Præstationsangst, frygt, afmagt OG måneformørkelse.Harj Kære kære du som læser

Få rabat på mine produkter her lidt længere nede i mailen.

Jeg var lige et par dage i Silkeborg og behandle og rådgive ifm Dharma session (Dharma er vores livsformål) og for første gang i flere år havde jeg præstationsangst! Men jeg var fuldt ud klar over at den var der og den fik ikke lov til at fylde eller påvirke sessionerne. Men den var der. Da jeg så læste at det er måneformørkelse i dag ifm fuldmånen, SÅ forstod jeg!! Så forstod jeg hvorfor folk i toget kaaartede rundt, - børnene var urolige, hvorfor folk var i stærk indre proces og hvorfor mange skønne mennesker jeg har hørt fra, - har grædt i telefonen ♥

Derfor har der også været ekstra mange der har købt adgang til adgang til healing LIGE NU med mit 40 minutters healingsevent, som man får adgang til i ca en 4-6 dage, for kun 100kr. Der får de nemlig tømt de indre sluser, får etableret jordforbindelse og bliver healet.

Ikke både "løber floden over sine bredder" ved fuldmåne, men det gør vores følelser også. OG endnu mere ved måneformørkelse.

Så kommer nemlig vores dybeste dybeste frygt frem til overfladen. Jeg har netop opgraderet heeeele mit virksomhedskoncept, hjemmesider og mine sessioner til et helt nyt plan, - som har føltes såååå godt! -Men så tittede gammel frygt frem, så jeg kan tage den op, - se på den OG give slip på den.

MEN frygten er ikke mig. Den er heller ikke dig kære du. Den kommer fra vores indre ubevidste jeg. 

Jeg er netop blevet 37 år! Frygten og min præstationsangst er ikke 37 år gammel!

Det er din usikkerhed, vrede, sorg, skam, skyld, rastløshed, afmagt m.m. heller ikke.

Disse følelser kommer fra vores barndom. OG det er det jeg mener med så ofte, -at du ER ikke dine følelser. Du ER den du er i dit hjerte ♥

Så snart du vælger at identificere dig med dine følelser,- så har du sat dit indre barn op på førersædet og det bette barn der (griner kærligt)  har altså ikke kørekort og formår at skelne mellem hverken højre eller venstre, -hvad der er godt og skidt og kan ej heller se ud af vinduet hehe.

Lær at "håndtere" dine følelser i min video her

Det herunder er indledningen til den kanalisering jeg sender ud til min Store Klub Mindfulness Flow LUXUS lige om lidt:

Fuldmåne i dag fredag OG måneformørkelse.

Så der er virkelig fokus på vores dybe dybe frygt.

  • Præstationsangst. Afmagt. Overkommeligheds”frygt”.

  • Frygt for om du kan det du tror.

  • Frygt for om du kan overkomme det du længe har ønsket.

  • Frygt for hvordan det vil gå.

  • Frygt for om du er god nok ♥

Når vi ved hvad der foregår er vi i ro, - men for mange har der været megen rastløshed i disse dage ♥ Fordi der med den ekstra stærke fuldmåne har været ekstra press på oppefra. Dvs. vi har virkelig været i "energiernes magt" og har mærket afmagt.

Ekstra ”overflod” af følelser, frygt, afmagt m.m end ellers ved fuldmåne, er til stede ved denne måneformørkelse kaldet den eclipse. Som om at vores indre bæger mere nu end ellers ved fulmåne flyder over. Et større greb er over os/taget fra os. Virkelig at føle sig magtesløs, handlingslammet og inkompetent.

MEN – det er blot gamle sjælefragmenter som forlader os. Vi har alle en sjæl og ånd med os. Hvor sjælen er den lærende del af os vi har med igen og igen fra tidligere liv,- så er ånden den evigt rene smukke Sande del i os, -vores højere selv.

Det er hensigten med vores tilstedeværelse på jorden at vi skal blive og mere fri af vores ego i form af sjælen og således ”arbejde os hen mod” at blive helt oplyst som ren ånd. Rene åndsbevidste og bevidste mennesker. Hvor vi lever et liv fra hjertet.

En bevidstheds-opstigningsproces som mange ”misfortolker” som døden. Men det er dog egoet  vi skal sige farvel til, som mange kæmper for at få lov til at holde fast i, da de ikke kender til at være i den rene ånd, - i et med deres højere selv og derved den de er i hjertet ♥

Der står på nettet HER – dette: Penumbral måneformørkelse den 18./19. oktober

Den tredje og sidste måneformørkelse er ligeledes en penumbral formørkelse, men dog noget større end den forrige, idet ¾ af Månens skive kommer inden for halvskyggen. Det skulle derfor være muligt at bemærke nedgangen i belysningen som en svag mørk skygge på den sydlige halvdel af Månen. Hele formørkelsen kan ses fra Danmark, og den første kontakt med penumbraen forekommer den 18. oktober kl. 23:50:38. Begyndelsen og slutningen af en penumbral formørkelse ikke dog ikke synlig for det blotte øje. Månen skal et godt stykke ind i halvskyggen, før man kan begynde at se en ændring af belysningen. Formørkelsen er maksimal den 19. oktober kl. 01:50:17, og formodentlig vil man kun bemærke noget i en halvtimes tid omkring dette tidspunkt. Det hele er overstået kl. 03:49:49.


Åh gud hehe griner kærligt – for den 3. november endnu en powerfuld ”Hybrid solformørkelse”. Men stay tuned lige her.

Brug for FRISK LUFT  og gennemtræk på de indre planer?

Så har jeg en 20 minutters session som alle kan modtage:
Jeg kan gøre dig fri og ren i din aura, kropsmæssigt og indvendigt - så du helt nulstilles på disse 20 minutter, med mit talte ord. Jeg kan fjerne al din frygt, uro/noget uafsluttet m.m. som du mærker "niver lidt" -når du tænker tilbage her på.

Jeg kan igen skabe gennemtræk i dit indre, balancer dit hormon og nervesystem og give dig ro- alt imens jeg gør dig fri af alle udefra kommende energier, indtryk m.m.

Det kan jeg via min 20. minutters session - læs mere ved at klikke på den farvede tekst.

Du får bagefter en email tilsendt med alt vi talte om og evt. remser hvis vi har aftalt at du ønsker disse ♥

OG du/i kan også booke mig til et sådan healings OG foredrags-event hvor jeg taler om noget i syntes kunne være spændende. Parforhold, familier, børn, job, karriere, livsformål eller andet.

ELLER

Download min 30 min. indtalte "Healings & Mindfulness CD" og hav til dine dages ende!

En mandag klient skriver - Jeg arbejder med alle de redskaber du har beriget mig med i Klub Mindfulness Flow og syntes det går rigtig godt, jeg kan virkelig mærke mig selv! De bedste tidspunkter hvor der virkelig er flow i mig er ved dine Healende Mindfulness lydfiler og ved mine løbeture, der bruser det hele af lykke, wuhuuuuu!!!

En post traumatisk stress klient skriver:
Når jeg lytter til din nye healings og mindfull cd, går min krop straks i gang med at lytte, -det er som om at den åbner sig og tager imod det du siger. Den bliver opmærksom. Det er jo i sig selv magisk, efter et OG med et langt liv, med ptsd.Læs mere HERSærligt tilbud til dig som modtager mit nyhedsbrev.

  • Få et kærligt, healings-boost og bliv klogere på dig selv hver morgen i  30 dage for 30kr den første måned, -herefter er prisen 50kr. Klik her klub Autenticitet og Minfulness Flow

  • Bliv medlem i min store Klub Mindfulness Flow for 199kr og spar 101kr. Prisen efter din første måned er 300kr. Her får du masser af værktøjer til at håndtere det du gennemgår, rabat på kurser, sessioner og adgang til healingsøvelser, flere healende og åbnende lydfiler og meget mere.

HER er det danske video horoskop for oktober
HER er det engelske video horoskop for oktober (der er forskel).

Har du en relation der er gået i hårdknude?


Heal det tunge op, din relation til andre og andres til dig - MED taknemmelighed:
Du kan booste dig selv indefra dagligt, ved at fremsige højt hvad du er taknemmelig ved dig selv.

Eller fremsige hvad du er taknemmelig ved andre, ved en bestemt relation, ved dine penge, din økonomi, ved dit forhold til dine forældre, det modsatte køn, dyr osv osv ♥

Kærlige weekendknus og hilsner
Sanne

Din Personlige Intuitive Mentor - SLUT med selvsabotage! Gør det lettere for dig selv, fordi du kan!
Karriere rådgivning, supervision/undervisning og behandling af DIG som har noget på hjertet som du gerne vil dele med andre.

Fordi du brænder for det du gør, fordi du ikke kan lade være og fordi du elsker det ♥

Samtidig med at du gerne vil lære at bruge færre ressourcer, -vil have øget mentalt overblik, overskud samt livsglæde.......


Youtube    -         Facebook      -     Instagram


Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 27/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)