Hvad vælger du? Dharma og oktober horoskop.Har du seeet mine nye hjemmesider som har fået flotte billeder op af min super coole Ole Grønhøj? Jeg er lidt stolt. Min webmaster Ole har også lavet den fede slide som kommer kørerende op fra bunden af hehe! Det ene site driller dog lidt hvis man åbner med firefox :)

OG et nyt produkt er kommet til  - en Dharma session.
For ALLE på denne jord har en "Dharma". Noget de skal udleve, fortælle om og give videre til andre.
Dharma var buddhas lære om at lære det fra sig han havde lært. Bl.a. meditation. Som jeg Sanne "udlever min Dharma" netop nu. Du har også en Dharma - noget du skal lære fra dig i dette liv. Dette "noget" er bl.a dine mange livserfaringer, indsigter og det du kan. Læs mere HER.

NÅR du er helt fri fysisk, psykisk og åndeligt og har forstået meningen med alt er du klar til at udleve din Dharma uden at bruge anstrengelser. Der mangler mange mennesker helt at være. De er i gang med at udleve deres Dharma men det kan være rigtig hårdt. Fordi de f.eks. ikke fået kroppen med sig. Den sidder stadig fast i de gamle/lavere dimensioner.

Alle har vi altid et valg -hvad vælger du?

Hvordan vælger du kære du som læser at reagere på ting? Det andre siger til dig eller gør?

  • Vælger du at blive glad når nogen siger noget?

  • Vælger du at forholde dig neutralt (være upåvirkelig) når nogen siger noget?

  • Vælger du at at blive ked af det - når nogen siger noget?

  • Eller bliver du automatisk vred, fordi det er måden du reagerer på?

Hvordan du reagerer på ting er dit valg. Det er en beslutning du træffer, sooom så kan variere i "positivitets grad" - alt efter hvor meget eller lidt overskud du har  - hehe griner kærligt. OG alligevel er alt et valg! Uanset om det er positivt eller negativt, bevidst som ubevidst.

Svarer jeg ikke på dine kommentarer på facebook sendes automatisk en "energimæssig modreaktion" ud til dig, hvor du både kan opfatte at jeg ikke gider at svare DIG! At jeg er arrogant, uhøflig eller blot samler på opmærksomhed. MEN skulle dette dog så gøre sig gældende, - at jeg ikke svarer, så er det faktisk en fejl, da jeg altid tilstræber at svare disse kommentarer.

Alt vi vælger at gøre har en modreaktion OG derfor en indflydelse på noget andet eller andre.


Et sker på bekostning af noget andet:
Desto mere fokuseret jeg er på MIG og min krop på løbeturen, desto mere går jeg også glip af det skønne vejr og naturen. OG jeg får faktisk mere energi når jeg slipper det sk... anstrengte fokus, løfter min hage og nyder turen.

Dette nævner jeg i mit netop kanaliserede oktober måneds intuitivt horoskop HER

Desto mere du ubevidst anstrenger dig, - bl.a i håbet om at gøre ting så godt som muligt (som oftest ingen nu alligevel takker dig for) - desto mere svømmer du ubevidst opad mod strømmen. Hør mere om dette i den engelske udgave af oktobers horoskop HER

Vi bliver behandlet som vi giver andre lov til ELLER hvordan vi selv behandler os.

Folk taler til dig, som du lader dem gøre det.

Andre værdsætter dig, lige så meget/lidt som du værdsætter dig selv ♥


Selv er jeg stort set altid upåvirket af hvad andre gør. Andres mening er deres og har intet med mig at gøre. Hvordan jeg er kommet hertil?

Ved at jeg bruger de værktøjer jeg selv har udviklet, - som du kære du som læser også kan lære i min store medlemsgruppe  Klub Mindfulness Flow.

Medlemmerne har også fredag fået alle de øvelser tilsendt, som man får hvis man køber mit onlineprodukt "NEJ tak til stress - ja tak til indre ro!!" Således kan de nemlig selv let fjerne stress ♥

Du kan få en særlig rabat lige nu hvis du vil være medlem HER. Den første måned får du for 199kr (normalt 300kr). Rabat gælder kun frem til 15. oktober.


Tankens kraft er enorm- på godt og ondt.

Dine tanker bliver manifesteret i Universet- som sender dem som en boomerang retur. 

Vær opmærksom på dine tanker kære du kære du som læser


Igen reaktion og modreaktion:
Nogen gange kan det du inderligt længdes efter ikke komme "til din indre postkasse og dit liv" fordi du har skabt nogen mentale indre "forsvars-mekanismer" som sidder som et boldbat der skyder alt og alle retur til hvorfra det kom. Som et springbræt du har klistret op på din brevsprække hehe griner kærligt.

Selv om dette slet ikke er i din hensigt!! Du kan ønske flere dejlige relationer i dit liv og andre kan ønske ligeså ønske dig i deres liv,  MEN hvis dit indre er programmeret til at være i "modstand og kamp mode" - så er du som et uigennemtrængeligt panser som folk bliver lidt bange for at nærme sig. (jeg VED hvad jeg taler om som gammel artillerist og kriger gennem mange liv hehe griiiiner kærligt.. Det har været noget ensomt og hårdt ♥)

Men alt dette kan jeg fjerne!! Jeg kan fjerne alt du nogensinde har programmeret dig med lige nu med mit talte ord.

Jeg kan også gøre dig fri og ren i din aura, kropsmæssigt og indvendigt - så du helt nulstilles. Jeg kan fjerne al din frygt, uro/noget uafsluttet m.m. som du mærker "niver lidt" -når du tænker tilbage her på.

Det kan jeg via min 20. minutters session - læs mere ved at klikke på den farvede tekst.

Du får bagefter en email tilsendt med alt vi talte om og evt. remser hvis vi har aftalt at du ønsker remser ♥


Download min 30 min. indtalte "Healings & Mindfulness CD" og hav til dine dages ende!

En mandag klient skriver - Jeg arbejder med alle de redskaber du har beriget mig med i Klub Mindfulness Flow og syntes det går rigtig godt, jeg kan virkelig mærke mig selv!

De bedste tidspunkter hvor der virkelig er flow i mig er ved dine
Healende Mindfulness lydfiler og ved mine løbeture, der bruser det hele af lykke, wuhuuuuu!!!


Jeg kan tilbyde dig ro på mange måder i dette nu:

  • Via min egen indtalte Healings & Mindfulness CD pris 550kr

  • Lær at heale dig selv med 8 forsk. tekniker OG bliv selv healet i hele 30 dage mens du har adgang til dette online-kursus for 699kr HER

  • Ved at du for 100kr køber adgang til et tidligere afholdt online seminar,- gennem 5-6 dage lige HER

Klient fik ny aura med Krystaltransformation i uge 39 og medlem i min store gruppe Klub MIndfulness Flow
Sanne det er nogle rigtig gode og kraftfulde mails, du sender. TAK.F.eks lå jeg i min seng i går aftes og funderede over det med at turde vise min sårbarhed og kvindelighed på en mere afbalanceret måde, og bad om hjælp til at min mand og jeg tør vise vores feminine og maskuline sider på rette tidspunkter, ikke gå i forsvar - angreb - lukke.....og ja hvad tikker der ind her til morgen.....en mail om selvsamme emne!!

Mailen igår om at sige 10 værdsættende ord højt om en person, man har det svært med - den var kraftfuld og smuk. TAK.

Mange gode mails og mange ting jeg jo kender i forvejen og har arbejdet noget med - MEN jeg oplever, når de kommer fra dig - kombineret med mine aura (if.m. Krystaltransformation i) - at ordene ligesom sætter sig som et mere kraftfuldt filter i min bevidsthed og popper hurtigt op, når jeg er på afveje - væk fra mig selv. Det er FEDT,tak! Dine øvelser og CD´er virkelig virkningsfulde.

Jeg har det rigtig godt. Har haft mange gode og fede dage efter min session hos dig. Det bobler og syder indeni, jeg har trang til at "små-gigle" (grine) meget af tiden. Min TRO og min TILLID til mig er forstærket, tænker indimellem om jeg kan rumme glæden....og der sker mange dejlige ting.Og dine råd omkring jordforbindelsen og beskyttelsen er bare så godt.


Dit forhold til dig og andre bliver også spejlet i dit forhold til dine dyr. Læs mere HER

TAK fordi du læste med i dag og du må gerne dele nyhedsbrevet videre.

HER er det danske video horoskop for oktober
HER er det engelske video horoskop for oktober (der er forskel).


Heal det tunge op med højt udtalt taknemmelighed:
Du kan booste dig selv indefra dagligt, ved at fremsige højt hvad du er taknemmelig ved dig selv. Ved andre, ved en bestemt relation, ved dine penge, din økonomi, ved dit forhold til dine forældre, det modsatte køn, dyr osv osv ♥

Kærlige knus og hilsner
Sanne

Din Personlige Intuitive Mentor - SLUT med selvsabotage! Gør det lettere for dig selv, fordi du kan!
Karriere rådgivning, supervision/undervisning og behandling af DIG som har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre.

Fordi du brænder for det du gør, fordi du ikke kan lade være og fordi du elsker det ♥

Samtidig med at du gerne vil lære at bruge færre ressourcer, -vil have øget mentalt overblik, overskud samt livsglæde.......


Youtube    -         Facebook      -     Instagram

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)