Skuffelse og frygt i os, bliver til øget sult og overspringshandlingerGod hjertelig mandag Kære kære du som læser

Videoen her til højre er den healende video-kanalisering jeg sendte ud lørdag til min store klub "Fri AF Selvsabotage".

Ved gud der sker meget lige nu hehe.. Ja hvorfor griner jeg? Det gør jeg altid. Af det lette og tunge, selv når jeg fortæller noget trist. For at lette
energien, -for vi vælger selv hvordan vi ser på ting eller tager imod.

Der er altid 4 muligheder vi kan vælge at reagere med:
  1. Du kan vælge at blive glad når nogen siger noget

  2. Du kan vælge at blive trist/tage ting personligt.

  3. Du kan vælge at være neutral og være i "pyt pyt mode" "det har intet med mig at gøre det andre siger".

  4. Eller du kan vælge at blive gal.

Hvordan du reagerer afhænger af om du har følelser i klemme.

Det har vi, når vi forventer noget af nogen eller i vores indre stiller krav til andre. Forventer at de skal være på en bestemt måde. Leve op til noget.

Fordi vi selv har høje krav til os selv.

Har du ikke "styr på" dig Kære kære du som læser og har taget din indre temperatur før du gik ud af døren i morges- så har du sjældent magten over dine følelser. Nej de kommer buldrende som et tog i høj fart hehe griner kærligt..  For du ikke har styr på hvor du har dig henne og derved dine følelser.

Følelser udspringer af et behov....for noget. Det kan være du er lidt ekstra sårbar OG når du så mærker dette, så er det blot at sige "jeg er lidt ekstra sårbar i dag,- og det er okay". Og så vil jeg næsten love dig kære du som læser at du ikke bliver overvældet af den. Med mindre du glemmer at du er lidt ekstra sårbar og f.eks. bruger flere ressourcer end du bør/glemmer dig selv.

Det kan være da du mærkede efter i morges, at  du bør være ekstra nænsom mod dig i dag, som vi nu faktisk bør være i denne tid. Det kan være at du gerne vil noget, men det er slet ikke det din krop og dit ubevidste jeg har brug for. Så er det at selvsabotøren i fo

rm af frygten kommer på banen, fordi denne bliver bange. Fordi dit ubevidste jeg, i form af selvsabotagen bliver bange for hvad der sker. Ting går måske for stærkt.

Når frygten rumsterer i vores indre i denne tid som den gør. Den vi skal slippe på, som vi ubevidst har gemt os bag i år 2013. Når følelsen af skuffelse fra fortiden rumsterer i maven og når vi står ekstra sårbare og sensitive som vi gør nu, - sååå ved jeg godt at det kan være svært at være dig Kære kære du som læser ♥ Også jeg skal holde tungen lige i munden.

Videoen til højre handler om vores følelser. Hvorfor vi er som vi er, gør som vi gør og hvad der lægger bag. Videoen handler om at være følelsesmæssigt svigtet.

Men husk nu at ALT er et valg.

Andre gør ikke noget for at genere!

Folk gør hvad de gør, fordi de ikke er klogere...

Fordi de ikke er bevidste i det øjeblik de gør noget....

Fordi de er styret af frygt..

Som min venindes skønne søn på snart 12 år der stikker en kæmp i et ventilations-system han ødelægger, blot for at se hvad der sker?

Som jeg sagde til hende "han ved udemærket godt hvad der sker. Så hvad rumsterer dybt nede i hans indre som hindrer ham i at se klart og se konsekvensen af det han gør? Hvilken frygt får ham til at stikke en kæp i "hjulet på sig selv"? Det gør han fordi han er bange for hvilket ben han skal stå på lige nu, idet du heller ikke helt selv står SNORLIGE i dig" - og min veninde kunne godt se det. Hun forstod i den grad, fordi hun selv stod og vaklede, som jeg Sanne også selv gjorde lidt her i sidste uge ♥

Den sidste video her til højre handler om overspringshandlinger soooom ved gud også titter frem lige nu hehe griner kærligt. Det ER fordi vi overordnet intuitivt set lige nu slipper frygt alle sammen. Den frygt vi har gemt os bag, den der får os til at gå under radaren/gemme os væk OG ville andre mere end os selv!

Skuffelse rumsterer i os, lidt tristhed er også fremme og "hvilket ben skal vi stå på".

Så ja suuuuk altså hehe griner kærligt. Nååår frygten titter frem, sååå går vi i cirkler, for syv søren da hehe..

Men husk nu kære skønne du kære du som læser at du er ikke dine følelser og ej heller din frygt.

Vores indre selvsabotør i form af det lille barn er vores frygt. Og denne frygt i os er ikke større end en lille mus.

Det er vores indre barn der sidder ovre i hjørnet (i vores indre) og slår larmende på gryder/rumsterer fordi han/hun føler sig overset.... han/hun er utryg

Så vil du trampe på dette indre barn og mus - eller vil du tage det op og kramme?

Hvem vil sparke til en lille mus der kigger op på dig med store store øjne mens den siger små pibelyde?

HUSK det andre siger om dig/gør - blot handler om DERES indre ubevidste dybe frygt ♥


Vil du også være meldem min store klub "Fri AF Selvsabotage" heales og opdateres 2-3x ugentlig med videoer som den første heroppe i mailen? Vil du have værktøjer til at håndtere det som sker og få rabatter på sessioner, kurser, foredrag m.m? Så klik på det blå  link herover, prisen er 300kr.

Eller kunne du tænke dig mere indhold som i denne mail? Dog en del kortere hehe? Mails som healer dig, booster dig OG gør dig klogere på dig og din indre selvsabotør og hvad der lægger bag? Så bliv medlem i klub "SLUT med selvsabotage" som får mails i 30 dage, på alle hverdage for 50kr.


Copyright© 2013 Sanne Otilia Philipson. All rights reserved. Del gerne selve nyhedsbrevet men IKKE udsnit af mailen/tekst ♥

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)