Fik bevidsthed på/forståelse af mine største smerter og livsudfordringer, skrev Mia. Spar 800kr 4 timer endnu!!

dharmabannerSEP2017cut-email.jpg

Kære Zanne,

Tusind tak for en fantastisk dejlig workshop den 23 juni omkring mit livformål.

Rammerne for workshoppen var dejlige. Du havde inviteret os ind i dit dejlige hjem og der var sørget for det hele. Vi fik en fantastisk forplejning - bl.a. en lækker sund hjemmebagt kage. Jeg følte mig dejlig tryg og var så heldig, at du hjalp os med kørsels-samkørsel.

Tidsrammerne passede meget fint til det, som vi blev præsenteret for. Der var plads til mig og jeg blev både favnet og set. Tak for det.

Jeg fik helt klart løftet min bevidsthed og fik klarhed på, hvilken sammenhæng der er på de forskellige ting, således som det er opsat i trakten du har udarbejdet til os.

Komplimentsøvelsen var fantastisk. Det er så dejligt både at få og at give komplimenter og se, hvordan en sådan øvelse er med til at løfte alle.

Glædesøvelsen du lærte os, var også dejlig og gav klarhed på mine største glæder i livet, der på mange måder er på et helt andet plan end det, man umiddelbart ville forvente. Mine glæder i livet er nogle meget basale ting, som gør mig glad - og disse er hovedsagelig gratis.

Det var en fantastisk gave at få, at du gik rundt og indrammede (over vores skuldre) og derved kanaliserede mit livsformål til mig. Jeg glæder mig til at nyde denne livsproces:-)

livsformaalworkshopCUT-medium.jpgPlakaten fik virkelig løftet min bevidsthed og fik styrket min forståelse af rejsen. Jeg fik klarhed på et af de øverste punkter - mine største smerter og livsudfordringer - som jeg ikke tidligere har haft bevidsthed på.

Der var mange genkendelser/spejlinger og erkendelser, der faldt på plads.

Var slet ikke klar over alle de ting, vi havde til fælles vi deltagere som værende sensitive personer. Dette gav mig langt større klarhed på mine egne styrker.

Zannes formidlingsevne er helt fænomenal, hvilket alle, der har lyttet til hende kan nikke genkendende til. 

Zanne er åben, hjertelig, positiv, smilende og har en fantastisk udstråling og energi, der løfter alle omkring hende. Hun har en god evne til at inddrage alle deltagerne i processen.

Mine 3 ord om workshoppen

Energetisk – løftende - åbnende

Nysgerrig på at læse mere om workshoppen så MARKERER du med musen heeeer hehe ♥

 

 

Husk nu at SIDSTE chance for at spare hele 800kr er i aften!!


P.s

Hvem der kan deltage?

Dig der har mindst en behandler uddannelse, er selvstændig terapeut, healer, astrolog eller andet inden for den spirituelle branche.

Det kan også være at du har taget en del spirituelle kurser gennem tiden men aldrig har fået "samlet trådene" ift. dit livsformålsvirke.

Hvis du har taget en del kurser hos mig er du også hjertelig velkommen ♥

Måske du er blogger, mad-kreativ, kunstner eller anden solo-gænger frelance worker.

Ring endelig og spørg fra den 17. august, idet jeg først kommer hjem fra Napoli der.

Mit tlf nr er  22 41 11 55

Hvis du ikke vil undgå at gå glip af rabatten, så sender du bare en sms/email med dit spørgsmål, så skal jeg nok svare dig ♥

 

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 25/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)