Lær at fortstå, håndtere OG heale dit indre barn + FÅ EN GRATIS SESSION!


Kære kære du som læser på opfordring af mange mange mennesker er jeg NUUUU KLAR med dette kursus og 8 ugers ONLINE forløb der slutter med 2 dages kursus - (tooootalt hygge, kræs og forkælelse og dejligt samvær) i Kbh.

Alle der er KLAR på at komme dybere ned i sig selv er velkomen på dette kursus.

Jeg laver et opfølgnings-kursus til behandlere, healere osv så i efterfølgende kan lære teknikken og bruge på andre, - mere målrettet.

MEN først skal du komme i bund med dig selv, for virkelig at kunne møde, se og favne dine klienter.

.Fik du set april måneds intuitivt videohoroskop? 519 har allerede set det. Det omhandler det at tage sin indre temperatur som lidt kan minde om indre barn terapi.
 

Bestiller du dette kursus FØR den 15. april sparer du 2.300kr 

+ DU kære du som læser får en "SLUT med selvsabotage-session" MED

Derfor sparer du over 2.300kr!OG få med det samme tilsendt alle bonus-gaverne som f.eks. "healende mindfulness CD", "børn og voksen meditations CD", adgang til medlemskaber, onlinearkiver, healing, øvelser m.m.

7. april 2014:

"Sanne - du har ikke alle de indre diskussioner som vi andre har i vores indre hver dag.

Du forstår med det samme og forklarer ting så meget mere lige til i et rent sprog.

Det du siger går rent ind. Det lander ikke bare mentalt hos en men går virkelig dybt.


OG efterfølgende går man og tygger på det du siger.....


Og jeg forstod på et endnu dybere plan HVORFOR det er så vigtigt at afholde dette kursus hvor DU netop får muligen for at lære at behandle dig selv med indre barn terapi!! Super enkelt!

For det behøver ikke være så tungt som ordet terapi angiver.

Jeg lærer nemlig super hurtigt og enkelt at forløse og heale de mindre gode/rare følelser op, når de viser sig.

Lær derfor at:

Gå fra "ubevidst styring" og masser af selvsabotage TIL  -  et liv fyldt med glæde, overskud, RO og indre klarhed.

Fordi DU lærer at forstå dine følelser og bevæggrunde!!

Samtidig med at jeg lærer dig at håndtere og heale dit indre barn op.

1. Modul - Få klarhed på hvorfor du er som du er.
(forstå med dit Højere Selv)

2. Modul - Lær teknikker til acceptere det som var på ALLE planer.
(Accepter med dit Mentale jeg)

3. Modul - Lær hvordan du ændrer på tingene OG får din krop med.
(Ændring med din Krop så du kan tage imod fra dig)

4. Modul - Lær indre barn terapi og heal derved dig/fortiden op.
(NU kan du med åbning  i kroppen og et åbent sind begynde at heale dit Lille Jeg)


(begrænset antal pladser 13+14. juni i Kbh men 4. modul går igen i august)


Ift. det min veninde sagde, så er jeg "bare så vant til at være mig i dag" fordi jeg ikke selv har de mange indre diskussioner og konflikter som jeg kan høre at mange andre har. Ser jeg tilbage så har jeg naturligvis haft det- men det er så længe siden at jeg knapt kan huske det.

Både fordi alle mine Jegér kva det at have en ny aura, - arbejder sammen. Derfor skal jeg ikke først tage noget ind på 1. niveau og registrere det med mit højere selv. For dernæst med 2.niveau mit knold at bearbejde ting. Og ej heller skal jeg så vente på at tingene er "suset" ned i min krop til 3. niveau, -for dernæst at skulle vække det indre barn til live på 4. niveau OG overtale dette til at "skulle med på en ny rejse eller prøve noget nyt".

Derfor er der hos mig ikke mange sekunder fra tanke til handling. Eller fra konstatering af "noget" til at jeg har ændret herpå eller rettet det op.

Og jeg har behandlet over 2.500 mennesker med min egen udviklede regressionsterapi-teknik som bl.a. også er indre barn teknik OG det ER da på tide at jeg får lært det jeg kan fra mig når det NU virker hehe griner kærligt.. Der er nu ca 20 mennesker der har lært min Otilia-teknikke.

 • Så jeg er selv gået fra at være verdensmester i selvsabotage - til i dag at være ekspert i permanent fjernelse af selvsabotage!!

 • Jeg har selv VIDST hvad der var alt det rigtige -men har ikke formået at handle herpå- TIL i dag at kunne ændre på ting i mig på få sek!

 • Jeg har selv siddet fast, følt mig fortabt og ikke orket livet - til at være i dag hvor INTET kan vælte mig i pinden fordi jeg kender mig selv til fulde.

For kender du til det -at:

 • Ville ting og har mange drømme, mål m.m. som du enten ikke formår at handle på, ikke tør eller er måske fordi du tænker "hvad nytter det"?

 • VED du hvad der er rigtigt at gøre - f.eks. at spise sundt, motionere, være god ved dig osv, men har svært ved at holde fast heri?

 • Kender du til at være i "NU er jeg klar mode" og så laver du tusinde overspringshandlinger og pludselig er dagen gået?

 • Kender du til at have det godt og være "totalt højt" - for så det næste øjeblik at "synke sammen", sidde fast og være opgivende?

 • Mærker du af og til at liiiiige når du er det hvor du ønsker at være- SÅ selvsaboterer du dig selv og går tilbage igen?

 • Kender du til at tage alt personligt, være irritabel, alt for sensitiv og næsten føle dig hudløs?

 • Har du hele tiden en indre utilfreds brokkerumpe der holder dig tilbage og aldrig er tilfreds med noget?

 • Mens en anden del i dig er bange, usikker og utryg - så du nogen gange kan få den tanke at du er skizofren?

Ved gud hvor jeg forstår dig og det er sådan her fordi vores "generelle balance" mangler (som nævnt i videoen herover men læs også mere på min blog SanneOtilia.dk). Det er også fordi vi ikke har hele vores Jeg med os, - det højere selv, vores mentale selv (intellektet), kroppen og vores lille jeg i form af følelserne med os.

F.eks når ting går for stærkt. Eller når du ikke har lært at håndtere dine følelser som enten er noget du hader, spiser på, ignorerer - ja bare "arbejder dig hen over"!!

Min historie fra kamp og overlevelse ved hjælp af bl.a. indre barn terapi:
Jeg ville selv have ønsket dengang at mit liv ramlede omkring mig (og jeg for en tid endte i en kørestol) -at nogen havde taget min hånd og sagt, at der er en mening med at alt sker og at alt nok skulle løse sig samt at jeg ville få et godt liv ♥

Jeg ville også ønske, at dengang jeg gik i gang med min indre oplevelses-rejse at jeg ikke havde følt mig så alene. At jeg havde mødt nogen som kunne guide mig. Støtte mig. Fortælle mig at alt var okay og at jeg var på rette spor.

Ja jeg ville så gerne at nogen havde set mig.. Jeg længes efter at blive set, hørt og anerkendt - fordi jeg ikke blev det som barn. Derfor var alt var en kamp. Kampen om at blive set og søge andres anerkendelse idet jeg søgte min fars der gik tidligt væk. Jeg boksede kampe, var i forsvaret, spillede fodbold med mine mandlige kollegaer i forsvaret og levede op til det perfekte billede ift. at være som mændene,  -nemlig en ligesindet. Og når folk endelig ville mig så skubbede jeg dem fra mig eller flygtede fra dem - for jeg vidste ikke hvordan jeg skulle tage imod.

Så jeg led. Var ensom. Ville ikke livet.  Havde en spiseforstyrrelse, post traumatisk stress, gigt, allergier, smerter og selvsaboterede bl.a. mig med megen ekstrem og hård træning.

Jeg var nemlig min egen værste fjende.
Hadede min sårbarhed, min sensitivitet, det at  være kvinde og "vag" samt det at jeg altid kunne mærke alt og alle. Jeg fik mange wake-up calls, men det var mit 6. hvor jeg til sidst endte i en kørestol for en tid, der tvang mig til at holde "rumpen i sædet" (hehe griner kærligt) -så jeg netop kunne lære af hvorfor ting i mit liv var som det var. 

Nogen deroppe i himlen syntes at jeg skulle have fragtaget min handlekraft og være i smerter gennem nogen år, for at få vækket min krop til live ♥

Men dengang ville jeg også have ønsket at nogen havde lært mig at selvsabotage - det er blot frygt og ikke den vi er -men blot en lille brøkdel i os.

Og jeg ville også have ønsket at nogen havde lært mig at selvsabotage er noget vi gør, når vi virkelig er på afveje og er kommet for langt væk fra os selv. 

OG jeg ville gerne have vidst degang at vi er alle mørke og ikke kun lys. For jeg flygtede fra mørket i mig- men det skulle jo vise sig, - at bag mørket (som jeg har omfavnet som MIG og MIT også) der var mit Sande Jeg, mit Autentiske glade jeg. Den jeg er i hjertet og ved gud - smiler næsten rørt - det hele har vært DET værd!!

Men jeg tror også i dag, - at havde nogen fortalt mig dette dengang- så havde jeg ikke været parat til at lytte.  Og havde nogen rakt mig en hånd - så have jeg alligevel puffet den væk!

For jeg skulle selv åbne MIG og NED I MIN KROP for at kunne mærke tingene selv.

(Og det er også det du som deltager kommer på dette kursus - NED I kroppen og kan mærke dig, som er første vej til indre selvhelbredelse) ♥

Pga det enorme press jeg pålagde mig selv fysisk og psykisk, led min krop med gigt, allergier, smerter m.m. Og jeg var kun 28 år! Min krop led og skreg på kærlighed, nænsomhed og opmærksomhed pga min enormt hårde barndom med vold, traumer og overgreb. Og det var som at barndommens "lig i lasten" gjorde at min krop og mit indre fik det værre og værre.

I dag ved jeg, at det vi ikke får bearbejdet, det lægger i vores celler som indre syre og æder os op, så at sige. I dag er jeg langt om længe blevet "basisk", rask og har det godt og er smertefri!! I dag er jeg fri af alle allergierne, smerten m.m. pga bl.a .indre barn terapi:
Den indre barn teknik jeg lærte på min kropsterapeut-uddannelse den gik jeg dybere og dybere ned i ved hjælp af mit klarsyn (clairvoyancen) og har så "parret" den med en "Shamansk øvelse" til netop at fjerne alt vi har med os fra tidligere liv i form af negative programmeringer, arvemasse, skam, skyld, ensomhed, tristhed, opgivenhed/nyttesløshed, frygt m.m.

Så "den slagne ensomme og tunge vej" jeg gik, fik mig pludselig til at indse:

"Jamen Sanne, du skal da give andre det, du selv manglede da du begyndte. Du skal lære andre det du kan!!" 


For så havde det været til nytte alt det møg jeg havde været igennem!

Jeg er derfor kommet "genfødt" ud på den anden side med det behandlingskoncept jeg har udviklet kaldet Krystaltransformation som er en ny aura og ved hjælp af min egen udviklede regressionsterapi kaldet Otilia-teknikken. Otilia-teknikken er flere teknikker herunder mange forskellige former for indre barn terapi.

Og det er flere forskellige så alle kan være med og vælge netop den teknik ud som DE syntes er fantastisk let at arbejde med!

Jeg ville ikke have været foruden min barske barndom og rejse hertil i dag,for det tvang mig til at  udvikle mit eget, da jeg ingen penge havde og ikke var stærk nok socialt blandt andre pga min post traumatisk stress. 

Jeg er dog ikke færdig (desværre hehe griner kærligt) ift. at arbejde med mig selv - det kan du Kære kære du som læser læse mere om LIGE HER


Al den destruktive adfærd og selv-saboteren - ER til at stoppe!!

Lad mig lære dig hvordan!!

Lad mig give dig værktøjerne der bringer dig fra "fastlåsthed" til KLARHED, overskud og balance!


Kunne du tænke dig:

 • At der var kort fra tanke til handling?Door wide open large

 • At have helt styr på det med følelser så du både formår at udtrykke dem OG håndtere dem?

 • At hav modet, styrken og selvsikkerheden til at gå efter det som VIRKELIG gør dig glad?

 • At mestre evnen til at sige fra, tale følelser og "kræve dit værd" på den fede måde?

 • At have mere overskud og opleve en øget robusthed ift. at håndtere ting?

 • At være bedste ven med dig, din krop, dine følelser OG med livet?

 • At have de mere positive briller på så du formår at sige "pyt pyt" -jeg ser ikke et problem men en mulighed og en læringsproces?

  Fordi du  netop ikke tager tingene så højtideligt og bliver mere overbærende?


Såååå glæd dig! For så er du netop kommet til det rette sted hehe griner kærligt!! Og jeg vil glæde mig til at høre dine tilbagemeldinger efter kurset, hvor du med stor sandsynlighed vil have det sådan her - enten med det samme eller lidt efter lidt.


Dette siger nogen af mine klienter som har prøvet min indre barn terapi-teknik:

"Kære Sanne, hvor er jeg glad for at jeg mærkede, at jeg skulle kontakte dig. Du har i den grad hjulpet mig med at smide en masse møg og mønstre via min "SLUT med selvsabotage-session",  så jeg kunne tage nogle, for mig, kææææmpe skridt de sidste par måneder hen mod at starte egen virksomhed, med stor glæde og gejst. Det takker jeg dig Sanne af hele mit ♥" 


"Under – mit besøg blev jeg mødt af en varme, naturlighed og kærlighed, der fik mig til at føle mig tryg og favnet. Mentalt har jeg sluppet begrænsninger og står stærkt fast i mig selv. Jeg føler en kontakt til mig selv -og en sikkerhed der er forbundet igennem balancen mellem de feminine og maskuline aspekter af mig. Jeg kan på det varmeste anbefale et møde med denne skønne gudinde. Hun er unik og anderledes en hvad jeg ellers har prøvet. -Og dette er ment med et positivt glimt i øjet og smil i hjertet! I kærlighed og taknemlighed Sussanne Wexø"


"Jeg vil godt rose dig for at gøre noget plever det SÅ kærligt - respektfuldt hvad gør Sanne! Du respekterer de usynlige grænser frem for køre ind over dem! rigtig godt for mig!! For dine ord du fremsiger undervejs er spot on.. Ærligt- med seriøs kærlig respekt går dine ord lige i hjertet..Du skal vide at du fasciner

er du mig, har tillid til dig, der hvor jeg er :)) du er så dejlig en original, så autentisk, skør på en fed måde he he .. Så let og din måde at tale på, være i nuet, uden det opsat og perfekt..! Du gør mig SÅ nysgerrig. Jeg o

Du ser HELHEDEN Sanne!


"Mødet med dig og det, du har givet mig Sanne, i form af en ny aura med krystaltransformation og som medlem i nogle at dine Medlems-klubber, har betydet rigtig meget for mig. Du hjalp min indre Gudinde frem, og hun er på rette vej - takket være det du kan og er. Af hjertet tak. Jeg ønsker dig held og lykke med dine nye tiltag og glæder mig altid til at læse dine mails. Nameste - Dorte"


"Kære Sanne. Det er præcis en uge siden jeg spændt gik og ventede på at du kom hjem til os! Tusind tak for sidst. Du er fantastisk! Kva din behandling af mig er min spændte (ukendte) krop er væk, jeg er ved at være mig selv igen.Når jeg kommer ind i stuen smiler jeg (det opdagede jeg da pludselig) - der har jeg ellers ikke været siden Erik døde. Nu kan jeg lide at være der igen, jeg føler mig tilpas og glad.Jeg har fået et nyt bogføringsjob 4 timer om ugen (hos kunden) og sagde nej til et andet her hjemme. Det havde jeg sikkert "hængt på" hvis du ikke havde været indover - for nu har jeg jo modet til at være MIG!

Pigerne og jeg har åbnet os mere overfor hinanden - og tro mig, det skal nok blive bedre, måske perfekt!"


Dette får du af dette kursus af 4 moduler:

 • Du opnår klarhed på livet, dig selv og alt! Som fører til øget overskud fysisk og mentalt - der samtidig gør dig i stand til at ændre på de ting du altid har ønsket dig!

 • Med accepten som kommer til når jeg lærer dig hvorfor ting er sket,- idet alt har en årsag, formår du at blive mere "large". For med accepten siger til dig selv "sådan var det - og sådan er det nu".

  Accepten foregår med dit mentale jeg og dit bevidste "voksne jeg" og med en særlig "gå øvelse" lærer jeg dig at omkode/omprogrammere hele dit indre på alle 4 planer så du virkelig kan mærke en anden indre fredfyldthed og lettelse -dybt nede i dine celler.

 • Når du Kære kære du som læserhar fået klarhed og har accepteret kan du netop ændre på! Det fører til at du bliver mere bevidst omkring hvad du har brug for og ikke OG formår at handle på det din krop tilkendegiver at den har brug for.

  Så du kommer mere i "et" med den du virkelig er i dit hjerte.


  For med kontakt til din krop får du også adgang til kroppens gode ressourcer af energi, vægttab, livsglæde, overskud, velvære, afslappelse, ro med mere.

 • Og når du til slut på workshoppen lærer værktøjerne til at håndtere det du mærker vil du gå fra at føle dig hæmmet, udelig og føle evt. magtesløshed til pludselig at mærke at DU har magten! At DU er mesteren i eget liv.

  Og når du netop virkelig begynder at se dig selv og dine følelser - så vil du opleve øget livsglæde, livskraft, indre frihed, mod, styrke m.m. blomstre op - alt det som hele tiden har været i dig - men som din indre frygt og selvsabotør har hindrer dig i kunne se og mærke ♥


Værdien af dette 8 ugers kursus:.

 1. Modul - "At opnå KLARHED og derved forstå med dit højere selv".

  Kurset starter 22. april. Der får du tilsendt videoer og lydfiler hvor jeg giver dig "KLARHED" på dit liv ift. dine forældre, barndom, tidligere liv m.m. ved at stille dig de rigtige spørgsmål.

  Derved får du klarhed på hvorfor ting er som du er.

  Dette er 1. skridt på vejen mod at lære DIG at kende -før du kan ændre på dig/tingene.

  For det er nødvendigt at forstå HVORFOR - før du kan ændre på tingene.

  Du får også tilsendt skemaer som du udfylder under vejs.

  OG du får adgang til et online-arkiv hvor du kan downloade og se masser af videoer m.m som gør dig klogere på dig.

  Selv om der er 4 moduler med "nøje" gennemgang af de 4 Jegér, så vil du allerede når dit køb er gennemført få råd og øvelser til at forstå alle dine Jegér og arbejde med dem.

  Værdi 2.500kr

 2. Modul "At ACCEPTERE med dit intellekt". Som kan føre til forandring i dit mindset:

  Her lærer dig jeg teknikker til at forstå OG acceptere MEN ikke bare mentalt!

  Sådan er det ift. de fleste kurser vi tager på! VI lærer noget OG så kan der gå en rum tid før en vi formår at ændre på  OG tage det til os vi har lært!

  Men ikke hos mig! Jeg lærer dig nemlig og hjælper dig med at få alle dine Jegér til at slutte fred og samarbejde.

  Så det jeg lærer dig, det tager du kære du som læser ind i din krop og sender ud i hver og en af dine celler!

  Du får via email tilsendt flere værktøjer til at omprogrammere dit sind, kroppen og dit følelsesmæssige jeg- alt imens jeg coacher dig via online-filer, videoer m.m.

  Du modtager også CDer, lydfiler m.m. der er med til at løfte og heale dig. Også kva de online-medlemskaber du får med.

  Værdi 2.500kr

 3. Modul. Ændring i din tanker fører til en KROP der lytter:

  Nu er du liiiige så stille klar til foretage ændringer ift. din krop - for nu har du den viden (som bliver til en nøle) der skal til, for at åbne op for denne så du kan blive ET med din krop.

  For i de tidligere 2 moduler har du fået klarhed på dig og dit liv - samt hvorfor du selvsaboterer dig selv.

  Nu får du flere værktøjer til at åbne OG omprogrammere din krop - så du  netop bliver i stand til at mærke dig selv.

  Under dette "Krop og meget fysiske modul" lærer jeg dig alt det du har brug for, for at få din krop med op på samme niveau som dit intellekt. For har du ikke en stærk krop, så har du et "svagt sind" og så er livet nemlig hele tiden 2 skridt frem og 1½ tilbage.

  Samtidig har du adgang til et onlinearkiv hvor du kan downloade viden om kroppen, kost, træning .m.

  Værdi 2.500kr

 4. Modul "med en åbning i kroppen har du åbet op ind til dit Lille jeg og kan heale dig op:

  Dette modul er 2 dage  hvor vi mødes i Kbh (f.eks.) og selv om du ikke kan nå at deltage den 13. + 14. juni 2014 så er du velkommen når jeg gentager dette modul igen i (evt) august, september og oktober.

  Og NU er det praktik tid! GLÆÆÆÆ DIG. Det bliver SÅÅÅÅ hyggeligt!

  Med kræs, forkælelse, GRIN, forløsende tårer og masser af kærlighed!

  Med varmt tøj i din taske byder jeg dig velkommen i skønne trygge lokaler i Kbh hvor der er levende lys, hygge, plads til din madpakke i køleskabet, varm the på kanden og snacks i form af frugt m.m

  Du har kva de andre moduler styr på alt det praktiske og allerede lidt indsigt i de forsk. teknikker MEN nu er det "praksis" tid hvor jeg lærer dig de forskellige "indre barn teknikker" jeg kan.

  Der er også plads til en "bette lur"- en hyggelig frokost i egne stille tanker og måske en gåtur hvis du har lyst.

  Jeg er SUPER DYGTIG og skarp til at opfange alle kursisters behov, tvivl, usikkerhed m.m. før det end er udtrykt (med mit klarsyn) -så alle føler sig velkomne, set, omfavnet OG formår at få den tiltrængte indre kontakt som ønskes ♥

  Fredag fra kl 10 - 17 og lørdag fra kl 10 - 16.

  Værdi 5.000kr
Nej du Kære kære du som læser ryger ikke tilbage i gamle mønstre - for du har mig ved din side efterfølgende!! Derfor får du også disse værktøjer med:

BONUS - efter 4 modul:

 • Efter endt kursus får du tilsendt "Lær at heale dig selv online kursus" lær hele 8. forskellige teknikker - prisen er 799kr.

 • Du har også med inkluderet i prisen mig ved din side online via lydfiler (sendes til din mobil) idet du er medlem i klub "Fri af Selvsabotage" under forløbet samt den kommende efter 4 modul.

Plus du får:


BONUS - med i dette "8 ugers indre barn forløb & Lær indre barn terapi får du også:

 • Du får samtidig også min online "Healende væk med stress CD" med alle de remser jeg healer alle klienter op med under deres session. 

  På CDen healer og balancerer jeg dig i ca 30 min se Carina Holm anbefale CDen. Denne CD har du adgang til altid!

  Så healing i 30 min til dine dages ende, værdien er langt over 3.000kr

 • Meditations CD og øvelser  Du behøver heller ikke tænke på efterfølgende at begynde at meditere for at blive inde i den nye energi du har fået med hjem efter sessionen, for jeg giver dig en meditations CD med som også dine børn kan lytte til. Jeg sælger denne til 299kr men værdien er langt langt højere.

 • BONUS 3 x måneds medlemskab i min klub "Fri AF Selvsabotage". Dette er:

  * Intuitiv coaching via de 2 til 3 lydfiler jeg indtaler ugentlig og sender til dig 1-1½ time  værdi 1500kr x 3 måneder = 3.500kr
    Disse omhandler det som sker, hvorfor og selv om jeg indtaler disse lydfiler til alle, vender medlemmerne
    altid tilbage og siger "man skulle tro at du sendte disse kun til mig Sanne - og ikke til os alle".

  * Samtidig får du via disse lydfiler (der sendes til din mobil OG email) værktøjer til at håndtere det du  
    gennemgår.

  * Du får online adgang til forum fyldt med værktøjer til at fjerne selvsabotage, viden om kost og ernæring, om 
    det at være særligt sensitiv, lærer at heale dig selv, lærer at heale, balancere dit liv og meget mere.
    Værdi over 3.000kr

ALT dette har en værdi på ca 17.976kr

Men du kan vælge mellem disse priser:

 • Early Bird - spar 549kr hvis du køber FØR 15.april 5.449kr

  OG du får også en "SLUT med selvsabotage" session med i denne pris!!

  Værdi 1.699kr Så du sparer over. 2.300kr!!

 • Er du medlem i klub "Fri af Selvsabotage" er prisen 4.499kr

 • Betaler du efter den 15. april er prisen 5.999kr

 • Og vælger du at betale af 4 gange er prisen 1.599kr pr gang.
  (det giver i alt 6.396kr)Og så snart dit køb er gennemført får du tilsendt flere gratis gaver der vil gøre dig klogere på dig, bla. min "LÆR AT FORSTÅ DIN INDRE SELVSABOTØR" video og lydfil. Oversigt over dramaer. Feng Shui Råd ift. bolig som også vil løfte dig fysisk og mentalt.


Garanti - Garanti - Garanti

Kva alt det du har fået med har jeg givet dig en garanti idet du ikke kun "køber et kursus". Nej du Kære kære du som læser får ALT jeg ved med oven i prisen. ALLE mine onlineprodukter. Og sessionerne jeg har sat ned til 999kr undervejs er til for at HELT kan få dig med.

For virker den ene teknik jeg har udviklet ikke - virker en anden, det ved jeg med garanti. Og du får netop ALLE mine onlineprodukter (nej stress endelig ikke hehe griner kærligt.. Bare download alt og gem i mapper på din pc) så du har dem til at understøtte, løfte, heale og samle dig ♥

Det er mit største ønske for dig at du får det godt med at være dig. At du får sluttet fred med den du er og hvor du har været, så du kan blive fri til at du ER den du er i dit smukke hjerte ♥

Jeg har hjulpet over 2.500 klienter og mange mange flere via webinarer, seminarer, foredrag, mange mange mange medlemmer i mine grupper gennem årene. Det jeg kan VIRKER. Ring til mig hvis du har spørgsmål på 22 41 11 55 ♥ (hverdage fra 10-18)


Hvorfor har dette kursus 4 moduler? Hvorfor er det ikke "bare" indre barn terapi?

For du kan ikke opdrage på det barn der ikke er klar over at det gør noget forkert!

Du kan ikke opdrage  på det barn der ikke kan høre - ELLER ikke vil høre det du siger!

Du kan ikke omprogrammere dine tanker - UDEN at have kroppen og dine følelser med!!

OG den krop der ikke bliver lyttet til eller respekteret og ej heller får kærlighed - DEN lukker i som en østers ♥

Den krop (hvori et lille skræmt barn i gemmer sig, i form af frygten) den vil hverken lytte, åbne eller give noget af sig desværre ♥


Ses vi på dette kursus Kære kære du som læser?

Jeg vil ELSKE at byde dig velkommen med et stort varm kram og se dine øjne stråle og lyse mere efter endt kursus!

OG har du lyst kan du under kurset udveksle numre med de andre deltagere, så du ikke efterfølgende føler dig alene - selv om du stadig har mig ved din side online 1 måned efter at kurset er endt ♥

Har du spørgsmål? Så ring på 22 41 11 55 hverdage mellem 10 eller 18. (nej ikke sms - taaaak ♥)

Kærlige knus og kram

Sanne Otilia

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)