndtere og heale dit indre barn” og dette modul hedder  accept. (maj måned intuitive horoskop er færdigt og link hertil lægger i bunden).

For 1. skridt på vej til at tabe sig, få færre smerter, at få mere overskud eller ift. at få det bedre – det er at acceptere hvor vi er i dette nu.

Med accepten gør vi nemlig klar til , -liiiiige så stille, at ændre på ting. Det er næsten som om at når vi accepterer så er der nogen indre klodser i os som falder på plads.

En anden indre “s-tilstand kommer til”.

Accept som i at sige ”okay, det er sådan det er lige nu”:
Jeg kunne ikke selv kyle min forbandede post traumatisk stress ad helvede til der i år 2007! Jeg kunne ikke drukne min særlige sensitivitet i Øresund. Jeg kunne ikke træne mine smerter væk, tværtimod. Jeg kunne ikke fjerne mine ar jeg hadede. Jeg kunne heller ikke spise mine følelser væk, ej heller træne dem væk eller tro jeg at kunne holde dem nede.

Alt i mit indre var en stor kamp! Alle mine kamp eller flugt mekanismer gjorde at jeg fik det værre!


Når jeg græd aller mest og ikke orkede livet mere tænkte jeg….at jeg kunne da i det mindste prøve det at acceptere at de var der ”disse gener” .

Dernæst så grææææd jeg hver gang jeg gav mig selv denne gave. Når jeg valge at se mig selv. For -

Jeg begyndte nemlig at acceptere. At se mig og arbejde med mig:
For at mindske min post traumatisk stress fremsagde jeg remser – dem jeg i dag fremsiger på min healende mindfulness CD. og lige så stille mindskedes den, så at sige.

krlighed-smerterJeg satte mig bla. på gulvet og sagde til mine ar på begge knæ og albue ”jeg elsker jer, i er mig” og jeg græd og græd og fik derved (ved jeg i dag) forløst den smerte og sorg som lå i dem. Andre gange sendte jeg arrene, der hvor mine brud har været og hvor smerterne er, – følelsen af undskyld, som for at sige undskyld for det jeg har udsat mig selv for.

Og dette gør jeg stadig i dag hvis smerterne kigger frem når jeg er alt for hård ved mig selv mentalt – OG så forsvinder de igen.

Jeg begyndte at bruge min særlige sårbarhed og sensitivitet ved at lytte til hvad den fortalte mig. Ikke både mindskes den MEN den blev også min indre intuitive guide hvorved jeg blev min egen clairvoyant og mentor, så at sige.

Min sårbarhed er min største styrke i dag ♥


Mine smerter begyndte jeg at tale til for at høre om de ville med ud og gå eller træne så at sige. Jeg spurgte leddene og smerterne hvordan de havde det og for hver gang jeg gjorde dette, så var det som om at noget netop blev forløst i mine led og smerter i form af stivhed, smerter i form af gamle følelser. Ja som om at jeg satte mig selv fri.


Jeg begyndte at SE mig selv:

Så jeg begyndte at tale med min krop. Spørge den hvordan den havde det. Hvad den havde brug for. Hvad jeg kunne gøre for den. Om den ville have ”det eller det” at spise, nøjagtig som jeg gør i dag. Så åbnede den sig for mig og belønnede mig med god energi, frihed og andre skønne følelser som livsglæde, lykke, kærlighed m.m.

Ja jeg fik adgang til min indre Guddommelige Kilde vi alle har til stede i hjertechakraet.

Jeg begyndte at arbejde med min krop, frem for imod den. Som jeg havde gjort indtil da i 30 år!


Som da jeg i går søndag fik lyst til en bøf og spurgte den– ”vil du helst have oksekød eller kalv” og den reagerede positivt på sidstnævnte.

I dag arbejder min krop med mig og omvendt:
Vi er blevet til et, så at sige. I min krop “bor” min intuition, som også er den bonus der er ved at få en ny aura.. Og jeg bruger meget få ressourcer på at tabe mig eller komme i god form. Fordi jeg i dag arbejder med min krop og helt har sat mig selv fri karmisk og “foldet” mine vinger ud. Ved bl.a. at acceptere at jeg er et Guddomeligt væsen, som vi alle er UDEN at jeg glemmer at jeg blot er et menneske hehe griner kærligt ♥

jvnbyrdighedOg jeg brugte selv samme evne ift. at mærke mine klienter jeg gav kropsterapi-behandling dengang da jeg begyndte at behandle. At mærke hvor deres smerter sad og hjalp dem med at forløse følelserne. Og det er også det jeg gør i dag. Alt hvad mine klienter mærker mærker jeg i mig – alt imens jeg så åbner deres krop, så de kan blive et med dem selv.

OG tænk -at det er det jeg lever af i dag ♥

At hjælpe andre med at slutte fred med den de er, -nemlig særligt sensitiv ♥
  • Spar over 2.500kr som medlem i klub fri af selvsabotage!


  • Som omhandler frygt for det nye og ukendte. Frygt og modstand mod det nye. Og om at være lidt træt, forvirret og ugidelig ♥


  •  

    Wauuu manner 446 gange er denne video herunder blevet set på en uge!!


Copyright© 2014 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)