Forårsjævndøgn, indre tyngde, kost, energi + overskud. OG OG gratis gaver.Nøøøøj manner energierne er tunge.. Det var "eQinox forårsjævndøgn" i går, dagen hvor nat OG dag var lige lange. Nøj med tyngde fysisk og mentalt. Jeg skyller og skyller selv ekstra vand ned for ikke at være så stiv og have ondt i hovedet. Kl er 14:57 og jeg har drukket lidt over 5 liter og stadig mangler mit indre mere for at "komme op i frekvens". OG dette er nemlig svært med høj energi, højt humør og "fri krop" når vi skal rense ud, -som sker når vi går fra noget gammelt  til noget nyt.

Men det er fordi vi går fra "det gamle tunge træge" over i noget nyt og endnu ukendt.

Vores indre er jo "vant til at være hvor det er"  så det går lidt i hårdknuder. Pludselig SKAL det gamle i os alle (træghed, de trygge vante rutiner, det genstridige, det maskuline, det gamle (gamle adfærdsmønstre m.m.) væk og alle tvinges vi op i det højere sfærer med mere solskin til følge.

Dette betyder mere fokus på at se vores "indre dæmoner" og skyggesider i øjnene. Se vores frygt for at overgive os, -i øjnene.  Læs evt min blogindlæg her om på SanneOtilia.dk for NØJ en erkendelse jeg fik i går og jeg er sååå træt, dvask og ugidelig og det indre barn er noget i røre. Derfor har jeg lover mig selv 3 dage i isolation med indre barn terapi hehe, griner kærligt!

Med masser af frisk luft (vil tage ud til Øresund også) fordi dette også balancerer energierne inden i og samt dem omkring os som er af forskellig vibration pga qQuinox-forårsjævndøgnet.

Forstår du engelsk og vil sove bedre?
Jeg har nemlig over 30 råd der kan forbedre din søvn. Se videoen HER (jeg får snart lavet en serie på dansk også ♥)


Alt er energi, - din krop, maden du spiser, det du gør og det du tænker:
Du og jeg kan have en høj og lav energi,  -det er det samme som godt humør og god/høj sundhed og lav sundhed og ingen energi.

Har du en tung krop (pga f.eks. tung mad) og dit humøre er noget svært at holde oppe og ligeså din energi. Dvs. du har ikke mange kræfter og energi at gøre godt med. Tunge tanker gør også vores kroppe rigtig rigtig tunge....

Derfor er det vigtigt at spise sundt - og dette ved jeg godt du ved hehe griner kærligt. Men remindere er godt! Lige at høre hvorfor vi skal gøre som vi gør.

Feks. sund mad og mad som ikke har kogt for længe har et højt energi-indhold. Jeg taler ikke om kalorier m.m -men om den energi som ikke kan måles!! Men den energi som vores indre kan mærke og som booster, healer og løter os.

Så sund og uforarbejdet mad, giver en høj indre vibration og god og let energi. (især mad uden for mange E-numre og endnu mere det økologiske)

Ost, vin, alkohol, piller, mælk, hvede, hvide ris, lys pasta, sukker m.m har lavt energi-indhold (er dødt energimæssigt, så at sige) og er svært at få igennem vores system, dvs. mavetarm-systemet, lever, nyrer m.m. Disse varer er med til at gøre os tunge inde i kroppen så vi har svært ved at tabe os, komme i gang - ja og ift. at have energi til at gide og lave noget. OG den tunge mad gør vores sind tungt! Så er det netop det er svært at bevare gejsten.

Når det kommer til kroppen hedder den indre energi LivsQi. En døende har ikke megen LivsQi tilbage, desværre så at sige. En som motionerer en del, spiser sundt og har et godt positivt sind har oftest en højere LivsQi end andre. De stråler også mere. Jo bedre vi tager os af os selv, desto mere energi og desto mere stråååler vi et smukt lys ♥

Åbn dit indre og få mere UD AF din energi og kroppen:
Kroppens indre er ligesom et ur og LivsQien skal flyde med uret hvis du forestiller dig at din pande er kl 12, venstre albue kl 3, underliv er kl 6 og højre albue er kl 9.

De første 2 øvelser vil jeg anbefale at du bruger morgen og aften. For at øge din sundhed. Har du ikke har en åben krop vil du opleve tit at blive syg, ingen god tørst, unormal/ekstrem sult du vil føle dig ugidelig og mangle energi og skranter let:

  • Kærligheds og selvhealings meditations øvelse KLIK HER for at downloade denne.

Her er 3 de 3 første numre på min meditations CD til både børn og voksne

  • Intro til meditations CD-  KLIK HER for at downloade
  • 1 nummer ÅBNE-øvelsen klik KLIK HER for at downloade
  • 2 nummer JORDSTJERNE-øvelsen KLIK HER for at downloade
  • 3 nummer SAMLING-øvelsen KLIK HER for at downloade

Kosttilskud og hvorfor?
Vores immumforsvar sidder i maven, så har vi en skidt fordøjelse, så har vi et skidt/ringe immunforsvar.

Selv tager jeg symbioflor mave-flora bakterier som har gjort en STOR forskel for mit velbefindende, immunforsvar, optagelsen af aaal den gode sund mad jeg spiser, samt for min vitamin-optagelse!

ALLE har vi altid brug for vitamin og mineral-tilskud da maden i dag er produceret så hurtigt at de gode ernærnigsstoffer i den, ikke er så høj som for år tilbage. Og alle e-numrene (tilsætningsstofferne) ødelægger LivsQien i fødevarer m.m. Jeg vil anbefale Vitamun fyyyldt med skønne urter. Og Urtepensil for at rense ud i slimhinder, slimsække, underliv, mave/tarm og lunge/luftvejss systemet. Men kig forbi min blog HER og læs mere.

Jeg har et tilbud til dig som tak for DIG i den anden ende kære du som læser - få rabat på medlemskaber:

  • Klub "SLUT med selvsabotage" mails på alle hverdage i 30 dage fyldt med info i som gør dig klogere på din selvsabotage og hvad der lægger bag. Normalprisen er (netop sat op) 65kr du får din 1. måned til 45kr
  • Klub "Fri AF selvsabotage" coaching, healing og kanalisering fra mig via lydfiler som kommer direkte til din telefon ca 2-3x ugentlig. Fyldt med masser af værktøjer til at håndtere det du gennemgår. Du kommer på forkant med ting så du netop får frigjort indre energi, livsglæde og mere overskud ♥ Prisen den 1. måned er 199kr og 299kr fremover.
     


På facebook "Sanne Otilia Philipson" deler jeg også lidt ugentlig når jeg opfanger noget, lægger blogindlæg m.m. op.


Copyright© 2014 på alle mine øvelser - dvs intet må deles, kun det fulde nyhedsbrev.

Rigtig dejlig dag til dig Kære kære du som læser

Kærlige knus og hilsner

Sanne


Tlf  22 41 11 55 info@sannephilipson.dk  www.SannePhilipson.dk & www.IntuitivMentor.dk ♥   Youtube    -       Facebook   -     Instagram

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)