Hvad gør du for at komme derhen hvor du ønsker at være?

Kender du det Kære kære du som læser at vi ved oftest hvad vi ikke vil?

F.eks. vil vi ikke være noget så tunge i rumpen, sure, triste, skrap eller være utilfredse.

Vi ved også at sådan som andre af og til kan agere, sådan vil vi helst undgå at være.

Vi ved oftest også hvad vi gerne vil. Så hvad gælder for dig?

 • Vil du tabe dig?

 • Motionere mere? Også fordi motion genererer energi, som fører til overskud og livsglæde og det gør det vægttab der følger med også hehe griner kærligt ♥

 • Vil du gerne have en bedre økonomi - mere luft økonomisk, så du har et større økonomisk råderum?

 • Længdes du efter spirituelle venskaber?

 • Savner du mere glæde og overskud?
 • Har du brug for at det er mere enkelt ift. familien? At det ikke er så tungt og kompliceret?


Men gør du noget for at komme derhen?

 • Spiser du i det mindste anderledes (dvs sundere) mhp at tabe dig? (hehe griner kærlligt)
 • Har du købt træningstøj eller har du lagt det du har frem, så det at motionere er lige til at gå til? Og har du husket at GØRE PLADS i kalenderen (så at sige ) til at du kan motionere?

 • Får du styr på ubetalte regninger eller har du sat de gamle ting til salg (for at generere flere penge?)? Har du sat alle regninger m.m. i en mappe så der er styr på det? Har du lagt budget eller erhvervet dig et visa electron-kort (feks) så du ikke kan hæve over beløbet men kun kan bruge hvad der er? Har du respekt for dine pengene og ser kærligt på dem?

 • Ift spirituelle venner, men går du ud? Tager du til foredrag eller på kurser? Sætter du dig og læser en bog på cafe?
  Sætter du dig på biblioteket og hygger? Går du ud og viser andre at du er der? Eller connecter med nye venner på facebook og spørger til venskab?

 • Motionerer du f.eks. for at få mere glæde og overskud? Gør du noget hver dag for at glæde dig selv? Sætter du daglig tid af til dig og KUN dig? ♥

 • I stedet for at lade dig gå på ift. familien,- har du så kigget på hvad det er i dig der gør at det er så tungt? Er det de følelsesmæssige smerter og sorger fra fortiden der gør ondt? Er det fordi de viser dig dine skyggesider? Er det fordi i er vokset fra hinanden?

  FOR - der hvor vi end ikke er klar over hvorfor det er tungt,- feks. ift. familien - dette er en af de STØRSTE energidræbere, at vi end ikke ved hvorfor.

INTET ændrer sig i vores liv, hvis ikke vi gør noget herfor.

Vi kan ikke forvente at NOGEN som helst ændrer sig og slet ikke vores forældre, for de er den de er.

Det er dig og mig der skal ændre os og få bearbejdet de følelser der får os til at sidde fast i og ved noget som er sket.

Jeg spørger dig om dette fordi det er så let at gå i "klage - ynke - mode" (tilstand).


Hvilket er ENORMT ressourcekrævende!!

Det kræver nemlig utroligt mange ressourcer at være sur, være ked, være skeptisk, modstandsvillig m.m.


Det interessante er at det som kræver færrest ressourcer, - og som de fleste finder aller mest svært, -er at:

 • Give slip!! Sige pyt pyt, sket er videre! At anerkende "sådan er ting og det kan jeg intet gøre ved".

 • Det er at tilgive sig selv og andre. Selv om at tilgive ikke betyder at vi ser det som værende ok, det andre har udsat os for.

  F.eks. da jeg tilgav mig selv for at være seksuelt krænket som barn, fordi jeg på det åndsmæssige plan godt vidste jeg skulle igennem dette igen i dette liv - så grææææd jeg som pisket! OG blev samtidig 50kg lettere følelsesmæssigt. Så slap jeg også selvhadet og modstanden mod mig selv.

  Og da jeg i forrige uge indså at min mor nok gerne ville mig (fra hendes 50 år og fremefter (som i barndommen) men ikke vidste hvordan, fordi dér satte Alzheimers ind. Jamen så kunne jeg give slip på illusionen om at "hun nok aldrig har ville mig".

  Jeg kunne i stedet sige "jamen jeg har også altid været stærkere end min mor og hun har nok også tænkt at så kunne jeg jo godt selv klare mig".

  For ved gud hvor har det altid været hårdt og tungt for mig at være sammen med min mor. Fordi hun var/er passiv af natur. Stiller spørgsmål efter spørgsmål OG det kender jeg jo slet ikke til heeeehe griner kærligt!! Og følelser - DEM vil hun ikke tale om, mens jeg altid har haft let ved dette.

 • OG så tror mange at det er svært at ændre sig. Men at ændre sig er faktisk ikke svært! Det kræver bare øvelse! Det kræver vedholdenhed! Og når du ændrer dig til det gode, sååå får du faktisk mere energi, bliver mere glad - og ligeså gør dine omgivelser.


Men hvordan spørger du mig måske?

Sanne hvordan får jeg ændret på mig selv og mit liv?

Det gør du ved at begynde at se på din fortid, dig selv og andre med helt andre briller end hidtil!

Se ikke at din far og mor var som de var for at genere dig,- men fordi de ikke vidste bedre.

Dig selv ligeså.

Du er måske overvægtig fordi du ikke har orket at gøre noget ved det eller har manglet værktøjerne til at få bearbejdet det følelsesmæssige, så du netop ikke tager de tabte kilo på igen.


Vil du vide mere om hvorfor du er som du er, gør som du gør og hvorfor du sidder fast?

Kunne du tænke dig konkrete råd værktøjer til at få ændret på de spørgsmål jeg stillede indledningsvis.

Så læs videre -for der er flere muligheder til en super billig pris:


 • Den ene mulighed er at du kommer med til TALK SHOP (talkshow + workshop) som er et live foredrag i København onsdag den 26. november, dagen efter hvor jeg kommer hjem fra USA.

  Der tager jeg dig gennem din indre rejse og lærer dig hvad der ligger bag din evt. overvægt, tristheden, skammen, modviljen, selvhadet. Ja selv hvad der ligger bag stress, smerter, gigt, udbrændthed m.m.

  For bag enhver fysisk og psykisk "ubalance" ligger uforløste følelser fra barndommen.

   Du får et "indre rejse skema" med hjem som er lige til at gå til, så du får klarhed på hvorfor ting har været som de her. Plus du går derfra med andre værktøjer til at få et godt passioneret liv fyld med glæde ♥

  Prisen er 299kr og 199kr som medlem i klub V.I.P. FRI AF SELVSABOTAGE. • Den anden mulighed er at købe det webinar (online foredrag) jeg afholdt sidste fredag. Det blev nemlig optaget - se her hvad flere af deltagerne sagde efterfølgende:

  En udtalelse: Hej Sanne - Jeg skriver fordi jeg gerne vil give dig feedback på dit webinar, som du afholdt her d. 7. november.

  Aller først, vil jeg gerne have lov at sige mange gange tak.Du er en stor inspiration for mig, for alt du fortæller er som at høre om sit eget liv. Hver gang jeg ser videoer med dig, stortuder jeg. Du rammer så mange punkter i mig som jeg kender alt for godt, men du får også altid smilet frem på mine læber, for jeg synes du er så kær og sprudlende, så jeg kan ikke lade være med at smile.

  Der var flere ting du nævnte, som du har nævnt før, men det er som jeg ikke rigtig har kunne tage det ind og måden du forklarede det på nu gav mere mening for mig og nu føler jeg, at jeg kan tage det frem og bruge det.  Så endnu engang, mange tak af hele mit hjerte ♥

  En anden skriver: "Kære Sanne. Tusinde tak for et interessant og inspirerende webinar … jeg er så taknemmelig for alt det, der kommer fra dig!
  Når jeg hører og ser dig på webinaret og på dine videoer, bliver jeg både glad, afslappet og jeg får ny energi … også selv om du ofte prikker til noget i mig, som jeg ikke forbinder med glæde, afslappethed og god energi … Det er en kæmpe gave – TAK! Jeg elsker din umiddelbarhed, og jeg kan mærke, at den udfordrer mig på min frygt for, hvad andre tænker … Aaaargh, det troede jeg, at jeg var kommet ud over. TAAAAAK! Jeg elsker din kærlige og rummelige tilgang. Jeg elsker dine SLUT med selvsabotage-mails. Og jeg elsker tanken om alt det, jeg skal lære af dig … for det kan ikke være tilfældigt at jeg har ”mødt” dig, du skøøøøønne Sanne.

  Endnu en skriver: Tusinde og mange flere tak for materialet – som altid en følelse af, at en engel har rørt ved det, der kommer fra dig ♥

  Ooog en til Kære Sanne – Jeg hørte dit webinar i går. Meget tankevækkende og meget lærerigt. Jeg er i et coachforløb for øjeblikket, hvor jeg arbejder på at blive mig, og dit webinar er meget inspirerende i den proces. Noget at tænke over og tage ind. Tak fordi du deler Sanne.


  Læs mere her (klik på blå/lilla tekst). • Der er også medlemskabet der I DEN GRAD får dig til at flytte dig udviklingsmæssigt LANGT på kort tid.

  Bl.a. fordi du efter gennemført køb får tilsendt indhold, healing, øvelser m.m. til en værdi af over 6.000kr og den intuitive healing samt coaching du får hver måned, den er over 5.000kr værd. • Siiidst men ikke mindst, - så kan du mødes med andre spirituelle OG "udfritte mig om aaaalt muligt" mandag den 1. december inde i København.

  Sammen med 13 andre spiser vi brunch, præsenterer os for hinanden og har vi lyst, så tager vi strikketøjet med hehe griner kærligt..

  Mathias som allerede er tilmeldt, han kommer nok uden hehe griner kærligt!

  Prisen er kun 349kr (1. gang fordi det er så tæt på jul).

  Du skal være enten healer, clairvoyance, astrolog, behandler, coach eller en anden form for spirituel iværksætter for at komme med.

  Hop over på dette nyhedsbrev og læs mere i morgen:Kærlige vink fra min ferie,

Sanne

(min mobil-telefon er slukket frem til tirsdag den 25. november) ♥ email info@sannephilipson.dk ♥ www.Intuitivmentor.dkwww.SannePhilipson.dkSanneOtilia.dk

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)