Gaver til DIG fra mig Sanne.Hej Kære kære du som læser

Når jeg fylder år i dag er det også MIG Sanne en stor glæde, at dele ud af min viden og glæde med DIG. Jeg ELSKER jo at dele, berige, glæde og opløfte andre. Jeg er et leksikon af viden og derfor har jeg indsat et par gaver herunder.

2 af de øvelser du nok har (UR/FLOW øvelsen og JORDSTJERNE-chakra øvelsen) har jeg rettet til og gjort lettere. Derfor får du dem lige igen herunder:

 • Her er JORDSTJERNE øvelsen som jeg anbefaler dig at lave morgen og aften.
 • HER er UR/FLOW øvelsen som får dine energier i kroppen til at flyde frit i den rigtige retning. Denne bør også laves morgen plus aften.
 • HER er det danske video horoskop for oktober fyldt med flere tips og råd. 238 personer har allerede lyttet til den.
 • HER er det engelske video horoskop for oktober (der er forskel  på videoerne).
 • HER er en øvelse som gør dig rask hurtigt,- fordi du VIRKELIG får åbnet din krop med denne kombi af det varme OG våde. Er også god til skader, stivhed og ømhed samt syge børn.
 • Her er blogindlæg om gaven i at være særligt sensitiv.
 • Og et råd: For at kunne tage imod skal vi være modtagelig herfor. At være modtagelig kendte jeg ikke til. Jeg "fattede ikke den øvelse". Men da jeg satte i foran modtagelig så hjalp det! Dette blev til imodtagelighedsøvelsen og den ser sådan her ud:

  • Først løft din hage så energi oppefra kan flyde frit ind i din krop oppefra. Slip tungens spænding for tænderne så du åbner kranie og kraniekant. Tag dernæst og tilt/tip dit haleben (som normalt stritter bagud) - lidt fremefter mod dit underliv OG så vil energien i din krop flyde frit.

  • Tænd for imod-tageligheds-følelsen i dit hjertechakra og når du mærker den, så send denne følelse op i hals, dernæst op i hovedet, dernæst ned i mellemgulv (før den bløde mave) – dernæst ned i maven OG ud i bækken og underliv og evt også ud i knæ og fødder. Således vil energierne i hele dit indre flyde frit, din indre vibration øges OG således din sundhed. Det vil summe og flyde i dig formentlig -og dette er netop den øgede vibration/frekvens i dig ♥

Mine 20 minutters sessioner for 400kr:

En klient skriver bl.a: Jeg kan bedre mærke hvad der er godt for mig og hvor jeg skal hen. Og tør mere være den jeg er og være lige glad med hvad andre tænker..
Tak Sanne..

En anden skriver: Hej Sanne. Først en stor stor tak til dig, for det du har gjort for mig. Inden vi talte sammen, var jeg lidt sådan "så kan det også være lige meget" Jeg forstod jo ikke at holde mine energier hjemme i mig selv,men hvor er jeg dybt taknemmelig for, at jeg alligevel ringede til dig og fik en super samtale.

Du kunne fortælle, hvordan jeg havde det og hvad der gjorde, at jeg havde det sådan. En del ting, som jeg godt vidste i forvejen, men havde skubbet i baggrunden. Men i sær det som fyldte rigtig meget i mig, det fik du fortalt mig, på en måde, som gav en stor mening for mig. Det har givet en enorm lettelse og ro og samtidig en øjenåbner på den gode måde.

Jeg ved at det ikke bare er, at knipse med fingere og så er det hele godt, Nej, men nu ved jeg hvad jeg gerne vil gøre for mig selv, for at styrke min balance og fodfæste. Tak for det du kan og tak for at du har hjulpet mig videre på min vej fremad :-)

Sender du mig Sanne en sms kan jeg sende dig en Mobile Pay opkrævning for din session suuuper let  og smart - tlf 22 41 11 55

Kærlige knus og hilsner
Sanne

Din Personlige Intuitive Mentor - SLUT med selvsabotage! Gør det lettere for dig selv, fordi du kan!
Karriere rådgivning, supervision/undervisning og behandling af DIG som har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre.

Fordi du brænder for det du gør, fordi du ikke kan lade være og fordi du elsker det ♥

Samtidig med at du gerne vil lære at bruge færre ressourcer, -vil have øget mentalt overblik, overskud samt livsglæde.......


Youtube    -         Facebook      -     Instagram


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)