Din venlighed er din STØRSTE styrke -den nedbryder alle parader og mekanismer ♥Kære kære du som læser

Kender du til at det rummeligheden driller lidt dybt nede i dig? Måske lidt mere nu end ellers?

Du tiltrækker måske mere end ellers drama? Måske du mere end ellers bemærker at andre er end en del i drama?

Er der flere nu end ellers der opsøger dig for at læne dig op af dig?

Måske du trives og har det godt for dernæst at mærke at humøret daler, du bliver træt og en tristhed kigger frem fra dit indre?

Og andre gange mærker du frygt som bare er der, - uden at du aner hvorfor?

Kan du også mærke at du er super glad, fri som aldrig før og stadig så bimler bamler det løs i dit indre, gamle dramaer og tanker fra fortiden kigger frem?

Er du træt af at det er frem og tilbage? Op og ned? Vaklen, forvirrethed, usikkerhed, frygt og tristhed?

Det er ikke kun dig kære kære du som læser ♥

MEN -da jeg kan se at mange har det svært nu, vil jeg give 25% rabat på mine "SLUT med selvsabotage-sessioner" som bl.a. er inkl clairvoyance, healing, permanent fjernelse af 3-6 selvsabotage-frygt mønstre som dem herunder OG adgang til næsten ALLE mine onlineprodukter som er i onlineshoppen.

Denne rabat på 25% gælder frem til den 31.maj og du booker din session ved at ringe til mig i dagstimerne på 22 41 11 55 fra 10-18..Klik på knappen for at læse mere.
Jeg har det selv fantastisk, men dybt nede i mig "vakler" mit indre barn og egoet som sidder i maven. Det ved ikke helt hvilket ben det skal stå på, men jeg på 37 år er glad, tryg, rolig og afslappet som aldrig før fordi jeg mere og mere søger indad og helt passer mig selv.

Men vi er (især os særligt sensitive) i den grad i proces (som det hedder) her i denne frigørelses tid med maj måned, hvor vi vakler lidt mellem hvilket ben vi skal stå på:

"Skal jeg være som jeg altid har været. Skal jeg følge mit hjerte. Skal jeg gå tilbage, lukke "noget gammelt ind i mit liv"- og søge ham eller hende. Skal jeg vise bisser eller skal jeg være medfølende. Skal jeg gå den vej eller den vej. Ej livet er fuld af muligheder - ej hvor fantastisk, - for at vi dernæst bliver lidt utrygge og bange.

Det der er, - er (fælles for alle) at her i maj måned har vi alle intuitivt "menneskeligt overordnet set" det store endegyldige opgør med vores fortid, så at sige. Vi skal også skifte ham. Afklæde os "fortidens" tøj og illusioner. Vi skal hverken være feminine eller maskuline. Nej vi skal alle mand som kvinde være 50/50.

Vi kvinder skal være feminine ud af til, bløde, milde, blide, rummelige, medfølende, imodtagelige over for os selv og andre. OG stærke i vores indre.

Det er lige omvendt for mænd,- de skal være stærke i deres ydre og stå ved dem selv og være bløde, milde og feminine indadtil i deres hjerter.

Alle skal vi netop nu her i maj måded give slip på alle vores forsvars og overlevelsesmekanismer. Dramaer. Vanerne. Aafhængighederne.

Det er det jeg også nævner i maj måned intuitive horoskop som er på youtube HER

Oooog
så ellers gå over i den ny frie Gyldne Æra som er omkring os alle, hvor vi bare er. Uden en bestemt måde at være på. Uden en bestemt måde at se ud på, tale på, gøre ting på m.m. -men mere gå fra vores hoved ned og leve fra hjertet.

Vi skal lade være med at gøre som vi har lært fra vores forældre. Vi skal "sætte os selv fri" og træde ud i alt det tillærte og gøre hvad der føles godt for os.

Lytter du til din mavefornemmelse?
Mjaaa "det siger de gamle ordsprog vi skal" - men det er i maven at alle følelserne sidder, dem vi spiser på. I maven "bor" det lille indre barn i os samt frygten og selvsabotøren som er en og samme. Så her i Ny Tids Energi hedder det "lyt til dit hjerte".

For dit hjerte ved godt hvad du har brug for Kære kære du som læser og hvor det er meningen du skal hen og hvad/hvem der skal være i dit liv ♥

Det råd jeg vil give dig netop nu er "medfølelse". At have dette med dig. Med dramaerne i dig som kæmper for deres ret til at være der. Medfølelse med frygten i dig. Medfølelse med de mennesker som har det svært og kæmper med dem selv og derfor ikke tager sig aller mest "hensigtsmæssigt ud".

Denne mail herunder er den mail som medlemmerne i min "SLUT med selvsabotage". De får mails som denne med intuitive  remindere, mindfulness tips og råd mandag til fredag kl 06 for kun 65kr.

Samtidig får de healing i disse mails og bliver klogere på dem selv og hvad der lægger bag deres selvsabotage.Når du har det aller mest "værst" Kære kære du som læser -kunne du da ikke tænke dig en medfølende hånd, krammer eller tanke fra andre?

Og ligeså andre?

Når andre er aller mest stride eller kamplystne - netop da skriger deres indre på medfølelse.

Fordi de har glemt at give sig selv dette. Og du også.

Giver du andre kamp tilbage, bruger du energi og går i drama og er på ingen måde bedre end de kampstridne.

Når folk bliver mødt med velvilje, godhed og medfølelse -så kan de ikke være kampstridne eller vrede.

Når børn har det værst - da er det netop medfølelse de har brug for at lande igen.

Dit indre med kære kære du som læser ♥

Jo mere du skælder dig ud, - desto mere brister dit hjerte samt indre så at sige.

Og får vi ikke bearbejdet sorgen fra den "gang på gang brist" i vores hjerte, - så sætter sorgen m.m. sig som sygdom og smerter i hjertet samt kroppen.

Det menneske som nogen gange aaaaaller mindst fortjener det, har aller mest brug for netop medfølelse.

Kom du mig i møde stik tosset eller trist - så ville jeg række mine arme ud foran mig og sige "vil du have en krammer"...

Og hvis nogen har ageret uhensigtsmæssigt over for mig, så kan jeg godt finde på at sige "undskyld for det jeg har gjort ved dig (evt det der får dig til at agere sådan)... Oooog lidt efter kommer den undskyldning jeg fortjener..

Jeg mister intet ved venlighed. Eller ved at give en undskyldning. Og denne adfærd smitter også.. Som ringe i vandet - men:


ALT starter indefra.

Skøn dag til dig--vinker jeg lige, mens jeg er på vej til Herining og Aalborg i nogen dage ♥

Sanne Otilia

Copyright© 2014 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved ♥ Det betyder at det er mit jeg deler med dig og dette må ikke deles/læres videre.

LUT med selvsabotage - få sat din indre Guddommelige Kraft fri.
Ekspert i permanent fjernelse af selvsabotage, i håndtering af det at være særligt sensitiv samt inden for personlig udvikling og mindfulness.

Samtidig er jeg skarp ift. hvad dit Livsformål og unikke talent er samt hvad angår at "omkonvertere" DIN viden til passiv indtægt i form af onlineprodukter. Vil du gerne være klogere på DIT livsformål  -UDEN at booke en session, så læs mere HER

Jeg hjælper særligt sensitive modige ambitiøse mennesker der vil ud i verden og gøre en forskel for andre, fri af den indre selvsabotage ♥

For du er fantastisk, unik og NØJAGTIG som du skal være! Og dit livsformål, det er DIG - den du er i dit hjerte ♥

tlf 22 41 11 55 info@sannephilipson.dk  & www.IntuitivMentor.dk ♥   Youtube    -       Facebook   -     Instagram

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)