1. juli en ny æra er begyndt, så overvældelse, frygt og usikkerhed er naturligt ♥Dette var den mail medlemmerne i klub "Autencitet & Mindfulness i hverdagen" fik, meget tidligt i morges:

Ved du kære du som læser at vores hjerte og hjertechakra er "adgangen" til Universet? At her er alt det vi har brug for at vide.

Det er herfra vores Ånd har sit udspring ♥

Så hvorfor er det at vi oftest suser rundt oppe i knolden og forsøger at forstå alting?

Livet skal ikke forstås, - det skal leves!


Leves fra hjertet & MED hjertet ♥


NÅR du er i dit hjerte og hjertechakra og så snart du mærker en dejlig følelse, så seeeend den ud i hele din krop, så du bliver healet, langsomt og med nærvær.

Ud med de dejlige energier i din krop, hvor bl.a. stivhederne og smerten sidder.

Ned i dit bækken/underliv samt fødder og grunde dig, videre op i knolden og afspænde de overspændte hjerneceller.. Lad hele dit indre fyldes op med dejlige følelser, så disse ikke kun er i dit hjerte ♥

Billedet?
Ja igen har endnu en ny æra indfundet sig, og jeg har også lige blogget om at juni måned var eksamens-måned OG det fejres i dag søndag og dagene fremefter, med nyyyy skøn dejlig, varm og omfavnende energi.

Og denne skal ikke blive omkring os energien, - nej den skal du åbne din krop FOR og med vejrtrækninger bliiiidt trække ind i din krop ♥ Evt velsign den nye energi og dens indflydelse på dig.


Sådan ser de mails ud jeg sender til "Autencitet & Mindfulness i hverdagen" de giver kun 50kr for mails som denne og får 30. mails i 30 dage. Du kan også købe dig adgang og læse mere HER. Og i de næste par dage handler det især om tilgivelse, fordi nye døre åbner sig med denne måned og dem ser vi ikke, hvis vi ikke har sluppet "det gamle møg" ift. vores syn på andre. For har vi "set os sure på noget/nogen" - har vi ikke altid øjnene åbne for det nye og dejlige som er på vej. Så er det som om at forbistretheden og modstanden sidder som en stol foran døren til fremtiden!


Hvad sker der lige nu sådan her hos mig?
Jo jeg øver mig i KUN at gøre det som glæder mig,så der kommer meeeere til som glæder mig! Om lidt vil jeg f.eks. lave månedens intuitive horoskop pr video fordi det er sjovt OG fordi jeg faktisk healer med mit talte ord/via video (ubevidst) såå på den måde er det win-win -ja altså dobbelt win-win- til modtagerne hehe griner kærligt..

Videoen lægges op HER på youtube jeg tror også jeg laver en på engelsk hehe griner kærligt.

Men - når jeg vil lave det som gør mig glad, så er der også noget som ikke gør mig så glad længere og det er de små Livshoroskoper.

Tiden jeg bruger på dem (da det ER sjovt) kva det jeg tjener, er ikke tilsvarende! Derfor sælger jeg disse måneden ud, disse Livshoroskoper og fremefter sælger jeg kun de store Karriere-livshoroskoper

Meeen begge disse intuitivt kanaliserede horoskoper sælges til sommer pris lige nu.

Ooog så har jeg lavet en samlet sommer-ferie-Mindfulness pakke som VIRKELIG sørger for at du landes HER OG NU og får mest muligt ud af din sommer, som langt om længe er her, velfortjent meeeen et øget overskud er der brug for, når vejret jo ikke tilsmiler os! Derfor har jeg lavet en pakket til 1.699kr hvor du har mig ved din side online de næste 60 dage:

  • 1 Krystal-clairvoyance & Afbalancerings session af 1½ times varighed, norm. pris 1500kr hvor vi sammen fjerner 2-5- temaer i dig permanent, fx sorg/tristhed, afmagt, stress, mindreværd, utryghed, frygt osv.

  • 1 healende mindfulness CD som dem der køber dem lytter til HVER dag og virkelig kommer i ro og i et med dem selv med øget overskud til følge. Værdi 500kr

  • Adgang til Klub MIndfulness Flow LUXUS i 2 måneder inkl. adgang til healende lydfiler, lær at heale dig selv øvelser, adgang til ALLE de værktøjer jeg nogensinde har delt og ud over 60 mails i 60 dage, så får de også flere ugentlige kanaliseringer så SNART energierne ændrer sig! Værdi 600kr

  • Og du får også lov til at sende mig 4 mails hen over sommeren hvor du beder om råd, -har brug for en update eller andet i den dur :) Værdi ca 800kr

Læs mere HER


Jeeeg løber min vej da jeg skal til at lave videoer :)

Med ønsket om en dejlig dag OG dejlig ferie (hvis du er der) Kære kære du som læser - kærlige knus og hilsner
Sanne

©Copyright 2013 Sanne Otilia Philipson, mine billeder og min tekst, kun delt med dig kære du som læser ♥

Master Liberator Zanne rituals - EMAIL info@ intuitivementor.dk uden mellemrum , 2800 Lyngby, Danmark
Du modtager denne mail fordi du den 20/05-2018 har bedt om at få tilsendt et preview af denne mail :)