Laura gør det igen og igen.. (Video horoskopet september).


Harj Kære kære du som læser

Laura gør det, Malene gør det, Susanne gør det, Peter gør det. Mange gør det faktisk.

Selvsaboterer dem selv. Selv mig af og til. Men vi gør det ikke med vilje. Vi gør det, ser det og bliver vrede, skuffede og frustrerede. Meeen helt ændre på det til næste gang,- lige den har vi svært ved.

Det er fordi vi ikke har bundet knuden op! Den følelsesmæssige knude i form af et selvsabotagemønster, - når den er bundet op, -fører til forløsning.

Knude, hvad snakker du om Sanne? Ja det er selve den ubevidste mekanisme knude! Den der får dig til at gøre det samme igen og igen! Som at gå i ring! Men det der binder knuden fast sammen, - er det du har glemt. Oftest.

Så prøv at gå tilbage i tid? Hvordan "bar" din far eller mor dette tema, -hvordan fyldte det hos dem? Gav de det til dig,- blev du det påduttet eller tog du det til dig, -for at overleve eller fordi det var bare det letteste?

Jeg kan hjælpe dig med at binde mange af dine indre knuder og låste selvsabotage-temaer op via "Forstå din indre selvsabotør" - lydfilen du kan downloade for kun 100kr. Den varer 77 min og er inkl healing og løft undervejs. Du kan også snart online tage mit kursus "SLUT med selvsabotage" ellers (hvis du er selvstændig) - så kan jeg fjerne 3-5 selvsabotage-mønstre i dig permanent, under en session! Som i stedet vil blive erstattet af f.eks. afslappelse, ro, indre livsglæde, lethed og frihed m.m.

Et af de temaer som er meget fremme lige nu er er det at være meeega arbejdsflittig, som jo oftest sker på bekostning af vores eget ve og vel! Vi dratter sammen når arbejdsdagen er slut og dette er jo også selvsabotage der batter hehe griner kærligt ♥

Der er også en laden-stå-til-energi til stede nu og den må vi ikke falde ned i, som et stort tungt hul!

Det kommer  videohoroskopet for september måned ind på og du må hjertens gerne dele mailen her med andre så andre også kan få et healingboost ved at lytte ♥

Kærlige knus og hilsner

SanneMaster Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)