Alkoholisme kontra pligtopfyldende. (Sommer-pakke lukkes i dag).I aften udløber SOMMER MINDFULNESS PAKKEN værdi ca 3500, prisen lige nu 1699kr.

Lige inden jeg kommer ind på problemer, pleaserrumpe-tendenser og det at være pligtopfyldende -vil jeg lige minde om at min sommer-mindfulness-pakke som er en 1½ times clairvoyance/session (hvor du undervejs får fjernet 3-5 selvsabotage-mønstre permanent) -det er også en mindfulness cd, 2 måneders medlemskab og mulighed for at sende mig 4 konkrete mails med spørgsmål - LUKKER til midnat.


At være sååå hjælpsom og opmærksom og helt glemme sig selv.
Jeg havde lige en skøn skøn og lidt ældre dame i røret og hun ville have mit produkt selvudvikling. (dette er jo mit koncept så at sige) Og hun vidste ikke hvad hun skulle gøre, hvordan hun skulle betale med. Hun havde ikke let ved internettet og kendte ikke mine produkter -men ville have selvudvikling ♥ (som noget hun skulle købe)

Og jeg blev ved med at sige har du ingen du kan spørge og svaret var nej.  "Ned med dig på biblioteket og spørg om de vil hjælpe dig, for det ved jeg de gerne vil". Men hun ville ikke.

Men vi kan jo ikke hverken hjælpe dem der ikke vil hjælpes, -og vi kan ikke sige hvad folk skal gøre og så forvente de gør det. Ikke når de første lige har indset at "hov de mangler noget".. Netop lige har åbnet sig.

At udtrykke et behov og så sige HJÆLP -det er to forskellige ting.

  1. En som evt er alkoholiker skal selv erkende de har et misbrug/problem.

    (det er deres og ikke dit eller mit "problem og misbrug" og generer det dig og mig må vi jo gå derfra, for ændre på andre bør vi ikke gøre ♥)

  2. Fra personen indser dette til han/hun vælger at gør noget ved det, -der kan gå lang tid! Og det er her vi skal lade dem være så at sige, faktisk. Ting skal ske i deres tempo, da problemet/misbruget er deres. Det er ikke noget du og jeg skal tage på os, så at sige.

Og vi er miiiilliard-vis af mennesker derude som er super mega pligtopfyldende!! Også dig kære du som læser?

Og det er svært at vækste som menneske, få gjort det vi kan, være gode hvis os selv - hvis vi har de der pligtopfyldende-antenner på som opfanger aaaalt i ubalance, soooom vi lige skal fixe hehe griner kærligt!

Så ind med de antenner og fokus på dig hehe ♥ Så du videoen fra i forgårs om dette?

Rigtig dejlig weekend til dig

Kærligst

Sanne

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)